Psycholoog Hengelo

Vind je het moeilijk om een psycholoog in Hengelo te vinden? We denken graag met je mee. Momenteel hebben wij ervaren psychologen voor je klaar staan in Oldenzaal en Enschede. Start bijvoorbeeld een behandeling bij de betrokken psycholoog Nancy Licci. Ze kan je helpen bij angstklachten, negatief zelfbeeld en zingevingsvragen.

Je kan er ook voor kiezen om een online behandeling te starten. Je hebt dan de keuze uit ruim 200 psychologen en therapeuten. Grote kans dat je een behandelaar vindt die goed bij je past. De online sessies zijn flexibel in te delen. Je bepaalt zelf de plaats en tijd. Bij sommige behandelaren kan je ook buiten werktijden om een sessie volgen. Zo hoef je niet te schuiven met je werktijden en volg je therapie wanneer het jou goed uitkomt.

Lukt het je niet om een passende psycholoog in Hengelo of omgeving te vinden? Neem contact op met ons verwijsteam. Dit doe je door 085-4014720 te bellen of plan een gratis adviesgesprek in. In het gesprek bespreken we je zorgvraag. Hoe voel je je? Welke klachten ervaar je? En wat wil je bereiken met therapie? Als we een goed beeld hebben van wat er speelt zoeken we een psycholoog of therapeut die je goed kan helpen. We kijken naar zijn of haar ervaring, achtergrond en specialisaties. We vinden het belangrijk dat je een klik hebt met je behandelaar. Daarom hanteren we een klikgarantie. Voel je geen klik? Dan betalen wij de nieuwe intake met een andere behandelaar.

Psychologen omgeving Hengelo

De juiste hulp vinden

Bij het vinden van een goede psycholoog in Hengelo is het belangrijk om een professional te vinden die jouw klacht begrijpt en met de juiste behandelvorm je klacht goed kan behandelen. We begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om goede hulp te zoeken voor psychische problemen. Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek met ons deskundig team in. Samen met jou kijken we wat er speelt en welke psycholoog jou het beste kan helpen.

Online psychologen

We hebben 191 behandelaren die ook middels videobellen therapie geven. Zo kan je toch bij de beste behandelaar voor jouw klacht terecht. Online therapie is tegenwoordig geen gedoe meer. Het werkt goed en voelt al snel niet anders dan therapie op locatie.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Ook in omgeving van Hengelo
Plan jouw gratis adviesgesprek