Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Martha Tijhuis

Relatietherapeut in Nijverdal

Soms zijn er situaties in je relatie die voor onrust of ongemak zorgen. Misschien kunnen jullie zelf geen oplossing of uitweg vinden. Door over deze situaties te praten en ze samen onder ogen te komen, krijgen jullie nieuw perspectief. Laat mij je helpen dit perspectief te vinden en je relatie te versterken.

Als relatietherapeut richt ik me op het oplossen van allerlei relatieproblemen. Of het nu gaat om communicatieproblemen, vertrouwenskwesties, intimiteitsproblemen of andere uitdagingen, ik sta klaar om je te begeleiden bij het herstellen en verbeteren van je relatie.

Ik spreek deze talen:

Engels Flagge
Nederlands Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Cliëntgericht

Empathisch

Goed luisteren

Warm

Psycholoog Martha Tijhuis

Ieder mens is uniek, zo ook ieders problemen.

Relatietherapie bij Psyned

Tijdens onze eerste sessie wil ik duidelijk krijgen wat de uitdagingen in jullie relatie zijn en samen met jullie de dieperliggende betekenis ervan onderzoeken. Ik zal jullie helpen om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken en te zoeken naar passende interventies en technieken om jullie relatie te verbeteren.

Mijn benadering als relatietherapeut kenmerkt zich door een luisterend oor te bieden en een empathische houding aan te nemen. Ik streef ernaar om jullie weer in jullie kracht te zetten en te begeleiden naar een punt waarop jullie weer kunnen genieten van een gezonde en vervullende relatie.

Voorbeelden van relatieproblemen waarbij ik kan helpen, zijn onder andere:

 • Communicatieproblemen: Samen werken we aan het verbeteren van jullie communicatievaardigheden, zodat jullie effectiever kunnen communiceren en misverstanden kunnen voorkomen.
 • Vertrouwenskwesties: Als er vertrouwensbreuken zijn ontstaan, help ik jullie bij het herstellen van vertrouwen en het opbouwen van een veilige en betrouwbare relatie.
 • Intimiteitsproblemen: Of het nu gaat om emotionele intimiteit of fysieke intimiteit, ik begeleid jullie bij het verkennen van jullie behoeften en verlangens, en help jullie om de intimiteit in jullie relatie te vergroten.
 • Omgaan met conflicten: Ik leer jullie effectieve strategieën om met conflicten om te gaan en te leren van meningsverschillen, zodat jullie samen tot constructieve oplossingen kunnen komen.

Met mijn expertise en toewijding sta ik klaar om jullie te ondersteunen bij het oplossen van jullie relatieproblemen en het creëren van een gezonde en gelukkige relatie. Samen werken we aan jullie relatieherstel en groei.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 ervaringen

Martha heeft mij inzicht gegeven in mijn zorgen en probleem.

Anoniem

"Martha is een heel warm persoon, die je direct op je gemak stelt. Ik kwam binnen als een hoopje ellende. Ze heeft EMDR gedaan voor onverwerkte gevoelens en angsten en onrust. Dat ben ik kwijt. Ik ben natu...

Anoniem

"Martha heeft mij inzicht gegeven in mezelf en mijn "problemen" en hoe daar mee om te gaan."

Anoniem

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

VGCT

Wat kost een afspraak?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Onze psychologen stellen aan de hand van jouw verhaal een maatwerk behandeling op en samen bespreken jullie hoeveel sessies je ongeveer nodig hebt om je doelen te bereiken. Een standaard therapiesessie is 135 euro. Bekijk hier alle tarieven.

Contactgegevens

Boomcateweg 81
7442BG Nijverdal

Past Martha bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: