Onze behandelaars in Assen krijgen gemiddeld een 4.4 uit 5 sterren op basis van 20 cliëntervaringen.

Onze psychologen in Assen

Op zoek naar psychologen in Assen? In Assen hebben we 3 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Filter

Psycholoog Assen

Opzoek naar een psycholoog in Assen? In Assen hebben we 3 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties. Pak bijvoorbeeld angstklachten aan met de resultaatgerichte psycholoog Gijs Lakeman. Of volg een behandeltraject bij de begripvolle psycholoog Yvonne Willems. Wat je hulpvraag ook is, je kan vaak dezelfde week terecht bij onze psychologen.

Wist je dat je bij Psyned ook online therapie kan volgen? Onze online sessies zijn flexibel in te delen. Je kiest zelf de tijd en locatie. Ideaal als een psycholoog in Assen bezoeken niet in je schema past. Het kan ook voorkomen dat een psycholoog die beter aansluit op jouw wensen en behoeften op een verder gelegen locatie werkt. Met online therapie geven we je de keuze uit ruim 300 psychologen die verspreid zijn over heel Nederland.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een passende psycholoog in Assen of omgeving? Ons verwijsteam staat voor je klaar. In een gratis adviesgesprek van een kwartier wordt er de tijdgenomen om je zorgvraag te bespreken. Samen kijken jullie naar welke psycholoog het beste bij je past. En alleen als jij dat wilt wordt er meteen een intakegesprek met de behandelaar ingepland.

Vind een psycholoog
die bij jouw passt

Man Vrouw Non-binair
Niet belangrijk

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek