Over mij

Ik wist na het VWO niet direct wat ik wilde studeren. Ik heb toen heel bewust gekozen om te gaan te gaan reizen, want ik vond niet dat ik moest gaan studeren omdat dat nou eenmaal wenselijk was. Na vier jaar reizen, kreeg ik op mijn 22e wél de behoefte om te studeren. Vanuit de ervaringen die ik in de jaren ervoor had opgedaan, realiseerde ik me dat er één onderwerp was dat ik heel interessant vond: mensen. Ik besloot daarom psychologie te gaan studeren.

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. In mijn vrije tijd onderneem ik veel dingen met mijn gezin, en ga ik graag wandelen of fietsen. Naast mijn werk als psycholoog ben ik ook vrijwilliger bij een non-profit organisatie in Arnhem. De combinatie van deze twee functies heeft ervoor gezorgd dat ik met veel verschillende mensen kan omgaan. Of je nu man of vrouw bent, oud of jong: ik merk dat iedereen zich vrij vlot bij mij op zijn of haar gemak voelen.

Adviezen van vrienden zijn goed bedoeld, maar soms helpt een professioneel je een horizon te zien die je daarvoor nog niet zag.

Werkwijze

Elke hardloper vindt de eerste stap het moeilijkst. Toch leidt die eerste stap tot veel voldoening na afloop. Ook de eerste stap naar een psycholoog kan uitdagend zijn. Ik kan die stap voor jou niet zetten. Maar wanneer je hier eenmaal bent, ben ik je coach. En geef ik je net even dat duwtje in de rug die je nodig hebt om de race goed uit te lopen. Mijn sessies stem ik helemaal af op jou: waar heb jij behoefte aan? Net als een sportcoach kijk ik naar wie jij bent, en waar je krachten liggen. Met een op jouw situatie uitgewerkt programma kom ik met een voorstel dat je nieuw perspectief biedt.

Ik kan je helpen bij:

Aanpassingsproblematiek

Angst

Burn-out

Depressie

Dwangklachten

Faalangst

Post Intensive Care Syndroom (PICS)

Posttraumatische stressstoornis (PTSS)

Rouw- en verliesverwerking

Specifieke fobie

Stress- en spanningsklachten

Trauma

Verslaving

Werkgerelateerde problematiek

Zingevingsvragen

Mijn behandelvormen:

Cognitieve gedragstherapie (CGT)

COMET

EMDR

Oplossingsgerichte therapie

Positieve psychologie

Aangesloten bij:

Kosten psycholoog

Als je met mij aan de slag gaat, is het fijn om van tevoren te weten hoeveel een afspraak kost. Een reguliere sessie is 118 euro en een lange afspraak 177 euro. Je betaalt per afspraak. Op de pagina kosten psycholoog staan alle tarieven.

Vergoeding

Er zijn meerdere manieren om je afspraken bij mij vergoed te krijgen: via je werkgever of in sommige gevallen via je aanvullende zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering krijg je via Psyned geen vergoeding. Daar staat tegenover dat je direct kan starten.

Klikgarantie

Tijdens de sessies vertel je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Het is daarom belangrijk dat er vertrouwen is en je een klik voelt. Psyned werkt met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou toch niet? Dan koppelen we je aan een andere psycholoog en betalen wij je eerste afspraak.

Afspraak annuleren

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Wat zeggen mijn cliënten?

Jedidja is een zeer betrokken vrouw. Ze geeft duidelijke en overzichtelijke therapie. Ze heeft mij goed geholpen.

- Leni

Een hele vriendelijke berokken vrouw die weet waar ze het over heeft. in een korte tijd heeft zij mij zeer goed kunnen helpen met meerdere problemen.

- Marleen

Jedidja heeft me op een directe en eenvoudige manier naar dingen op een andere manier laten kijken. Mee gedacht en inlevende adviezen gegeven. Dank je wel.

- Rinus

Stelde mij heel gerust de klik was er meteen.

- Anoniem

Ze is betrokken en vriendelijk.

- Anoniem

Rustig en vriendelijk, helder.

- Anoniem

Ze heeft een actieve luisterhouding, nuchtere inzichten en de voelbare motivatie om je een stap verder te helpen. Ze weet waar ze het over heeft, durft te benoemen en dat alles op een rustige en betrokken manier.

- Anoniem

Rustig, goede opbouw, goed luisterend.

- Anoniem

De manier waarop ze werkte vond ik erg prettig, vriendelijk, begripvol en ze kon goed op dingen inspelen.

- Anoniem

Eerlijk en niet zweverig.

- Anoniem

Ik voel me weer zelfverzekerd en heb mijn angst overwonnen.

- Anoniem

Luisterde goed, gaf je een veilig gevoel en begreep heel goed wat er aan de hand was. De behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik om kan gaan met de keuzes die ik in het verleden heb gemaakt en dat ik daar volstrekte vrede mee heb.

- Anoniem

Jedidja heeft me handvatten geven over hoe om te gaan met situaties waarin ik eerder verkrampte, daardoor heb ik ook meer zelf acceptatie.

- Anoniem
Gemiddeld geven cliënten Jedidja Borkent:
Beoordeling: 4.9 uit 5.
Op basis van 20 ervaringen

Wat zeggen mijn cliënten?

Jedidja heeft mij geleerd om positief naar mezelf en mijn leven te kijken. Ik ben altijd een onzekere doemdenker geweest die zichzelf naar beneden haalt. Ze heeft mij laten inzien dat het ook anders kan. Ik ben haar hier erg dankbaar voor.

- Abdel

Waar moet je beginnen, als woorden eigenlijk te kort schieten in hoeverre Jedidja mij geholpen heeft. Voordat ik bij Jedidja aankwam had ik nooit gedacht mijzelf ooit in een situatie te begeven waar ik een psycholoog nodig had. Nadat ik, voor mijzelf dan, onverwacht in een burn-out kwam te zitten was ik allereerst heel skeptisch over psychologische begeleiding. Na het eerste kennismakingsgesprek ervaarde ik al dat ik bij jedidja aan het goede adres was. Maar hoeveel zij mij geholpen heeft zal ik nooit in woorden kunnen uitdrukken. Het was een zeer intensieve periode waar Jedidja een fantastisch luisterend oor had en precies de punten eruit wist te vissen waar het eigenlijk om ging....zelfs al s je dat zelf nog niet wist of wilde weten. Jedidja is heel fijn in de omgang, vriendelijk, begaan en enorm goed in haar vak. Ze weet als geen ander onduidelijk dingen duidelijk te maken en je zult bij haar ongetwijfeld veel 'a-ha' momenten hebben. Ik had dat in elk geval wel. Ik heb veel inzicht gekregen in de kern van mijn situatie en begrip over het proces dat dieper gaat dan waarvoor je eigenlijk binnenstapte. En dat is alleen maar goed, want zo heb ik geleerd om niet de situatie te 'fixen' maar om een verandering door te voeren die mij ook in de toekomst gaat helpen in de beslissingen die ik zal maken en de ervaringen die ik zal krijgen. Zo heb ik ook handvatten om niet in hetzelfde schuitje te belanden. Het hele proces voelt als echt teamwork en ik ben super dankbaar dat Jedidja mij heeft begeleid. Ik ben ervan overtuigd dat zij de aangewezen persoon voor mij was om het resultaat te behalen. Ik heb me nog nooit zo zeker, zelfvertrouwd en dicht bij mijzelf gevoeld. Ik zie uit na ar de toekomst en hoop dat jullie het contact met Jedidja net zo mogen ervaren als ik. Je bent er in elk geval aan het goede adres!

- Amy

Voordat ik een afspraak met Jedidja maakte vond ik het best spannend; wat komt er op me af? Hoe gaat het gesprek, en wat houdt de behandeling in? Tijdens de eerste kennismaking wist ik al gauw dat het goed zat. Jedidja is een professional, gedreven in haar vak en bovendien een heel prettig persoon. Ik voelde direct een klik met haar. Dit maakte dat het gesprek én de behandeling erna heel positief verliep. Voor mij een hele bijzondere ervaring die ik niet gauw zal vergeten. Ik zie met veel vertrouwen 2018 tegemoet, het wordt een bijzonder jaar

- Ester

Jedidja is een zeer betrokken vrouw. Ze geeft duidelijke en overzichtelijke therapie. Ze heeft mij goed geholpen.

- Leni

Ik had nooit gedacht een psycholoog nodig te hebben en was in het begin bang dat het "zweverig" zou zijn. Maar Jedidja is een nuchtere vrouw die in korte tijd overzicht heeft in jouw problemen en je op een prettige, directe manier laat inzien waar de kern van je probleem zit en ze geeft je handvaten om zelfstandig verder te kunnen. Toen ik bij haar kwam, was ik totaal mijzelf niet meer, onrustig, onzeker over zaken, verdrietig en zag alles zwaar in. Nu voel ik mij zo goed, rustig en sterk en zo heb ik mij heel lang niet gevoeld. Ik ben ontzettend blij dat ik Jedidja als psycholoog heb gevonden.

- Lilian

Jedidja heeft mij geholpen om weer los te komen vanuit een situatie waarin ik vast zat. Door haar vriendelijkheid en gedegen hulp ben ik er stap voor stap weer bovenop gekomen. Ze helpt je echt om met een andere blik naar je omstandigheden te kijken. Ze neemt je serieus, en weet zich te richten op wat echt de kern van het probleem is. De sessies die ik heb gehad, hebben mij veel verder gebracht dan ik zelf had kunnen bedenken.

- Lucinda

Een hele vriendelijke berokken vrouw die weet waar ze het over heeft. in een korte tijd heeft zij mij zeer goed kunnen helpen met meerdere problemen.

- Marleen

Jedidja heeft me op een directe en eenvoudige manier naar dingen op een andere manier laten kijken. Mee gedacht en inlevende adviezen gegeven. Dank je wel.

- Rinus

Jedidja, hoop dat je dit leest...de eerste keer dat ik bij je kwam zat ik helemaal doorheen. Mijn jeugdtrauma heeft mij zolang achtervolgd en heel wat leed veroorzaakt. Zoals je ook weet heb ik meerder malen hulp gezocht ma te vergeefs. En toen kwam jij. Je wist met je passie voor dit vak mij uit het duisternis te halen. Jou vriendelijkheid heeft mij het vertrouwen geschonken om alles te kunnen verwerken. Ik heb al die angst en pijn weten te verwerken in een korte periode. Ik heb nooit durven te dromen met zo veel rust in mijn hoofd mijn leven te leiden. Ik kan in woorden niet benadrukken hoe dankbaar ik ben. Met jou hulp heb ik mezelf gevonden. door mensen zoals jij, krijgen mensen met welke trauma dan ook weer een kans op een eerlijke leven. Je bent een engel en ik zal je nooit vergeten. Lieve Jedidja namens mijn hele gezin bedankt.

- Salma

Stelde mij heel gerust de klik was er meteen.

- Anoniem

Ze is betrokken en vriendelijk.

- Anoniem

Rustig en vriendelijk, helder.

- Anoniem

Ze heeft een actieve luisterhouding, nuchtere inzichten en de voelbare motivatie om je een stap verder te helpen. Ze weet waar ze het over heeft, durft te benoemen en dat alles op een rustige en betrokken manier.

- Anoniem

Rustig, goede opbouw, goed luisterend.

- Anoniem

De manier waarop ze werkte vond ik erg prettig, vriendelijk, begripvol en ze kon goed op dingen inspelen.

- Anoniem

Eerlijk en niet zweverig.

- Anoniem

Ik sta heel anders in het leven en mijn zelfbeeld is een heel stuk verbeterd. Ik ga het leven weer positief tegemoet, waar ik het daarvoor wilde beëindigen. Ik ben veel stabieler geworden en heb technieken gekregen en toegepast om uit de neerwaartse spiraal te stappen. Ik ben echt heel blij met Jedidja’s hulp!

- Anoniem

Ik voel me weer zelfverzekerd en heb mijn angst overwonnen.

- Anoniem

Luisterde goed, gaf je een veilig gevoel en begreep heel goed wat er aan de hand was. De behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik om kan gaan met de keuzes die ik in het verleden heb gemaakt en dat ik daar volstrekte vrede mee heb.

- Anoniem

Jedidja heeft me handvatten geven over hoe om te gaan met situaties waarin ik eerder verkrampte, daardoor heb ik ook meer zelf acceptatie.

- Anoniem
Jedidja Borkent

 • Beoordeling: 4.9 uit 5
  Op basis van 20 ervaringen

 • Mijn locatie

  Office026
  Mr. E.N. van Kleffensstraat 6
  6842 CV Arnhem

  Past Jedidja Borkent bij mij?

  1. Plan je gratis adviesgesprek van +/- 15 min.
  2. We bespreken wat er bij jou speelt en wie jou hier het beste bij kan helpen.
  3. Je kan vaak dezelfde week al terecht
  Plan jouw gratis adviesgesprek
  Jedidja Borkent
  Jedidja Borkent

  Arnhem

  Buiten kantoortijden
  Also in English

  Ik wist na het VWO niet direct wat ik wilde studeren. Ik heb toen heel bewust gekozen om te gaan te gaan reizen, want ik vond niet dat ik moest gaan studeren omdat dat nou eenmaal wenselijk was. Na vier jaar reizen, kreeg ik op mijn 22e wél de behoefte om te studeren. Vanuit de ervaringen die ik in de jaren ervoor had opgedaan, realiseerde ik me dat er één onderwerp was dat ik heel interessant vond: mensen. Ik besloot daarom psychologie te gaan studeren.

  Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. In mijn vrije tijd onderneem ik veel dingen met mijn gezin, en ga ik graag wandelen of fietsen. Naast mijn werk als psycholoog ben ik ook vrijwilliger bij een non-profit organisatie in Arnhem. De combinatie van deze twee functies heeft ervoor gezorgd dat ik met veel verschillende mensen kan omgaan. Of je nu man of vrouw bent, oud of jong: ik merk dat iedereen zich vrij vlot bij mij op zijn of haar gemak voelen.

  Cliënten beschrijven mij als:

  Vriendelijk

  Rustig

  Betrokken

  Inlevend

  Helder

  Werkwijze

  Elke hardloper vindt de eerste stap het moeilijkst. Toch leidt die eerste stap tot veel voldoening na afloop. Ook de eerste stap naar een psycholoog kan uitdagend zijn. Ik kan die stap voor jou niet zetten. Maar wanneer je hier eenmaal bent, ben ik je coach. En geef ik je net even dat duwtje in de rug die je nodig hebt om de race goed uit te lopen. Mijn sessies stem ik helemaal af op jou: waar heb jij behoefte aan? Net als een sportcoach kijk ik naar wie jij bent, en waar je krachten liggen. Met een op jouw situatie uitgewerkt programma kom ik met een voorstel dat je nieuw perspectief biedt.

  Adviezen van vrienden zijn goed bedoeld, maar soms helpt een professioneel je een horizon te zien die je daarvoor nog niet zag.

  Ik kan je helpen bij:

  Aanpassingsproblematiek

  Angst

  Burn-out

  Depressie

  Dwangklachten

  Faalangst

  Post Intensive Care Syndroom (PICS)

  Posttraumatische stressstoornis (PTSS)

  Rouw- en verliesverwerking

  Specifieke fobie

  Stress- en spanningsklachten

  Trauma

  Verslaving

  Werkgerelateerde problematiek

  Zingevingsvragen

  Mijn behandelvormen:

  Cognitieve gedragstherapie (CGT)

  COMET

  EMDR

  Oplossingsgerichte therapie

  Positieve psychologie

  Aangesloten bij:

  Kosten psycholoog

  Als je met mij aan de slag gaat, is het fijn om van tevoren te weten hoeveel een afspraak kost. Een reguliere sessie is 118 euro en een lange afspraak 177 euro. Je betaalt per afspraak. Op de pagina kosten psycholoog staan alle tarieven.

  Vergoeding

  Er zijn meerdere manieren om je afspraken bij mij vergoed te krijgen: via je werkgever of in sommige gevallen via je aanvullende zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering krijg je via Psyned geen vergoeding. Daar staat tegenover dat je direct kan starten.

  Klikgarantie

  Tijdens de sessies vertel je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Het is daarom belangrijk dat er vertrouwen is en je een klik voelt. Psyned werkt met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou toch niet? Dan koppelen we je aan een andere psycholoog en betalen wij je eerste afspraak.

  Afspraak annuleren

  Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

  Wat zeggen mijn cliënten?

  Jedidja is een zeer betrokken vrouw. Ze geeft duidelijke en overzichtelijke therapie. Ze heeft mij goed geholpen.

  - Leni

  Een hele vriendelijke berokken vrouw die weet waar ze het over heeft. in een korte tijd heeft zij mij zeer goed kunnen helpen met meerdere problemen.

  - Marleen

  Jedidja heeft me op een directe en eenvoudige manier naar dingen op een andere manier laten kijken. Mee gedacht en inlevende adviezen gegeven. Dank je wel.

  - Rinus

  Stelde mij heel gerust de klik was er meteen.

  - Anoniem

  Ze is betrokken en vriendelijk.

  - Anoniem

  Rustig en vriendelijk, helder.

  - Anoniem

  Ze heeft een actieve luisterhouding, nuchtere inzichten en de voelbare motivatie om je een stap verder te helpen. Ze weet waar ze het over heeft, durft te benoemen en dat alles op een rustige en betrokken manier.

  - Anoniem

  Rustig, goede opbouw, goed luisterend.

  - Anoniem

  De manier waarop ze werkte vond ik erg prettig, vriendelijk, begripvol en ze kon goed op dingen inspelen.

  - Anoniem

  Eerlijk en niet zweverig.

  - Anoniem

  Ik voel me weer zelfverzekerd en heb mijn angst overwonnen.

  - Anoniem

  Luisterde goed, gaf je een veilig gevoel en begreep heel goed wat er aan de hand was. De behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik om kan gaan met de keuzes die ik in het verleden heb gemaakt en dat ik daar volstrekte vrede mee heb.

  - Anoniem

  Jedidja heeft me handvatten geven over hoe om te gaan met situaties waarin ik eerder verkrampte, daardoor heb ik ook meer zelf acceptatie.

  - Anoniem
  Gemiddeld geven cliënten Jedidja Borkent:
  Beoordeling: 4.9 uit 5.
  Op basis van 20 ervaringen

  Wat zeggen mijn cliënten?

  Jedidja heeft mij geleerd om positief naar mezelf en mijn leven te kijken. Ik ben altijd een onzekere doemdenker geweest die zichzelf naar beneden haalt. Ze heeft mij laten inzien dat het ook anders kan. Ik ben haar hier erg dankbaar voor.

  - Abdel

  Waar moet je beginnen, als woorden eigenlijk te kort schieten in hoeverre Jedidja mij geholpen heeft. Voordat ik bij Jedidja aankwam had ik nooit gedacht mijzelf ooit in een situatie te begeven waar ik een psycholoog nodig had. Nadat ik, voor mijzelf dan, onverwacht in een burn-out kwam te zitten was ik allereerst heel skeptisch over psychologische begeleiding. Na het eerste kennismakingsgesprek ervaarde ik al dat ik bij jedidja aan het goede adres was. Maar hoeveel zij mij geholpen heeft zal ik nooit in woorden kunnen uitdrukken. Het was een zeer intensieve periode waar Jedidja een fantastisch luisterend oor had en precies de punten eruit wist te vissen waar het eigenlijk om ging....zelfs al s je dat zelf nog niet wist of wilde weten. Jedidja is heel fijn in de omgang, vriendelijk, begaan en enorm goed in haar vak. Ze weet als geen ander onduidelijk dingen duidelijk te maken en je zult bij haar ongetwijfeld veel 'a-ha' momenten hebben. Ik had dat in elk geval wel. Ik heb veel inzicht gekregen in de kern van mijn situatie en begrip over het proces dat dieper gaat dan waarvoor je eigenlijk binnenstapte. En dat is alleen maar goed, want zo heb ik geleerd om niet de situatie te 'fixen' maar om een verandering door te voeren die mij ook in de toekomst gaat helpen in de beslissingen die ik zal maken en de ervaringen die ik zal krijgen. Zo heb ik ook handvatten om niet in hetzelfde schuitje te belanden. Het hele proces voelt als echt teamwork en ik ben super dankbaar dat Jedidja mij heeft begeleid. Ik ben ervan overtuigd dat zij de aangewezen persoon voor mij was om het resultaat te behalen. Ik heb me nog nooit zo zeker, zelfvertrouwd en dicht bij mijzelf gevoeld. Ik zie uit na ar de toekomst en hoop dat jullie het contact met Jedidja net zo mogen ervaren als ik. Je bent er in elk geval aan het goede adres!

  - Amy

  Voordat ik een afspraak met Jedidja maakte vond ik het best spannend; wat komt er op me af? Hoe gaat het gesprek, en wat houdt de behandeling in? Tijdens de eerste kennismaking wist ik al gauw dat het goed zat. Jedidja is een professional, gedreven in haar vak en bovendien een heel prettig persoon. Ik voelde direct een klik met haar. Dit maakte dat het gesprek én de behandeling erna heel positief verliep. Voor mij een hele bijzondere ervaring die ik niet gauw zal vergeten. Ik zie met veel vertrouwen 2018 tegemoet, het wordt een bijzonder jaar

  - Ester

  Jedidja is een zeer betrokken vrouw. Ze geeft duidelijke en overzichtelijke therapie. Ze heeft mij goed geholpen.

  - Leni

  Ik had nooit gedacht een psycholoog nodig te hebben en was in het begin bang dat het "zweverig" zou zijn. Maar Jedidja is een nuchtere vrouw die in korte tijd overzicht heeft in jouw problemen en je op een prettige, directe manier laat inzien waar de kern van je probleem zit en ze geeft je handvaten om zelfstandig verder te kunnen. Toen ik bij haar kwam, was ik totaal mijzelf niet meer, onrustig, onzeker over zaken, verdrietig en zag alles zwaar in. Nu voel ik mij zo goed, rustig en sterk en zo heb ik mij heel lang niet gevoeld. Ik ben ontzettend blij dat ik Jedidja als psycholoog heb gevonden.

  - Lilian

  Jedidja heeft mij geholpen om weer los te komen vanuit een situatie waarin ik vast zat. Door haar vriendelijkheid en gedegen hulp ben ik er stap voor stap weer bovenop gekomen. Ze helpt je echt om met een andere blik naar je omstandigheden te kijken. Ze neemt je serieus, en weet zich te richten op wat echt de kern van het probleem is. De sessies die ik heb gehad, hebben mij veel verder gebracht dan ik zelf had kunnen bedenken.

  - Lucinda

  Een hele vriendelijke berokken vrouw die weet waar ze het over heeft. in een korte tijd heeft zij mij zeer goed kunnen helpen met meerdere problemen.

  - Marleen

  Jedidja heeft me op een directe en eenvoudige manier naar dingen op een andere manier laten kijken. Mee gedacht en inlevende adviezen gegeven. Dank je wel.

  - Rinus

  Jedidja, hoop dat je dit leest...de eerste keer dat ik bij je kwam zat ik helemaal doorheen. Mijn jeugdtrauma heeft mij zolang achtervolgd en heel wat leed veroorzaakt. Zoals je ook weet heb ik meerder malen hulp gezocht ma te vergeefs. En toen kwam jij. Je wist met je passie voor dit vak mij uit het duisternis te halen. Jou vriendelijkheid heeft mij het vertrouwen geschonken om alles te kunnen verwerken. Ik heb al die angst en pijn weten te verwerken in een korte periode. Ik heb nooit durven te dromen met zo veel rust in mijn hoofd mijn leven te leiden. Ik kan in woorden niet benadrukken hoe dankbaar ik ben. Met jou hulp heb ik mezelf gevonden. door mensen zoals jij, krijgen mensen met welke trauma dan ook weer een kans op een eerlijke leven. Je bent een engel en ik zal je nooit vergeten. Lieve Jedidja namens mijn hele gezin bedankt.

  - Salma

  Stelde mij heel gerust de klik was er meteen.

  - Anoniem

  Ze is betrokken en vriendelijk.

  - Anoniem

  Rustig en vriendelijk, helder.

  - Anoniem

  Ze heeft een actieve luisterhouding, nuchtere inzichten en de voelbare motivatie om je een stap verder te helpen. Ze weet waar ze het over heeft, durft te benoemen en dat alles op een rustige en betrokken manier.

  - Anoniem

  Rustig, goede opbouw, goed luisterend.

  - Anoniem

  De manier waarop ze werkte vond ik erg prettig, vriendelijk, begripvol en ze kon goed op dingen inspelen.

  - Anoniem

  Eerlijk en niet zweverig.

  - Anoniem

  Ik sta heel anders in het leven en mijn zelfbeeld is een heel stuk verbeterd. Ik ga het leven weer positief tegemoet, waar ik het daarvoor wilde beëindigen. Ik ben veel stabieler geworden en heb technieken gekregen en toegepast om uit de neerwaartse spiraal te stappen. Ik ben echt heel blij met Jedidja’s hulp!

  - Anoniem

  Ik voel me weer zelfverzekerd en heb mijn angst overwonnen.

  - Anoniem

  Luisterde goed, gaf je een veilig gevoel en begreep heel goed wat er aan de hand was. De behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik om kan gaan met de keuzes die ik in het verleden heb gemaakt en dat ik daar volstrekte vrede mee heb.

  - Anoniem

  Jedidja heeft me handvatten geven over hoe om te gaan met situaties waarin ik eerder verkrampte, daardoor heb ik ook meer zelf acceptatie.

  - Anoniem

  Wie zijn wij?

  Psyned bestaat al sinds 2009 en heeft vanaf het begin maar één doel: de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken. We weten namelijk dat het beter kan. Wij vinden dat je altijd snel passende hulp moet kunnen krijgen, zonder te hoeven wachten. Samen met psychologisch verwijsteam en 300 behandelaren maken wij ons hier elke dag hard voor en helpen we je mentaal sterker te worden én te blijven.

  Wil je hier meer over weten? Lees hier dan verder over ons.

  Afspraak maken?

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hiernaast het contactformulier in.

  Office026 Mr. E.N. van Kleffensstraat 6
  6842 CV Arnhem

  Contact met Jedidja Borkent


  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.