Online psychologen

Op zoek naar een psycholoog of therapeut in Harderwijk? In Harderwijk hebben we op dit moment (nog) geen behandelaar op locatie. Gelukkig kan je waarschijnlijk toch goed geholpen worden!

We hebben 111 behandelaren die ook online therapie geven. Zo kan je toch bij de beste behandelaar voor jouw klacht terecht. Online therapie is tegenwoordig geen gedoe meer. Het werkt goed en voelt al snel niet anders dan therapie op locatie.

Psycholoog Harderwijk

Wil je aan de slag met een psycholoog en woon je in Harderwijk? Dan hebben we meerdere psychologen in de buurt van Harderwijk die jou met verschillende psychische klachten kunnen helpen. Bijvoorbeeld als je burn-outklachten hebt of je in een burn-out terecht bent gekomen en je wilt werken aan je herstel. Maar ook bijvoorbeeld met klachten als stress, paniekaanvallen, het verwerken van een trauma of wilt leren omgaan met ADD of ADHD kun je bij een van onze psychologen terecht.

Psycholoog in de buurt van Harderwijk

In de buurt van Harderwijk hebben we drie ervaren psychologen zitten die jou met jouw hulpvraag met verschillende behandelvormen verder kunnen helpen. Op ongeveer 12 minuten rijden van Harderwijk in Ermelo, kun je terecht bij Theodoor Gerrits en Ilonka Behr. Beide zijn zij aangesloten bij verschillende erkende beroepsverenigingen, zoals RBCZ, het NVPA en het NIP.

Op een kleine 20 minuten rijden vanaf Harderwijk zit in Putten Psyned psycholoog Martine van Oosterhout. Bij Martine kun je terecht met wel 18 verschillende soorten psychische klachten. In haar behandelingen zorgt ze ervoor dat jij weer in contact komt met jouw eigen kracht en gevoel. Dit doet ze met verschillende behandelvormen, zoals ACT, familieopstellingen, EMDR en positieve psychologie.

Online therapie vanuit Harderwijk

Wil je liever niet reizen of ben je niet in de mogelijkheid om vanuit Harderwijk naar een psycholoog te gaan? Dan hebben we ook meer dan genoeg psychologen die jou helpen via online therapie. Dit is vaak net zoals effectief als in de behandelkamer, maar kun je lekker in je eigen huis in Harderwijk blijven. Neem alvast een kijkje tussen onze online psychologen.

Aan de slag als psycholoog in Harderwijk?

Op dit moment hebben we geen psychologen met een praktijk in Harderwijk. Maar ben je psycholoog en wil je je bij ons aansluiten? Dan ben je welkom. Neem contact met ons op als je hier meer over wilt weten of neem een kijkje op de website voor onze behandelaars.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek