Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Renate de Boer

Relatietherapeut

Dat ik een tijdje mee mag kijken binnen jullie relatie en jullie mag ondersteunen bij het vinden van de juiste koers, vind ik heel bijzonder. Ik vind het belangrijk om jullie te leren hoe jullie zelf weer de connectie met elkaar kunnen vinden, om zo weer in staat te zijn jullie eigen geluk te smeden.

Ik spreek deze talen:

Nederlands
Engels Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Betrokken

Doorzetter

Analytisch

Humoristisch

Confronterend

Warm

Don't let negativity take the lead in what you feel, a healthy mind is stronger than you think - Epinikion

Relatietherapie bij Psyned

Tijdens de eerste sessie maken we vooral kennis en zorg ik ervoor dat jullie je op je gemak voelen. Het is tenslotte een hele stap om jullie verhaal aan iemand te vertellen. Hoe de rest van de behandeling vorm krijgt, hangt af van jullie als koppel. Voor mij is het belangrijk om maatwerk te leveren. Jullie zijn de leidraad; jullie moeten zich gehoord en gezien voelen.

Mijn werkwijze is vooral praktisch; ik zorg ervoor dat de behandeling van toepassing is op jullie actuele relatieproblematiek en pas de therapie aan naar jullie wensen. Het tempo, de inhoud en mijn professionele analyse staan in dienst van het proces van jullie als koppel. Ik ben niet bang om een laagje dieper te gaan en kan complexe zaken in begrijpelijke taal uitleggen zonder de essentie te verliezen. Op die manier kunnen we in alle openheid en op een efficiënte manier werken, met als doel om jullie optimaal te helpen.

Voorbeelden van relatieproblemen waarbij ik kan helpen:

 1. Communicatieproblemen: Als jullie moeite hebben om effectief met elkaar te communiceren, kan ik jullie helpen om beter naar elkaar te luisteren, jullie behoeften en gevoelens te uiten en misverstanden op te helderen.
 2. Vertrouwenskwesties: Als er sprake is van vertrouwensbreuken binnen jullie relatie, zoals overspel of geheimen, kan ik jullie ondersteunen bij het herstellen van het vertrouwen en het opbouwen van een veilige basis.
 3. Intimiteitsproblemen: Als jullie worstelen met een gebrek aan emotionele of fysieke intimiteit, kan ik jullie helpen om de oorzaken te begrijpen en jullie tools en technieken aanreiken om de intimiteit te herstellen en te versterken.
 4. Conflicthantering: Als jullie vaak in conflicten belanden en moeite hebben om deze op een construct.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 ervaringen

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

NIP

Past Renate bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: