Psycholoog Drachten

Wil je geholpen worden bij je klachten in Drachten? Onze 4 dichtstbijzijnde psychologen in de buurt van Drachten, Boornbergum, Opeinde of Beetsterzwaag helpen je graag. Omdat ieder zijn eigen specialisme heeft kunnen ze je helpen bij veel uiteenlopende klachten. Denk aan burn-out, angst, depressie, zelfbeeld, trauma of stress. Je staat er niet alleen voor.

Psychologen omgeving Drachten

De juiste hulp vinden

Bij het vinden van een goede psycholoog in Drachten is het belangrijk om een professional te vinden die jouw klacht begrijpt en met de juiste behandelvorm je klacht goed kan behandelen. We begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om goede hulp te zoeken voor psychische problemen. Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek met ons deskundig team in. Samen met jou kijken we wat er speelt en welke psycholoog jou het beste kan helpen.

Online psychologen

We hebben 195 behandelaren die ook middels videobellen therapie geven. Zo kan je toch bij de beste behandelaar voor jouw klacht terecht. Online therapie is tegenwoordig geen gedoe meer. Het werkt goed en voelt al snel niet anders dan therapie op locatie.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Ook in omgeving van Drachten
Plan jouw gratis adviesgesprek