Psycholoog Emmen

Vind je het lastig om de juiste psycholoog in Emmen te vinden? Niet getreurd, Psyned staat voor je klaar en we denken graag met je mee. Ben je vaak in Assen of Meppel? Dan kan je overwegen om een behandeling te combineren met een bezoek aan de stad. Zo hebben we meerdere psychologen in Assen, zoals onze psycholoog Eveline Rietman. Ze is een enthousiaste psycholoog die je graag verder helpt bij burn-outklachten, slaapproblemen en zingevingsvragen.

Is de afstand een te hoge drempel? Dat snappen we, daarom bieden we ook online therapie aan. Online therapie heeft vele voordelen. Je bepaalt zelf waar je behandeling plaatsvindt. Zo hoef je niet ver te reizen naar een psycholoog in Emmen of omgeving. Bij sommige behandelaren is het mogelijk om een behandeling te starten na werktijd. Ideaal want dan hoef je niet te schuiven met afspraken op werk. Een ander voordeel is dat je meer keuze hebt uit psychologen en therapeuten. Je kan met ruim 200 behandelaren videobellen. Zo vind je makkelijker iemand die bij je past.

Weet je niet waar je moet beginnen of heb je vragen over een psycholoog in Emmen? Neem dan contact op met ons verwijsteam voor advies op maat. Bel ons op 085-4014720 of plan een gratis adviesgesprek in. Tijdens het gesprek bespreken we wat er bij je speelt. Hoe voel je je? Welke klachten ervaar je? En hoe wil je je weer voelen? Daarna bespreken we wat je belangrijk vindt in een behandelaar. Als dit duidelijk is zoeken we een psycholoog die bij je past. Hierin nemen we je wensen en behoeftes mee, maar we kijken ook naar de specialisaties, achtergrond en ervaring van de behandelaar. En als je het wilt plannen we meteen een intakegesprek met de behandelaar.

Psychologen omgeving Emmen

De juiste hulp vinden

Bij het vinden van een goede psycholoog in Emmen is het belangrijk om een professional te vinden die jouw klacht begrijpt en met de juiste behandelvorm je klacht goed kan behandelen. We begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om goede hulp te zoeken voor psychische problemen. Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek met ons deskundig team in. Samen met jou kijken we wat er speelt en welke psycholoog jou het beste kan helpen.

Online psychologen

We hebben 191 behandelaren die ook middels videobellen therapie geven. Zo kan je toch bij de beste behandelaar voor jouw klacht terecht. Online therapie is tegenwoordig geen gedoe meer. Het werkt goed en voelt al snel niet anders dan therapie op locatie.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Ook in omgeving van Emmen
Plan jouw gratis adviesgesprek