Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Josephine Verbist

Relatietherapeut in Leiden

Het besluit om naar een relatie therapeut te stappen is een stap die samen genomen en gedragen moet worden. Dit is een eerste begin.

Ik spreek deze talen:

Nederlands

Cliënten beschrijven me als:

Ruimdenkend

Analytisch

Geïnteresseerd

Vriendelijk

Ervaren

Profielfoto Josephine Verbist

Een mens kan daadwerkelijk veranderen en de mogelijkheid krijgen een nieuwe weg in te slaan.

Relatietherapie bij Psyned

Relatietherapie Leiden

Allereerst: denken we dat er over en weer – cliënten en therapeut – een goede verstandhouding kan ontstaan? Dit is een voorwaarde om met elkaar in zee te kunnen gaan. Ik vind het van belang dat beide partners met aandacht kunnen luisteren naar elkaars levensgeschiedenis. Ieder ontwikkelt een eigen manier om moeilijkheden het hoofd te bieden. Het is een bewustwordingsproces om te bezien op welke wijze je in het leven staat en hoe je de ander tegemoet treedt.

Een voorbeeld: iemand die vroeger niet goed gehoord en gezien werd, zal vaak teveel in de strijd gooien om nu eindelijk eens voor zichzelf te gaan staan:’ ik ben er ook.’

Tenslotte
De onderlinge communicatie laat veel zien hoe twee mensen met elkaar omgaan. Het verraadt de onderliggende bronnen waaruit gedronken wordt. Ooit hebben jullie besloten om een verbintenis aan te gaan, om een liefdesrelatie te beginnen. Door samen bovengenoemd proces aan te gaan kan het mogelijk worden om respectvol naar elkaar te kijken als twee autonome mensen die in staat zijn elkaar te ontmoeten in woord en gebaar.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 5 uit 5 sterren op basis van 5 ervaringen

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

NIP

Contactgegevens

Caeciliastraat 18D
2312XB Leiden

Past Josephine bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: