Onze behandelaars in Oldenzaal krijgen gemiddeld een 4.9 uit 5 sterren op basis van 9 cliëntervaringen

Onze psychologen in Oldenzaal

Op zoek naar een psycholoog in Oldenzaal? In Oldenzaal hebben we 2 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Oldenzaal

Op zoek naar een psycholoog in Oldenzaal? In Oldenzaal hebben we 2 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties. Ga bijvoorbeeld aan de slag met de betrokken psycholoog Nancy Licci en pak relatieproblemen aan. Of onze ruimdenkende psycholoog Ad Reijmer kan je verder helpen bij angstklachten, chronische pijn of slaapproblemen.

Misschien past online therapie beter bij je? Ook dan zit je bij Psyned goed. Er staan ruim 200 psychologen voor je klaar waarmee je kan videobellen. Onze online sessies zijn flexibel in te delen. Zo is er een mogelijkheid om na kantoortijden een behandeling te volgen. Je bepaalt ook zelf de plaats waar je je online behandeling volgt. Gewoon vanaf de bank of tussen afspraken door. Zo hoef je niet ver te reizen naar een psycholoog in Oldenzaal.

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste psycholoog in Oldenzaal? Ons verwijsteam helpt je graag verder. Plan een gratis adviesgesprek in of bel 085-4014720. Bij een kosteloos adviesgesprek wordt uitgebreid de tijd genomen om je zorgvraag te bespreken. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Het verwijsteam bekijkt dan welke behandelaar het beste bij je zorgvraag, wensen en behoeften past. En alleen als je het fijn vindt wordt er aan het einde direct een intakegesprek ingepland.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek