Onze behandelaars in Enschede krijgen gemiddeld een 4.9 uit 5 sterren op basis van 17 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar hulp in Enschede? In Enschede hebben we 3 psychologen en een therapeut die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Meest gestelde vragen

Een psycholoog via Psyned krijg je vaak niet vergoed. Wel zijn er uitzonderingen, maar dit kun je checken bij je zorgverzekeraar. Vaak is er wel een vergoeding via je werkgever mogelijk. Ook zij zijn er namelijk mee geholpen als jij mentaal goed in je vel zit en daarom meer plezier hebt in je werk.

Psycholoog Enschede

Heb je last van burn-out klachten, zoals stress, vermoeidheid, prikkelbaarheid of hartkloppingen? Of zit je thuis met een burn-out? Of heb je andere psychische klachten, zoals bijvoorbeeld angsten, een depressie of slaapproblemen? Dan kan een psycholoog in Enschede jou hier heel goed bij helpen.

In Enschede hebben we vier ervaren psychologen die jou met allerlei psychische klachten weer verder kunnen helpen. Dit doen zij allemaal op een manier die bij jou en jouw hulpvraag past. Ze kijken naar wat jij als persoon nodig hebt en passen hun behandelmethoden aan op jou. Dit kunnen verschillende methoden zijn, bijvoorbeeld ACT, cognitieve gedragstherapie, mindfulness, familieopstelling of EMDR. Over EMDR in Enschede lees je hieronder meer.

Benieuwd naar onze psychologen in Enschede? Als je op de plaatjes hierboven klikt, kom je op hun profiel waar je meer over de psycholoog en de werkwijze leest. Kom je er zelf niet uit? Dan kun je er altijd voor kiezen om gratis en vrijblijvend contact op te nemen met ons psychologisch verwijsteam. In een adviesgesprek van ongeveer 15 minuten kijken ze samen met jou naar je hulpvraag en welke psycholoog in Enschede daar het beste bij past.

EMDR therapie Enschede

Wil je aan de slag met een trauma, je negatief zelfbeeld, bepaalde angsten, depressie of verslaving? Dan kan EMDR therapie je daar wellicht heel goed bij helpen. Ook in Enschede hebben we een psycholoog die EMDR therapie geeft. Je kunt daarvoor terecht bij Esther Boonk. Haar praktijk zit op de Potsweg in Enschede. Esther is gespecialiseerd in tal van psychische klachten en behandelvormen. Dus ook als jullie aan de slag gaan met EMDR en dit sluit toch niet helemaal aan, kan ze snel schakelen naar een meer passende behandelvorm.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek