Onze behandelaars in Tilburg krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 65 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar hulp in Tilburg? In Tilburg hebben we 6 psychologen en een therapeut die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Meest gestelde vragen

Ja, bij Psyned werken we niet met een wachtlijst. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Je kunt dus altijd snel terecht, zodat de kans een stuk kleiner wordt dat je klachten verergeren.

Psycholoog Tilburg

Bij onze psychologen in Tilburg kun zonder verwijsbrief van je huisarts meteen terecht. We werken namelijk niet met een wachtlijst. Onze psychologen voldoen allemaal aan de Psyned kwaliteitseisen en zijn aangesloten bij vaak meerdere erkende beroepsverenigingen.

In Tilburg hebben we 7 psychologen die jou kunnen ondersteunen met verschillende soorten psychische klachten. Denk aan een burn-out, angsten, stress of een negatief zelfbeeld. Onze psychologen zitten verspreid door Tilburg. Denk aan Oud-Noord, Oud-Zuid, Reeshof en in het centrum van Tilburg. Maar ook net buiten Tilburg, in Oisterwijk, zit er een psycholoog waar jij terecht kunt.

Psycholoog Tilburg Centrum

Woon je in Tilburg Centrum en ben je op zoek naar psycholoog in het centrum? Dan kun je terecht bij psychologen Richard Plat en Josie van Dijk. Hun praktijken zitten in het centrum van Tilburg of heel dicht in de buurt van het centrum. Bij beide psychologen kun je terecht voor uiteenlopende klachten en verschillende behandelvormen. Ook zijn ze allebei aangesloten bij verschillende erkende beroepsverenigingen, zoals het NIP, VGCT en de NFG.

EMDR therapie Tilburg

EMDR therapie is ook in Tilburg mogelijk. EMDR is een effectieve behandelmethode. Voorheen werd dit vooral ingezet in het behandelen van trauma, maar tegenwoordig is EMDR ook heel goed inzetbaar voor bijvoorbeeld angsten, een negatief zelfbeeld, depressie en zelfs voor chronische pijn. Maar niet in elke specifieke situatie is EMDR passend. Dat is in Tilburg niet anders. Onze psychologen in Tilburg kijken dan ook samen met jou naar je hulpvraag en welke behandelvorm hier het beste bij past.

We hebben meerdere psychologen in Tilburg die behandelen met EMDR:

Belangrijk is om te kijken bij welke psycholoog en werkwijze je de meeste aansluiting voelt. Dan kan het helpen om de profielen van onze psychologen in Tilburg te bekijken. Kom je er niet uit? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ons psychologisch verwijsteam. Zij geven je gratis advies welke psycholoog het beste bij jou aansluit.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek