Onze behandelaars in Apeldoorn krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 47 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar hulp in Apeldoorn? In Apeldoorn hebben we 3 psychologen en een therapeut die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Apeldoorn

De psychologen die bij Psyned in Apeldoorn zijn aangesloten, zitten verdeeld door de stad. Je kunt terecht in de wijken: Berg en Bos, Vogelkwartier, Westenenk en Welgelegen. Mocht er geen psycholoog bij jou in de buurt zijn en ben je niet in gelegenheid om binnen Apeldoorn te reizen, dan hebben we bij Psyned ruim 250 psychologen die online therapie aanbieden.

Onze psychologen in Apeldoorn kunnen je onder andere helpen bij burn-out klachten, een depressie, angsten of bij een negatief zelfbeeld. Maar ook met stressklachten of rouw en verliesverwerking kun je terecht bij een psycholoog in Apeldoorn. Elke behandelaar werkt met bewezen technieken en passen de therapie altijd op jou en je hulpvraag aan.

EMDR Apeldoorn

Drie van onze psychologen in Apeldoorn werken met EMDR. Dit is een bewezen effectieve behandeling die vaak ingezet wordt voor het verwerken van trauma’s of een schokkende ervaring. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een (verkeers)ongeluk, geweld of misbruik. Maar EMDR kan ingezet worden voor meerdere psychische klachten, zoals een depressie of bij verslaving.

Alma Smit en Judith Langeveld zijn onze psychologen in Apeldoorn die gespecialiseerd zijn in het werken met (onder andere) EMDR. Zij zijn aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen zoals het NIP of de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Zij voldoen daarmee ook aan de kwaliteitseisen die Psyned aan haar psychologen stelt.

Behandeling burn-out Apeldoorn

Als je een te lange periode onder stress en spanning hebt gestaan, kan je helemaal opgebrand raken. Oftewel: je hebt een burn-out. En dat is ontzettend vervelend, want een burn-out gaat niet zomaar over. Dat vraagt om hulp en een actieve aanpak. Al onze psychologen in Apeldoorn zijn erin gespecialiseerd jou er weer bovenop te helpen op het moment dat je een burn-out hebt. Dit doen ze allemaal vanuit een eigen visie. Zo vindt onze psycholoog Ingrid Wijnands het belangrijk om jou centraal te stellen in de behandeling en besteedt daar dan ook veel aandacht aan. Ook is zij aangesloten bij de nodige beroepsverenigingen, zoals bij het NVPA, RBCZ en het NIP.

Neem contact op met een psycholoog in Apeldoorn

Bij Psyned vinden we het ontzettend belangrijk dat je een klik hebt met de psycholoog. We zien dat de behandeling dan vele malen effectiever is. Hierboven kun je een kijkje nemen op de profielen van onze psychologen in Apeldoorn.

Kom je er zelf niet uit of loop je tegen iets anders aan? Neem dan vrijblijvend contact op met ons verwijsteam. Zij kennen al onze psychologen in Apeldoorn en kunnen jou verwijzen naar de psycholoog die aansluit bij jou en je hulpvraag.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek