Relatietherapie in Utrecht

Op zoek naar relatietherapeut in Utrecht? In Utrecht hebben we 1 relatietherapeuten die jullie graag helpen. Weten wie het beste bij jullie hulpvraag past? Wij adviseren je graag persoonlijk!

Relatietherapie Utrecht

Elke relatie kent ze wel: de mindere tijden. Eigenlijk heel normaal. Relatieproblemen betekenen echt niet meteen het einde van je relatie. Er is nog ontzettend vaak nog heel veel te doen. Relatietherapie in Utrecht kan jullie daarbij heel goed helpen. Want soms is het heel lastig om er samen uit te komen.

In Utrecht hebben we drie relatietherapeuten. Twee in het centrum van Utrecht en een relatietherapeut in Utrecht Ondiep. Maar mocht jullie net buiten Utrecht wonen of niet in de gelegenheid zijn om te reizen, dan is relatietherapie vanuit je huis in Utrecht ook mogelijk via videobellen.

EFT relatietherapie Utrecht

Onze relatietherapeuten in Utrecht werken met verschillende soorten relatietherapie. Het is namelijk belangrijk dat de soort therapie bij jullie als stel en jullie relatieproblemen past. Eén van die vormen is EFT relatietherapie. Tijdens EFT relatietherapie richten jullie je vooral op elkaar gevoelens, behoeftes en angsten en leren dit van elkaar te begrijpen. Met als doel: verbinding. Vanuit daar kunnen jullie op zoek naar nieuwe manieren om een stevige basis te creëren.

Neem contact op

We snappen dat het lastig kan zijn de juiste relatietherapeut te vinden. Ons verwijsteam helpt je daar graag bij en kent onze relatietherapeuten in Utrecht goed. Bel via 085-4014720 of maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek