Psycholoog in Arnhem

Als je rondloopt met een klacht spelen er vaak meerdere factoren een rol. Hierdoor kun je snel het overzicht kwijt raken en niet meer weten welke kant je op moet en zeker niet hoe je het op moet lossen. Adviezen van vrienden zijn goed bedoeld, maar soms helpt een professioneel luisterend oor je een horizon te zien die je daarvoor nog niet zag. Ik geef je een nieuw perspectief wat vaak leidt tot blijvende verandering.

Afspraken zijn ook mogelijk in het Engels.

Een behandeling bij mij draait om nieuw perspectief. Voor jou. Als je ziet wat mogelijk is ben je soms al halverwege, want door middel van een gezamenlijk opgezet stappenplan kun je de weg naar die nieuwe mogelijkheden gaan afleggen. We kijken naar de dingen die je wél kan. Knelpunten worden makkelijker overwonnen als je die dingen ziet.

De stap naar een psycholoog

Elke hardloper die ‘s ochtends vroeg zijn rondjes rent, weet dat de eerste stap soms de moeilijkste kan zijn, de stap om uit bed te komen. Toch leidt die eerste stap tot veel voldoening na afloop. Ook de stap naar een psycholoog kan uitdagend zijn. Ik kan die stap niet voor je zetten. Maar wanneer je hier eenmaal bent fungeer ik als jouw coach, die je net even dat duwtje in de rug kan geven dat je nodig hebt om de race goed uit te lopen.

De behandeling

Ik werk met een op maat afgestemd programma, op jou als persoon. Net als een sportcoach kijk ik naar wie jij bent, en waar jouw krachten liggen. Met een op jouw situatie uitgewerkt programma kom ik met een voorstel die jou nieuw perspectief kan bieden. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van depressies, angstklachten, trauma’s (d.m.v. EMDR) en burn-out. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het aanpakken van verslavingsproblemen waarbij geen medische indicatie nodig is.

ADHD Coaching

Je kunt bij Psycholoog Arnhem ook terecht voor ADHD-coaching. ADHD wordt vaak beschouwd als een ziekte, terwijl je met ADHD juist zo rijk bent van binnen. Bij Psycholoog Arnhem leer je die rijkheid op een positieve manier te gebruiken. Door je ADHD op een goede manier in banen te leiden loop je niet meer vast en sta je sterker.

Therapie in het Engels

Het is mogelijk om in mijn praktijk een behandeling in het Engels te krijgen. Voordat ik psychologie ging studeren heb ik veel gereisd en vrijwilligerswerk gedaan in het buitenland. Ik heb behandelingen in het Engels uitgevoerd en ben zodoende ook voor anderstaligen een goede gesprekspartner.

Ik wist na het VWO niet direct wat ik wilde studeren. Ik heb toen heel bewust gekozen om te gaan te gaan reizen, want ik vond niet dat ik moest gaan studeren omdat dat nou eenmaal wenselijk was. Ik ben afwisselend aan het werk en onderweg geweest. Ik deed vrijwilligerswerk en kwam tussendoor terug naar Nederland om geld te verdienen voor een volgende reis. Ik heb in die periode met weeskinderen gewerkt, lesgegeven op de universiteit en ik gaf medische ondersteuning aan artsen.

Klinische psychologie

Na vier jaar reizen had ik op mijn 22e wél de behoefte om te gaan studeren. Vanuit de ervaringen die ik in de jaren ervoor had opgedaan, realiseerde ik me dat er één onderwerp was dat ik heel interessant vond: mensen. Ik besloot daarom psychologie te gaan studeren. Al snel bleek dat ik een enorme voorkeur had voor Klinische psychologie, en rondde deze opleiding cum laude af.

Minder complex en persoonlijker

Na mijn afstuderen heb ik als psycholoog gewerkt bij verschillende instellingen voor mensen met een verslavingsachtergrond. Bij mijn laatste werkgever heb ik veel verschillende behandelingen gedaan, en hield ik me ook bezig met ADHD-coaching. Vanwege de logheid van het werken in zo’n organisatie heb ik uiteindelijk besloten om voor mezelf te beginnen. Ik houd van de persoonlijke kant van psychologie bedrijven, met een programma dat op maat is afgestemd op de persoon die voor mij zit.

In mijn vrije tijd

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. In mijn vrije tijd onderneem ik veel dingen met mijn gezin, en ga ik graag wandelen of fietsen. Naast mijn werk als psycholoog ben ik ook vrijwilliger bij een non-profit organisatie in Arnhem die vooral in de wijk Malburgen actief is. De combinatie van deze twee functies heeft er voor gezorgd dat ik met veel verschillende mensen kan omgaan. Of je nu man of vrouw bent, oud of jong, Nederlander of buitenlander, ik merk dat mensen zich vrij vlot bij mij op hun gemak voelen.

Mijn praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in gebouw Station 026, op het kantorenpark “Gelderse Poort” in Arnhem-Zuid. In dit gebouw zijn diverse ondernemers en zorginstellingen gevestigd. Mijn praktijk ligt op de begane grond met een mooi uitzicht over het water. Bij binnenkomst kun je je melden bij de balie en plaatsnemen in de wachtkamer, waar je wordt opgehaald.

De praktijk is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto en bij het pand is er voldoende gratis parkeerruimte.

Praktijk Arnhem

Praktische informatie

Wij geven je graag duidelijkheid over belangrijke zaken:

Tarief

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie betaal je €98,- en een lange sessie kost €145,50. Je betaalt per afspraak.

Een afspraak afzeggen kan altijd, wel minstens 24 uur van tevoren, dan kunnen we nog een andere cliënt inplannen. Anders moeten we het in rekening brengen.

Contact

Heb je een vraag, wil je persoonlijk advies of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 085-4014720 of stuur een bericht.

Klachten

 • ADHD
 • Angst
 • Burnout
 • Depressie
 • Trauma
 • Verslaving
 • Zingevingsvragen

Behandelvormen

 • Cognitieve gedragstherapie
 • EMDR
 • Stressmanagement
 • Talen

  Nederlands
  Engels

Aangesloten bij

Cliëntervaringen

Gemiddeld geven cliënten Jedidja Borkent:

 • Beoordeling: 4.9 uit 5. Op basis van 25 ervaringen
 • "Jedidja heeft mij geholpen met inzicht verkrijgen in belemmerende overtuigingen die haast onbewust veel energie en daadkracht wegnamen. Ik heb er anders naar leren kijken en leren loslaten, waardoor ik vrijer keuzes kan maken en weer dingen kan ondernemen."

  - Anoniem

  "Door middel van gesprekken in combinatie met EMDR heeft Jedidjah mij geholpen weer dichterbij mezelf te komen, nadat ik mezelf een tijdje verloren was. Daarnaast heeft ze me weer leren voelen, leren luisteren naar mijn innerlijke stem en ook dat ik weer mag gaan vertrouwen op die innerlijke stem."

  - Anoniem

  "Mocht je last hebben van PTSS dan raad ik iedereen aan om bij Jedidja op gesprek te komen. Veel van de PTSS symptomen die ik ervaarde zijn verminderd tot behapbaar niveau of verdwenen. Ik heb meer zelfvertrouwen en sta weer dichter bij mijn kern."

  - Anoniem

  "Jedidja heeft mij geholpen met mijn angsten en paniekaanvallen. Ik ben in de afgelopen maanden hier heel erg mee geholpen. Jedidja heeft goed geluisterd naar mij en kreeg het gevoel dat ze me begreep. Ze legt ook erg goed uit en geeft goede tips en handvatten."

  - Anoniem

  "Ik had een grote angst voor nieuwe situaties etc, maar door de hulp van Jedidja is deze angst heel erg verminderd en kan ik veel beter met nieuwe situaties omgaan. Jedidja is een hele lieve en fijne vrouw om mee te praten, luistert goed en weet goed hoe ze je kan helpen!"

  - Anoniem

  Jedidja heeft me handvatten geven over hoe om te gaan met situaties waarin ik eerder verkrampte, daardoor heb ik ook meer zelf acceptatie.

  - Anoniem

  Luisterde goed, gaf je een veilig gevoel en begreep heel goed wat er aan de hand was. De behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik om kan gaan met de keuzes die ik in het verleden heb gemaakt en dat ik daar volstrekte vrede mee heb.

  - Anoniem

  Ik voel me weer zelfverzekerd en heb mijn angst overwonnen.

  - Anoniem

  Ik sta heel anders in het leven en mijn zelfbeeld is een heel stuk verbeterd. Ik ga het leven weer positief tegemoet, waar ik het daarvoor wilde beëindigen. Ik ben veel stabieler geworden en heb technieken gekregen en toegepast om uit de neerwaartse spiraal te stappen. Ik ben echt heel blij met Jedidja’s hulp!

  - Anoniem

  Eerlijk en niet zweverig.

  - Anoniem

  De manier waarop ze werkte vond ik erg prettig, vriendelijk, begripvol en ze kon goed op dingen inspelen.

  - Anoniem

  Rustig, goede opbouw, goed luisterend.

  - Anoniem

  Ze heeft een actieve luisterhouding, nuchtere inzichten en de voelbare motivatie om je een stap verder te helpen. Ze weet waar ze het over heeft, durft te benoemen en dat alles op een rustige en betrokken manier.

  - Anoniem

  Rustig en vriendelijk, helder.

  - Anoniem

  Ze is betrokken en vriendelijk.

  - Anoniem

  Stelde mij heel gerust de klik was er meteen.

  - Anoniem

  Jedidja, hoop dat je dit leest...de eerste keer dat ik bij je kwam zat ik helemaal doorheen. Mijn jeugdtrauma heeft mij zolang achtervolgd en heel wat leed veroorzaakt. Zoals je ook weet heb ik meerder malen hulp gezocht ma te vergeefs. En toen kwam jij. Je wist met je passie voor dit vak mij uit het duisternis te halen. Jou vriendelijkheid heeft mij het vertrouwen geschonken om alles te kunnen verwerken. Ik heb al die angst en pijn weten te verwerken in een korte periode. Ik heb nooit durven te dromen met zo veel rust in mijn hoofd mijn leven te leiden. Ik kan in woorden niet benadrukken hoe dankbaar ik ben. Met jou hulp heb ik mezelf gevonden. door mensen zoals jij, krijgen mensen met welke trauma dan ook weer een kans op een eerlijke leven. Je bent een engel en ik zal je nooit vergeten. Lieve Jedidja namens mijn hele gezin bedankt.

  - Salma

  Jedidja heeft me op een directe en eenvoudige manier naar dingen op een andere manier laten kijken. Mee gedacht en inlevende adviezen gegeven. Dank je wel.

  - Rinus

  "Een hele vriendelijke berokken vrouw die weet waar ze het over heeft. in een korte tijd heeft zij mij zeer goed kunnen helpen met meerdere problemen."

  - Marleen

  "Jedidja heeft mij geholpen om weer los te komen vanuit een situatie waarin ik vast zat. Door haar vriendelijkheid en gedegen hulp ben ik er stap voor stap weer bovenop gekomen. Ze helpt je echt om met een andere blik naar je omstandigheden te kijken. Ze neemt je serieus, en weet zich te richten op wat echt de kern van het probleem is. De sessies die ik heb gehad, hebben mij veel verder gebracht dan ik zelf had kunnen bedenken."

  - Lucinda

  Ik had nooit gedacht een psycholoog nodig te hebben en was in het begin bang dat het "zweverig" zou zijn. Maar Jedidja is een nuchtere vrouw die in korte tijd overzicht heeft in jouw problemen en je op een prettige, directe manier laat inzien waar de kern van je probleem zit en ze geeft je handvaten om zelfstandig verder te kunnen. Toen ik bij haar kwam, was ik totaal mijzelf niet meer, onrustig, onzeker over zaken, verdrietig en zag alles zwaar in. Nu voel ik mij zo goed, rustig en sterk en zo heb ik mij heel lang niet gevoeld. Ik ben ontzettend blij dat ik Jedidja als psycholoog heb gevonden.

  - Lilian

  Een zeer betrokken vrouw, en een duidelijke, overzichtelijke therapie. Ze heeft mij goed geholpen.

  - Leni

  Voordat ik een afspraak met Jedidja maakte vond ik het best spannend; wat komt er op me af? Hoe gaat het gesprek, en wat houdt de behandeling in? Tijdens de eerste kennismaking wist ik al gauw dat het goed zat. Jedidja is een professional, gedreven in haar vak en bovendien een heel prettig persoon. Ik voelde direct een klik met haar. Dit maakte dat het gesprek én de behandeling erna heel positief verliep. Voor mij een hele bijzondere ervaring die ik niet gauw zal vergeten. Ik zie met veel vertrouwen 2018 tegemoet, het wordt een bijzonder jaar

  - Ester

  Waar moet je beginnen, als woorden eigenlijk te kort schieten in hoeverre Jedidja mij geholpen heeft. Voordat ik bij Jedidja aankwam had ik nooit gedacht mijzelf ooit in een situatie te begeven waar ik een psycholoog nodig had. Nadat ik, voor mijzelf dan, onverwacht in een burn-out kwam te zitten was ik allereerst heel skeptisch over psychologische begeleiding. Na het eerste kennismakingsgesprek ervaarde ik al dat ik bij jedidja aan het goede adres was. Maar hoeveel zij mij geholpen heeft zal ik nooit in woorden kunnen uitdrukken. Het was een zeer intensieve periode waar Jedidja een fantastisch luisterend oor had en precies de punten eruit wist te vissen waar het eigenlijk om ging....zelfs al s je dat zelf nog niet wist of wilde weten. Jedidja is heel fijn in de omgang, vriendelijk, begaan en enorm goed in haar vak. Ze weet als geen ander onduidelijk dingen duidelijk te maken en je zult bij haar ongetwijfeld veel 'a-ha' momenten hebben. Ik had dat in elk geval wel. Ik heb veel inzicht gekregen in de kern van mijn situatie en begrip over het proces dat dieper gaat dan waarvoor je eigenlijk binnenstapte. En dat is alleen maar goed, want zo heb ik geleerd om niet de situatie te 'fixen' maar om een verandering door te voeren die mij ook in de toekomst gaat helpen in de beslissingen die ik zal maken en de ervaringen die ik zal krijgen. Zo heb ik ook handvatten om niet in hetzelfde schuitje te belanden. Het hele proces voelt als echt teamwork en ik ben super dankbaar dat Jedidja mij heeft begeleid. Ik ben ervan overtuigd dat zij de aangewezen persoon voor mij was om het resultaat te behalen. Ik heb me nog nooit zo zeker, zelfvertrouwd en dicht bij mijzelf gevoeld. Ik zie uit na ar de toekomst en hoop dat jullie het contact met Jedidja net zo mogen ervaren als ik. Je bent er in elk geval aan het goede adres!

  - Amy

  "Jedidja heeft mij geleerd om positiever naar mezelf en mijn leven te kijken. Ik ben altijd een onzekere doemdenker geweest die zichzelf naar beneden haalt. Jedidja heeft mij door middel van voorbeelden en opdrachtjes laten inzien dat het ook heel anders kan. Ik ben haar hier heel erg dankbaar voor."

  - Abdel
  Jedidja Borkent
  Jedidja Borkent
  Psycholoog in Arnhem

  Beoordeling: 4.9 uit 5
  Op basis van 25 ervaringen
  • Buiten kantoortijden
  • Also in English
  Bel: 085-4014720
  Jedidja Borkent

  Jedidja Borkent

  • Buiten kantoortijden
  • Also in English

  Psycholoog in Arnhem

  Als je rondloopt met een klacht spelen er vaak meerdere factoren een rol. Hierdoor kun je snel het overzicht kwijt raken en niet meer weten welke kant je op moet en zeker niet hoe je het op moet lossen. Adviezen van vrienden zijn goed bedoeld, maar soms helpt een professioneel luisterend oor je een horizon te zien die je daarvoor nog niet zag. Ik geef je een nieuw perspectief wat vaak leidt tot blijvende verandering.

  Afspraken zijn ook mogelijk in het Engels.

  Een behandeling bij mij draait om nieuw perspectief. Voor jou. Als je ziet wat mogelijk is ben je soms al halverwege, want door middel van een gezamenlijk opgezet stappenplan kun je de weg naar die nieuwe mogelijkheden gaan afleggen. We kijken naar de dingen die je wél kan. Knelpunten worden makkelijker overwonnen als je die dingen ziet.

  De stap naar een psycholoog

  Elke hardloper die ‘s ochtends vroeg zijn rondjes rent, weet dat de eerste stap soms de moeilijkste kan zijn, de stap om uit bed te komen. Toch leidt die eerste stap tot veel voldoening na afloop. Ook de stap naar een psycholoog kan uitdagend zijn. Ik kan die stap niet voor je zetten. Maar wanneer je hier eenmaal bent fungeer ik als jouw coach, die je net even dat duwtje in de rug kan geven dat je nodig hebt om de race goed uit te lopen.

  De behandeling

  Ik werk met een op maat afgestemd programma, op jou als persoon. Net als een sportcoach kijk ik naar wie jij bent, en waar jouw krachten liggen. Met een op jouw situatie uitgewerkt programma kom ik met een voorstel die jou nieuw perspectief kan bieden. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van depressies, angstklachten, trauma’s (d.m.v. EMDR) en burn-out. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het aanpakken van verslavingsproblemen waarbij geen medische indicatie nodig is.

  ADHD Coaching

  Je kunt bij Psycholoog Arnhem ook terecht voor ADHD-coaching. ADHD wordt vaak beschouwd als een ziekte, terwijl je met ADHD juist zo rijk bent van binnen. Bij Psycholoog Arnhem leer je die rijkheid op een positieve manier te gebruiken. Door je ADHD op een goede manier in banen te leiden loop je niet meer vast en sta je sterker.

  Therapie in het Engels

  Het is mogelijk om in mijn praktijk een behandeling in het Engels te krijgen. Voordat ik psychologie ging studeren heb ik veel gereisd en vrijwilligerswerk gedaan in het buitenland. Ik heb behandelingen in het Engels uitgevoerd en ben zodoende ook voor anderstaligen een goede gesprekspartner.

  • ADHD
  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Trauma
  • Verslaving
  • Zingevingsvragen
  • Cognitieve gedragstherapie
  • EMDR
  • Stressmanagement
  • Talen

   Nederlands
   Engels

  Cliëntervaringen

  Gemiddeld geven cliënten Jedidja Borkent:

 • Beoordeling: 4.9 uit 5. Op basis van 25 ervaringen
 • "Jedidja heeft mij geholpen met inzicht verkrijgen in belemmerende overtuigingen die haast onbewust veel energie en daadkracht wegnamen. Ik heb er anders naar leren kijken en leren loslaten, waardoor ik vrijer keuzes kan maken en weer dingen kan ondernemen."

  - Anoniem

  "Door middel van gesprekken in combinatie met EMDR heeft Jedidjah mij geholpen weer dichterbij mezelf te komen, nadat ik mezelf een tijdje verloren was. Daarnaast heeft ze me weer leren voelen, leren luisteren naar mijn innerlijke stem en ook dat ik weer mag gaan vertrouwen op die innerlijke stem."

  - Anoniem

  "Mocht je last hebben van PTSS dan raad ik iedereen aan om bij Jedidja op gesprek te komen. Veel van de PTSS symptomen die ik ervaarde zijn verminderd tot behapbaar niveau of verdwenen. Ik heb meer zelfvertrouwen en sta weer dichter bij mijn kern."

  - Anoniem

  "Jedidja heeft mij geholpen met mijn angsten en paniekaanvallen. Ik ben in de afgelopen maanden hier heel erg mee geholpen. Jedidja heeft goed geluisterd naar mij en kreeg het gevoel dat ze me begreep. Ze legt ook erg goed uit en geeft goede tips en handvatten."

  - Anoniem

  "Ik had een grote angst voor nieuwe situaties etc, maar door de hulp van Jedidja is deze angst heel erg verminderd en kan ik veel beter met nieuwe situaties omgaan. Jedidja is een hele lieve en fijne vrouw om mee te praten, luistert goed en weet goed hoe ze je kan helpen!"

  - Anoniem

  Jedidja heeft me handvatten geven over hoe om te gaan met situaties waarin ik eerder verkrampte, daardoor heb ik ook meer zelf acceptatie.

  - Anoniem

  Luisterde goed, gaf je een veilig gevoel en begreep heel goed wat er aan de hand was. De behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik om kan gaan met de keuzes die ik in het verleden heb gemaakt en dat ik daar volstrekte vrede mee heb.

  - Anoniem

  Ik voel me weer zelfverzekerd en heb mijn angst overwonnen.

  - Anoniem

  Ik sta heel anders in het leven en mijn zelfbeeld is een heel stuk verbeterd. Ik ga het leven weer positief tegemoet, waar ik het daarvoor wilde beëindigen. Ik ben veel stabieler geworden en heb technieken gekregen en toegepast om uit de neerwaartse spiraal te stappen. Ik ben echt heel blij met Jedidja’s hulp!

  - Anoniem

  Eerlijk en niet zweverig.

  - Anoniem

  De manier waarop ze werkte vond ik erg prettig, vriendelijk, begripvol en ze kon goed op dingen inspelen.

  - Anoniem

  Rustig, goede opbouw, goed luisterend.

  - Anoniem

  Ze heeft een actieve luisterhouding, nuchtere inzichten en de voelbare motivatie om je een stap verder te helpen. Ze weet waar ze het over heeft, durft te benoemen en dat alles op een rustige en betrokken manier.

  - Anoniem

  Rustig en vriendelijk, helder.

  - Anoniem

  Ze is betrokken en vriendelijk.

  - Anoniem

  Stelde mij heel gerust de klik was er meteen.

  - Anoniem

  Jedidja, hoop dat je dit leest...de eerste keer dat ik bij je kwam zat ik helemaal doorheen. Mijn jeugdtrauma heeft mij zolang achtervolgd en heel wat leed veroorzaakt. Zoals je ook weet heb ik meerder malen hulp gezocht ma te vergeefs. En toen kwam jij. Je wist met je passie voor dit vak mij uit het duisternis te halen. Jou vriendelijkheid heeft mij het vertrouwen geschonken om alles te kunnen verwerken. Ik heb al die angst en pijn weten te verwerken in een korte periode. Ik heb nooit durven te dromen met zo veel rust in mijn hoofd mijn leven te leiden. Ik kan in woorden niet benadrukken hoe dankbaar ik ben. Met jou hulp heb ik mezelf gevonden. door mensen zoals jij, krijgen mensen met welke trauma dan ook weer een kans op een eerlijke leven. Je bent een engel en ik zal je nooit vergeten. Lieve Jedidja namens mijn hele gezin bedankt.

  - Salma

  Jedidja heeft me op een directe en eenvoudige manier naar dingen op een andere manier laten kijken. Mee gedacht en inlevende adviezen gegeven. Dank je wel.

  - Rinus

  "Een hele vriendelijke berokken vrouw die weet waar ze het over heeft. in een korte tijd heeft zij mij zeer goed kunnen helpen met meerdere problemen."

  - Marleen

  "Jedidja heeft mij geholpen om weer los te komen vanuit een situatie waarin ik vast zat. Door haar vriendelijkheid en gedegen hulp ben ik er stap voor stap weer bovenop gekomen. Ze helpt je echt om met een andere blik naar je omstandigheden te kijken. Ze neemt je serieus, en weet zich te richten op wat echt de kern van het probleem is. De sessies die ik heb gehad, hebben mij veel verder gebracht dan ik zelf had kunnen bedenken."

  - Lucinda

  Ik had nooit gedacht een psycholoog nodig te hebben en was in het begin bang dat het "zweverig" zou zijn. Maar Jedidja is een nuchtere vrouw die in korte tijd overzicht heeft in jouw problemen en je op een prettige, directe manier laat inzien waar de kern van je probleem zit en ze geeft je handvaten om zelfstandig verder te kunnen. Toen ik bij haar kwam, was ik totaal mijzelf niet meer, onrustig, onzeker over zaken, verdrietig en zag alles zwaar in. Nu voel ik mij zo goed, rustig en sterk en zo heb ik mij heel lang niet gevoeld. Ik ben ontzettend blij dat ik Jedidja als psycholoog heb gevonden.

  - Lilian

  Een zeer betrokken vrouw, en een duidelijke, overzichtelijke therapie. Ze heeft mij goed geholpen.

  - Leni

  Voordat ik een afspraak met Jedidja maakte vond ik het best spannend; wat komt er op me af? Hoe gaat het gesprek, en wat houdt de behandeling in? Tijdens de eerste kennismaking wist ik al gauw dat het goed zat. Jedidja is een professional, gedreven in haar vak en bovendien een heel prettig persoon. Ik voelde direct een klik met haar. Dit maakte dat het gesprek én de behandeling erna heel positief verliep. Voor mij een hele bijzondere ervaring die ik niet gauw zal vergeten. Ik zie met veel vertrouwen 2018 tegemoet, het wordt een bijzonder jaar

  - Ester

  Waar moet je beginnen, als woorden eigenlijk te kort schieten in hoeverre Jedidja mij geholpen heeft. Voordat ik bij Jedidja aankwam had ik nooit gedacht mijzelf ooit in een situatie te begeven waar ik een psycholoog nodig had. Nadat ik, voor mijzelf dan, onverwacht in een burn-out kwam te zitten was ik allereerst heel skeptisch over psychologische begeleiding. Na het eerste kennismakingsgesprek ervaarde ik al dat ik bij jedidja aan het goede adres was. Maar hoeveel zij mij geholpen heeft zal ik nooit in woorden kunnen uitdrukken. Het was een zeer intensieve periode waar Jedidja een fantastisch luisterend oor had en precies de punten eruit wist te vissen waar het eigenlijk om ging....zelfs al s je dat zelf nog niet wist of wilde weten. Jedidja is heel fijn in de omgang, vriendelijk, begaan en enorm goed in haar vak. Ze weet als geen ander onduidelijk dingen duidelijk te maken en je zult bij haar ongetwijfeld veel 'a-ha' momenten hebben. Ik had dat in elk geval wel. Ik heb veel inzicht gekregen in de kern van mijn situatie en begrip over het proces dat dieper gaat dan waarvoor je eigenlijk binnenstapte. En dat is alleen maar goed, want zo heb ik geleerd om niet de situatie te 'fixen' maar om een verandering door te voeren die mij ook in de toekomst gaat helpen in de beslissingen die ik zal maken en de ervaringen die ik zal krijgen. Zo heb ik ook handvatten om niet in hetzelfde schuitje te belanden. Het hele proces voelt als echt teamwork en ik ben super dankbaar dat Jedidja mij heeft begeleid. Ik ben ervan overtuigd dat zij de aangewezen persoon voor mij was om het resultaat te behalen. Ik heb me nog nooit zo zeker, zelfvertrouwd en dicht bij mijzelf gevoeld. Ik zie uit na ar de toekomst en hoop dat jullie het contact met Jedidja net zo mogen ervaren als ik. Je bent er in elk geval aan het goede adres!

  - Amy

  "Jedidja heeft mij geleerd om positiever naar mezelf en mijn leven te kijken. Ik ben altijd een onzekere doemdenker geweest die zichzelf naar beneden haalt. Jedidja heeft mij door middel van voorbeelden en opdrachtjes laten inzien dat het ook heel anders kan. Ik ben haar hier heel erg dankbaar voor."

  - Abdel

  Contact

  Praktijkadres
  Station 026 Mr. E.N. van Kleffensstraat 6
  6842 CV Arnhem

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.