Jacqueline Stet

Psycholoog Almere

Vervelende ervaringen kunnen je op sommigen momenten in je leven kwetsbaar maken. Door het vergroten van je zelfinzicht neem je de regie en leer je hoe je hiermee om moet gaan. Ik zet je in je kracht bij Psycholoog Almere

Bel voor een afspraak, ook mogelijk in het weekend!

Psycholoog Almere

Mijn naam is Jacqueline Stet, psycholoog in Almere. Ik houd me graag bezig met problematiek die te maken heeft met vitaliteit. Zo kan ik je ondersteunen bij het afvallen, een burn-out of wanneer je weinig energie hebt, maar ik heb ook veel affiniteit met het behandelen van expats, relatieproblemen en eenzaamheid.

Het begin van de behandeling

In het eerste gesprek wil ik heel goed begrijpen wat er aan de hand is. We gaan even stilstaan bij jouw leven en bij jouw hulpvraag. Waarom ben je hier en waar heb je last van? Ik kijk daarbij goed naar de oorzaak en hoe het probleem is ontstaan.

Het optimale bereiken

Er zijn verschillende manieren om een probleem te benaderen, maar ik maak zelf graag gebruik van technieken als Voice Dialogue en transformatiepsychologie. Daarnaast geloof ik in de kracht van maatwerk. Ik hanteer verschillende methodieken en inzichten vanuit de (positieve) psychologie om de gewenste diepgang en resultaat te bereiken. Het is daarbij van belang om een goede analyse van het probleem te maken, want alleen dan kan ik het optimale bereiken met mijn aanpak.

Een veilige omgeving

Ik heb een vriendelijke benaderingswijze waardoor we al vaak snel een vertrouwelijke en eerlijke relatie opbouwen. In mijn praktijk streef ik er bovendien naar om een veilige en open omgeving te bieden. Een setting waarin jij geen drempel voelt om je uit te spreken over zaken die je echt dwars zitten. Deze openheid is de basis voor het vergroten van je bewustwording en uiteindelijk ook jouw persoonlijke groei. Het komt namelijk regelmatig voor dat cliënten dingen vertellen die heel pijnlijk zijn, en waar ze nog nooit met iemand over hebben gepraat.

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Almere kost € 95 per sessie. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150. Afspraken buiten kantoortijden kosten € 20 extra.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Almere

Wil je meer weten over Jacqueline of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Almere ter attentie van Jacqueline Stet. Afspraken zijn ook mogelijk in de weekenden. Ik help je graag!

Psycholoog Almere – Over Jacqueline Stet

Psychologie is een vakgebied dat mij als kind al trok. Ik ben zeer geïnteresseerd in de verhalen van mensen, hoe mensen door al hun ervaringen en eigenaardigheden worden gevormd. Ik heb daarnaast van nature een sterke drijfveer om anderen te helpen, maar wel altijd vanuit de basisgedachte om iemand in zijn kracht te zetten.

Latijns-Amerika

Als psycholoog heb ik in het begin veel in het bedrijfsleven gedaan. Zo heb ik na mijn studie een tijdje in Latijns-Amerika gewerkt als adviseur en trainer. Een periode die mij in zekere zin heeft gevormd, want in het buitenland heb ik vanuit nieuwe perspectieven naar mezelf en de wereld leren kijken.

Eigen praktijk in Almere

Terug in Nederland ben ik nog een tijd actief geweest als coach en trainer, maar uiteindelijk heb ik toch heel bewust gekozen voor het beroep waarvoor ik ben opgeleid: klinisch psycholoog. Ik kreeg de kans om een eigen praktijk aan huis te openen, en houd me sindsdien bezig met thema’s als relatieproblematiek, ziekteverzuim en vitaliteit.

Ik zet je in je kracht

Ik geloof dat iedereen talenten heeft en het mooiste van mijn werk is dan ook om iemand in zijn kracht te zetten. Soms maak je een periode door waarin je je kwetsbaar voelt. Het helpt dan echt om met iemand te gaan praten. Door mensen te helpen herinneringen op te roepen waarin ze zich krachtig voelden, komen ze weer bij een emotie. Het is vervolgens aan mij om te laten inzien hoe je met situaties kan omgaan.

Contact Psycholoog Almere

Wil je meer weten over Jacqueline of een afspraak maken? Bel dan naar Psycholoog Almere ter attentie van Jacqueline Stet. Afspraken zijn ook mogelijk in de weekenden. Ik help je graag!

Klachten

 • Angst
 • Burnout
 • Coaching
 • Depressie
 • Eetstoornis
 • Faalangst
 • Hechtingsproblematiek
 • Negatief zelfbeeld
 • Relatieproblemen (indiv.)
 • Werkgerelateerde problematiek
 • Zingevingsvragen

Behandelvormen

 • Loopbaanadvisering
 • Relatietherapie
 • Scheidingsbegeleiding
 • Talen

  Engels Spaans

Aangesloten bij

Laatste cliëntervaring

Na een aantal mooie sessies met Jacqueline is het kwartje bij mij gevallen. Op een respectvolle, directe en inspirerende wijze hield zij mij een spiegel voor waardoor ik mijn zelfkennis heb vergroot en daardoor dichter kwam bij mijn ware passies en drijfveren in het leven.

- Louis

Contact

Praktijkadres

Buitenplaats Oosterwold 62

1349CP Almere


Afspraak maken

Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.


Jacqueline Stet
Jacqueline Stet
Psycholoog in Almere
 • Beoordeling: 4.5 uit 5
  Op basis van 3 ervaringen
 • Geen wachtlijst
 • Buiten kantoortijden
 • Relatietherapie
Bel: 085-4014720