Onze behandelaars in Assen krijgen gemiddeld een 4.6 uit 5 sterren op basis van 34 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Assen? In Assen hebben we 6 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Psycholoog Assen

In Assen hebben we verschillende psychologen die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in het helpen van jou met uiteenlopende psychische klachten. We weten dat het ontzettend dapper is als je de stap hebt genomen om hulp te zoeken voor jouw klachten. Onze psychologen in Assen zijn zich daar ontzettend bewust van en zorgen dan ook voor een veilige omgeving waarin jij en je hulpvraag centraal staan. Dit betekent dat er altijd gekeken wordt naar wat jij nodig hebt en welke behandelvorm daarbij aansluit. In Assen kun je namelijk terecht voor verschillende behandelvormen, zoals EMDR, familieopstellingen, positieve psychologie, cognitieve gedragstherapie of mindfulness. Maar ook voor relatietherapie kun je terecht in Drenthe. Bekijk ons overzicht van relatietherapeuten in Assen hier.

Deze behandeling worden door de psychologen ingezet bij verschillende psychische klachten. Zo kun je onder andere met een burn-out terecht bij onze psycholoog Godfried Westen. Maar ook voor stress of andere werkgerelateerde problematiek kun je bij Godfried terecht. Op de Collardslaan in Assen zit onze psycholoog Yvonne Willems. Bij Yvonne kun je ook terecht als je een burn-out hebt. Daarnaast behandelt zij ook klachten als angst, een depressie, rouw en verliesverwerking en trauma. Bekijk hierboven het volledige overzicht van alle psychologen in Assen.

Voor al onze psychologen in Assen geldt dat zij zijn aangesloten bij de erkende beroepsvereniging NIP. Daarnaast zijn de psychologen ook nog afzonderlijk bij andere erkende beroepsverenigingen aangesloten en gaan ze door een uitgebreide kwaliteitscheck voordat ze zich bij Psyned kunnen aansluiten. Zo moeten ze onder andere in het bezit van een AGB-code, bekend zijn met de verschillende richtlijnen van zowel de overheid als van Psyned. Je leest hier meer over op onze kwaliteit pagina.

Psycholoog Zuidlaren

Maar ook hebben we in de omgeving van Assen psychologen zitten. Zo kun je bijvoorbeeld in Zuidlaren terecht bij onze psycholoog Amrah van Til. Dit is op ongeveer 21 kilometer van Assen af. Amrah behandelt ontzettend veel klachten. Denk aan trauma, angst, ADHD, rouw en verliesverwerking en nog veel meer. Naast psycholoog voor volwassene, is ze ook kinderpsycholoog in de omgeving van Assen. Benieuwd? Neem dan een kijkje op haar profiel. Via daar kun je Amrah ook een bericht sturen of een afspraak met haar inplannen.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek