Over mij

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als maatschappelijk werker en dienstverlener. Maar zo een 15 jaar geleden moest ik mijn levensstijl drastisch omgooien, onder andere door mijn diabetes. Toen ik alles weer op een rijtje had wilde ik ook andere mensen helpen. Daarom ben ik, naast psychologe, eveneens opgeleid als vitaliteitscoach. Als coach help ik mensen met overgewicht en andere gezondheidsproblemen.

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om met de honden te wandelen langs de dijk. Iedere ochtend en avond is het weer een feest om daar te zijn, om te kijken naar het voorbijkomende licht en de lucht.

Laat jezelf horen, het is niet gek wat je meemaakt.

Werkwijze

Tijdens onze gesprekken sta ik voor je open. Samen reizen we door jouw wereld en verhaal. Hoe zag het gezin waarin je bent opgegroeid eruit? Het kan zijn dat je vanuit je jeugd op een bepaalde manier beïnvloed bent. En dat dit inmiddels zo in je hoofd en in je hart zit, dat je nog steeds leeft naar de normen en waarden van toen. Door dit te beseffen kunnen we hier bewust mee aan de slag gaan.

Wat je klacht ook is, tijdens onze gesprekken geef ik je veel ruimte. Maar ik reik je ook handvatten aan. We gaan bijvoorbeeld oefeningen doen om dingen een plek te geven. Is het voor jou moeilijk om naar mijn praktijk te komen? Ik kan ook therapie geven bij jou thuis.

Ik kan je helpen bij:

Aanpassingsproblematiek

ADHD

Angst

Burn-out

Chronische pijn

Chronische vermoeidheid

Chronische ziekte

Depressie

Dwangklachten

Faalangst

Hechtingsproblematiek

Hoogsensitief persoon (HSP)

Negatief zelfbeeld

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Overgangsklachten

Posttraumatische stressstoornis (PTSS)

Relatieproblemen (individueel)

Rouw- en verliesverwerking

Samengestelde gezinnen problematiek

Seksualiteit

Seksueel misbruik

Slaapproblemen

Somatisch onverklaarbaar lichamelijke klachten (SOLK)

Stress- en spanningsklachten

Trauma

Werkgerelateerde problematiek

Zingevingsvragen

Mijn behandelvormen:

Begeleiding bij kanker

Betrekken van naasten

Coaching

EFT Relatietherapie

Familieopstellingen

Mindfulness

Online therapie

Ouderbegeleiding

Scheidingsbegeleiding

Stervensbegeleiding

Systeemtherapie


Relatietherapie


Bekijk mijn relatietherapie profiel

Aangesloten bij:

Kosten psycholoog

Als je met mij aan de slag gaat, is het fijn om van tevoren te weten hoeveel een afspraak kost. Een reguliere sessie is 118 euro en een lange afspraak 177 euro. Je betaalt per afspraak. Op de pagina kosten psycholoog staan alle tarieven.

Vergoeding

Er zijn meerdere manieren om je afspraken bij mij vergoed te krijgen: via je werkgever of in sommige gevallen via je aanvullende zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering krijg je via Psyned geen vergoeding. Daar staat tegenover dat je direct kan starten.

Klikgarantie

Tijdens de sessies vertel je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Het is daarom belangrijk dat er vertrouwen is en je een klik voelt. Psyned werkt met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou toch niet? Dan koppelen we je aan een andere psycholoog en betalen wij je eerste afspraak.

Afspraak annuleren

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Wat zeggen mijn cliënten?

Ik ben geholpen met de bevestiging dat ik op de goede weg was en ik niet mijn keuzes door nare gebeurtenissen die buiten mezelf liggen laat bepalen.

- Anoniem

"Dankzij de therapie bij Gerrie, heb ik meer rust gekregen in mijn leven."

- Anoniem

"Gerrie heeft gevoel voor het probleem en lost het heel professioneel op. Voelde mij erg op mijn plaats."

- Anoniem

Ik heb inmiddels 3 sessies gehad bij Gerrie. Zij laat mij weer bewust worden mijn gevoel en het ook "echt" voelen.. ze neemt echt de tijd voor je en dat voelt heel prettig.

- M.
Gemiddeld geven cliënten Gerrie van Blitterswijk:
Beoordeling: 4.9 uit 5.
Op basis van 14 ervaringen

Wat zeggen mijn cliënten?

Ik ben geholpen met de bevestiging dat ik op de goede weg was en ik niet mijn keuzes door nare gebeurtenissen die buiten mezelf liggen laat bepalen.

- Anoniem

Gerrie heeft mij geholpen met het verlies van mijn vader. Ik kon hier geen weg in vinden. De wortels van mijn klachten kwamen uit een hele andere oorzaak dan ikzelf dacht. Toen dat eenmaal achterhaalt was, ging het herstel zo ontzettend snel. Gerrie heeft mij geholpen om grip op mijn leven te krijgen en mij het zelfvertrouwen te geven om aan mezelf te denken en keuzes te maken voor mijzelf in plaats voor anderen. Ik ben Gerrie ontzettend dankbaar, ze heeft veel voor mij betekend.

- Anoniem

"Dankzij de therapie bij Gerrie, heb ik meer rust gekregen in mijn leven."

- Anoniem

"Gerrie heeft mij geholpen oude rouw te herkennen en een plaats te geven. We hebben samen mijn 'rugzak' uitgepakt, alles herschikt, weggedaan wat niet meer nodig was en opnieuw ingepakt zodat ik mijn reis weer zelfstandig kan vervolgen."

- Anoniem

"Gerrie heeft gevoel voor het probleem en lost het heel professioneel op. Voelde mij erg op mijn plaats."

- Anoniem

Ik heb Gerrie leren kennen toen ik echt heel diep in een vreselijke put zat. Zoveel problemen van diverse kanten, maar Gerrie had het gauw op de rit en nu kom ik er nog!! Ik loop voor diverse dingen bij Gerrie en ik vind het een geweldige vrouw die weet wat ze zegt en doet. Geen poespas, maar eerlijk en zeker oprecht. Zij heeft echt al veel betekend voor mij en mijn gezin... Ik had haar veel eerder moeten vinden. Dan had mij een hele hoop ellende bespaard gebleven. Ik vind de eerste stap ook eng...maar ik adviseer diegenen die haar op de site vinden en overwegen om contact op te nemen met Gerrie...doen!!! Hier krijg je geen spijt van.

- M.

Ik heb inmiddels 3 sessies gehad bij Gerrie. Zij laat mij weer bewust worden mijn gevoel en het ook "echt" voelen.. ze neemt echt de tijd voor je en dat voelt heel prettig.

- M.

"Wat hebben wij ons zorgen gemaakt om mijn moeder die maar geen hulp wilde accepteren. Op een gegeven ogenblik maakte wij ons dusdanige zorgen en heb ik contact gezocht met Gerrie van Blitterswijk. In het telefonische gesprek was er direct goed contact. Zij nam de tijd om mijn verhaal omtrent mijn moeder aan te horen. Samen kwam wij tot een plan van aanpak waarbij Gerrie een huisbezoek zou afleggen. Dit zou plaatsvinden na onze vakantie en Gerrie was voor ons bereikbaar en oproepbaar wanneer mijn moeder directe hulp nodig zou hebben wanneer wij op vakantie zouden zijn. Dit gaf ons een geruster gevoel om toch te gaan. Helaas is de afspraak nooit zover gekomen en bleek het noodzakelijk om mijn moeder op te nemen. Ik heb Gerrie hierover opgebeld omdat de afspraak niet meer nodig was. Wat een betrokken vrouw! Ze vertelde mij dat zij iedere dag met de gegevens van mijn moeder in haar tas op pad ging in het geval ze gebeld zou worden. Zij vroeg ook naar de situatie op dat moment met mijn moeder. Ik heb dit als super fijn ervaren. Mijn moeder is sinds afgelopen weekend weer thuis. Ze is er nog niet maar het gaat beter. Ik wil Gerrie dan ook bedanken voor haar aandacht en tijd die ze genomen heeft. Ik weet haar nu te vinden en weet ook dat je wereld van de een op de andere dag er heel anders uit kan zien. Bedankt!"

- LB

"Gerrie gaf me het gevoel dat ik er niet alleen voor stond in een periode dat het minder goed met me ging. Door met haar in gesprek te gaan en oefeningen te doen is het gelukt om meer grip te krijgen op verbinding tussen verstand en gevoel en een aantal lastige relaties in mijn leven een positieve wending te geven."

- Kirsten

In het voorjaar van 2013 heb ik de keuze gemaakt dat er rondom mijn gezondheid iets moest veranderen.

Was niet fit en had al jarenlang last van een ernstig overgewicht. De huisarts bezocht, eea medisch uitgezocht en de conclusie was dat er "medisch" gezien niets aan de hand was. Toen besloten dat het anders moest, maar hoe?

Ik liep bv vast op mijn werk, had rondom het werk heel erg veel negativiteit in me. Het lukte mij niet om dat te doorbreken en kreeg daar erg veel last van. Stond op het punt om uit te gaan vallen. Met als gevolg slecht slapen, heel erg vermoeid en er regelmatig dicht bij zijn om bij het overzicht kwijt te raken. Kon ook geen rust meer vinden. 

Ook privé al lang last van patronen die ik zelf niet zag, en ook niet kon doorbreken.

Ik kwam bij Gerrie terecht. Ik ben nu 1 1/2 jaar verder, bijna 30 kilo afgevallen en ook emotioneel veel ballast kwijt.

Heb dus een behoorlijk veranderingsproces ondergaan, had dit niet kunnen doen zonder de professionele, kundige maar zeker ook warme coaching van Gerrie.

Ik kan een ieder Therapie / Coaching bij Gerrie aanbevelen!!

- JV, 48 jaar

Had/heb ik psychische klachten? Nee, dat zeker niet. Ik ben met Gerrie in gesprek gegaan, omdat ik vanwege persoonlijke drukte iemand nodig had die mij weer even liet 'landen'. Extreem druk op het werk, op handen zijnde promotie, net vader, etc. Het ging mij gewoon niet in de koude kleren zitten. Gevolg was dat ik voor mijn directe omgeving erg aan het veranderen was. Met als gevolg soms woede uitbarstingen of ander emotioneel gedrag. Iets wat zich gelukkig niet uitte in fysieke uitbarstingen, maar juist dat wilde ik voor zijn. Na kort onderzoek kwam ik bij Gerrie uit, iets waar ik geen spijt van heb gehad. Tot nu toe 1 gesprek gehad en ondernomen. Hier volgt binnenkort ook de 2e van, want het eerste gesprek zorgde ervoor dat ik al meer innerlijke rust kan ervaren en ook niet langer uitbarstingen heb. Juist het nu rustiger kunnen relativeren en reageren zorgt voor meer rust en geluk. Dank en ik ga zeker deze coaching blijven gebruiken.

- K.V.

"Ik ben nu nog in therapie bij Gerrie samen met mijn vriend. Wij ervaren Gerrie als zeer betrokken en die echt mee stapt in je relatie, maar ook in je problemen...hierdoor kan ze heel goed meedenken en snapt Gerrie je gevoel. Het is totaal niet zweverig, want daar hou ik zelf niet zo van. Ze is er echt voor jou/jullie....heel prettig!"

- J.H.

"Lieve Gerrie,

Ik wil je graag vertellen dat het erg goed met mij gaat. Mijn gewicht is nu 77.7 kilo en kan het anders eten heel goed volhouden. Sinds ik beter voor mijzelf zorg en ik 20 kilo ben afgevallen lijkt het of ik ook emotioneel meer kan voelen. Dat ik beter met mijn emotionele pijn om kan gaan. Mijn hoofdpijnen komen ook minder vaak voor.

Na het laatste gesprek met jou, ben ik samen met mijn man in het weekend naar de vindplaats van mijn moeder gegaan. Wij zijn samen naar de oever van het kanaal gelopen en ik heb daar haar beertje neergezet.

Tegen mama heb ik gezegd dat ik niet boos op haar ben, dat ik het nu begrijp. Sinds wij het beertje hebben neergezet komen de mooie dingen weer terug...het kopje thee dat altijd klaar stond na school...het kopje salmiak met suiker waar we altijd met z'n tweetjes van snoepten...het samen badmintonnen..het samen de stad in..samen naar oma..altijd stond het eten klaar..wandelen in de bossen. Het komt allemaal weer boven en de minder mooie dingen vervagen, en dat voelt ZO goed!!!!!!

Wilde je dit even vertellen. Ik ben zo blij dat je op mijn pad gekomen bent!!"

- Ineke

"Na veel spanning en onzekerheid op het werk, kreeg ik last van overspannenheidsklachten. Ik was erg verdrietig, sliep niet goed en zag het allemaal niet meer zo zitten. Ik herkende mezelf niet meer terug en besloot ondanks vele bedenkingen hulp in te schakelen.

Inmiddels heb ik drie sessies met Gerrie gehad en voel ik me veel beter. Het helpt om met een ander over je problemen te praten zonder hier een waarde oordeel aan te hangen en samen door te dringen tot de kern. Ik heb nu al beter inzicht in mezelf, in de komende tijd hoop ik te gaan werken aan manieren om te veel spanning in de toekomst te kunnen voorkomen."

- Annemiek
Gerrie van Blitterswijk

 • Beoordeling: 4.9 uit 5
  Op basis van 14 ervaringen

 • Mijn locatie

  Singel 5
  3961CE Wijk bij Duurstede

  Past Gerrie van Blitterswijk bij mij?

  1. Plan je gratis adviesgesprek van +/- 15 min.
  2. We bespreken wat er bij jou speelt en wie jou hier het beste bij kan helpen.
  3. Je kan vaak dezelfde week al terecht
  Plan jouw gratis adviesgesprek
  Gerrie van Blitterswijk
  Gerrie van Blitterswijk

  Wijk bij Duurstede

  Geen wachtlijst
  Snel op afspraak

  Oorspronkelijk ben ik opgeleid als maatschappelijk werker en dienstverlener. Maar zo een 15 jaar geleden moest ik mijn levensstijl drastisch omgooien, onder andere door mijn diabetes. Toen ik alles weer op een rijtje had wilde ik ook andere mensen helpen. Daarom ben ik, naast psychologe, eveneens opgeleid als vitaliteitscoach. Als coach help ik mensen met overgewicht en andere gezondheidsproblemen.

  Naast mijn werk vind ik het heerlijk om met de honden te wandelen langs de dijk. Iedere ochtend en avond is het weer een feest om daar te zijn, om te kijken naar het voorbijkomende licht en de lucht.

  Cliënten beschrijven mij als:

  Eerlijk

  Oprecht

  Nuchter

  Open

  Vriendelijk

  Werkwijze

  Tijdens onze gesprekken sta ik voor je open. Samen reizen we door jouw wereld en verhaal. Hoe zag het gezin waarin je bent opgegroeid eruit? Het kan zijn dat je vanuit je jeugd op een bepaalde manier beïnvloed bent. En dat dit inmiddels zo in je hoofd en in je hart zit, dat je nog steeds leeft naar de normen en waarden van toen. Door dit te beseffen kunnen we hier bewust mee aan de slag gaan.

  Wat je klacht ook is, tijdens onze gesprekken geef ik je veel ruimte. Maar ik reik je ook handvatten aan. We gaan bijvoorbeeld oefeningen doen om dingen een plek te geven. Is het voor jou moeilijk om naar mijn praktijk te komen? Ik kan ook therapie geven bij jou thuis.

  Laat jezelf horen, het is niet gek wat je meemaakt.

  Ik kan je helpen bij:

  Aanpassingsproblematiek

  ADHD

  Angst

  Burn-out

  Chronische pijn

  Chronische vermoeidheid

  Chronische ziekte

  Depressie

  Dwangklachten

  Faalangst

  Hechtingsproblematiek

  Hoogsensitief persoon (HSP)

  Negatief zelfbeeld

  Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

  Overgangsklachten

  Posttraumatische stressstoornis (PTSS)

  Relatieproblemen (individueel)

  Rouw- en verliesverwerking

  Samengestelde gezinnen problematiek

  Seksualiteit

  Seksueel misbruik

  Slaapproblemen

  Somatisch onverklaarbaar lichamelijke klachten (SOLK)

  Stress- en spanningsklachten

  Trauma

  Werkgerelateerde problematiek

  Zingevingsvragen

  Mijn behandelvormen:

  Begeleiding bij kanker

  Betrekken van naasten

  Coaching

  EFT Relatietherapie

  Familieopstellingen

  Mindfulness

  Online therapie

  Ouderbegeleiding

  Scheidingsbegeleiding

  Stervensbegeleiding

  Systeemtherapie


  Relatietherapie


  Bekijk mijn relatietherapie profiel

  Aangesloten bij:

  Kosten psycholoog

  Als je met mij aan de slag gaat, is het fijn om van tevoren te weten hoeveel een afspraak kost. Een reguliere sessie is 118 euro en een lange afspraak 177 euro. Je betaalt per afspraak. Op de pagina kosten psycholoog staan alle tarieven.

  Vergoeding

  Er zijn meerdere manieren om je afspraken bij mij vergoed te krijgen: via je werkgever of in sommige gevallen via je aanvullende zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering krijg je via Psyned geen vergoeding. Daar staat tegenover dat je direct kan starten.

  Klikgarantie

  Tijdens de sessies vertel je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Het is daarom belangrijk dat er vertrouwen is en je een klik voelt. Psyned werkt met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou toch niet? Dan koppelen we je aan een andere psycholoog en betalen wij je eerste afspraak.

  Afspraak annuleren

  Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

  Wat zeggen mijn cliënten?

  Ik ben geholpen met de bevestiging dat ik op de goede weg was en ik niet mijn keuzes door nare gebeurtenissen die buiten mezelf liggen laat bepalen.

  - Anoniem

  "Dankzij de therapie bij Gerrie, heb ik meer rust gekregen in mijn leven."

  - Anoniem

  "Gerrie heeft gevoel voor het probleem en lost het heel professioneel op. Voelde mij erg op mijn plaats."

  - Anoniem

  Ik heb inmiddels 3 sessies gehad bij Gerrie. Zij laat mij weer bewust worden mijn gevoel en het ook "echt" voelen.. ze neemt echt de tijd voor je en dat voelt heel prettig.

  - M.
  Gemiddeld geven cliënten Gerrie van Blitterswijk:
  Beoordeling: 4.9 uit 5.
  Op basis van 14 ervaringen

  Wat zeggen mijn cliënten?

  Ik ben geholpen met de bevestiging dat ik op de goede weg was en ik niet mijn keuzes door nare gebeurtenissen die buiten mezelf liggen laat bepalen.

  - Anoniem

  Gerrie heeft mij geholpen met het verlies van mijn vader. Ik kon hier geen weg in vinden. De wortels van mijn klachten kwamen uit een hele andere oorzaak dan ikzelf dacht. Toen dat eenmaal achterhaalt was, ging het herstel zo ontzettend snel. Gerrie heeft mij geholpen om grip op mijn leven te krijgen en mij het zelfvertrouwen te geven om aan mezelf te denken en keuzes te maken voor mijzelf in plaats voor anderen. Ik ben Gerrie ontzettend dankbaar, ze heeft veel voor mij betekend.

  - Anoniem

  "Dankzij de therapie bij Gerrie, heb ik meer rust gekregen in mijn leven."

  - Anoniem

  "Gerrie heeft mij geholpen oude rouw te herkennen en een plaats te geven. We hebben samen mijn 'rugzak' uitgepakt, alles herschikt, weggedaan wat niet meer nodig was en opnieuw ingepakt zodat ik mijn reis weer zelfstandig kan vervolgen."

  - Anoniem

  "Gerrie heeft gevoel voor het probleem en lost het heel professioneel op. Voelde mij erg op mijn plaats."

  - Anoniem

  Ik heb Gerrie leren kennen toen ik echt heel diep in een vreselijke put zat. Zoveel problemen van diverse kanten, maar Gerrie had het gauw op de rit en nu kom ik er nog!! Ik loop voor diverse dingen bij Gerrie en ik vind het een geweldige vrouw die weet wat ze zegt en doet. Geen poespas, maar eerlijk en zeker oprecht. Zij heeft echt al veel betekend voor mij en mijn gezin... Ik had haar veel eerder moeten vinden. Dan had mij een hele hoop ellende bespaard gebleven. Ik vind de eerste stap ook eng...maar ik adviseer diegenen die haar op de site vinden en overwegen om contact op te nemen met Gerrie...doen!!! Hier krijg je geen spijt van.

  - M.

  Ik heb inmiddels 3 sessies gehad bij Gerrie. Zij laat mij weer bewust worden mijn gevoel en het ook "echt" voelen.. ze neemt echt de tijd voor je en dat voelt heel prettig.

  - M.

  "Wat hebben wij ons zorgen gemaakt om mijn moeder die maar geen hulp wilde accepteren. Op een gegeven ogenblik maakte wij ons dusdanige zorgen en heb ik contact gezocht met Gerrie van Blitterswijk. In het telefonische gesprek was er direct goed contact. Zij nam de tijd om mijn verhaal omtrent mijn moeder aan te horen. Samen kwam wij tot een plan van aanpak waarbij Gerrie een huisbezoek zou afleggen. Dit zou plaatsvinden na onze vakantie en Gerrie was voor ons bereikbaar en oproepbaar wanneer mijn moeder directe hulp nodig zou hebben wanneer wij op vakantie zouden zijn. Dit gaf ons een geruster gevoel om toch te gaan. Helaas is de afspraak nooit zover gekomen en bleek het noodzakelijk om mijn moeder op te nemen. Ik heb Gerrie hierover opgebeld omdat de afspraak niet meer nodig was. Wat een betrokken vrouw! Ze vertelde mij dat zij iedere dag met de gegevens van mijn moeder in haar tas op pad ging in het geval ze gebeld zou worden. Zij vroeg ook naar de situatie op dat moment met mijn moeder. Ik heb dit als super fijn ervaren. Mijn moeder is sinds afgelopen weekend weer thuis. Ze is er nog niet maar het gaat beter. Ik wil Gerrie dan ook bedanken voor haar aandacht en tijd die ze genomen heeft. Ik weet haar nu te vinden en weet ook dat je wereld van de een op de andere dag er heel anders uit kan zien. Bedankt!"

  - LB

  "Gerrie gaf me het gevoel dat ik er niet alleen voor stond in een periode dat het minder goed met me ging. Door met haar in gesprek te gaan en oefeningen te doen is het gelukt om meer grip te krijgen op verbinding tussen verstand en gevoel en een aantal lastige relaties in mijn leven een positieve wending te geven."

  - Kirsten

  In het voorjaar van 2013 heb ik de keuze gemaakt dat er rondom mijn gezondheid iets moest veranderen.

  Was niet fit en had al jarenlang last van een ernstig overgewicht. De huisarts bezocht, eea medisch uitgezocht en de conclusie was dat er "medisch" gezien niets aan de hand was. Toen besloten dat het anders moest, maar hoe?

  Ik liep bv vast op mijn werk, had rondom het werk heel erg veel negativiteit in me. Het lukte mij niet om dat te doorbreken en kreeg daar erg veel last van. Stond op het punt om uit te gaan vallen. Met als gevolg slecht slapen, heel erg vermoeid en er regelmatig dicht bij zijn om bij het overzicht kwijt te raken. Kon ook geen rust meer vinden. 

  Ook privé al lang last van patronen die ik zelf niet zag, en ook niet kon doorbreken.

  Ik kwam bij Gerrie terecht. Ik ben nu 1 1/2 jaar verder, bijna 30 kilo afgevallen en ook emotioneel veel ballast kwijt.

  Heb dus een behoorlijk veranderingsproces ondergaan, had dit niet kunnen doen zonder de professionele, kundige maar zeker ook warme coaching van Gerrie.

  Ik kan een ieder Therapie / Coaching bij Gerrie aanbevelen!!

  - JV, 48 jaar

  Had/heb ik psychische klachten? Nee, dat zeker niet. Ik ben met Gerrie in gesprek gegaan, omdat ik vanwege persoonlijke drukte iemand nodig had die mij weer even liet 'landen'. Extreem druk op het werk, op handen zijnde promotie, net vader, etc. Het ging mij gewoon niet in de koude kleren zitten. Gevolg was dat ik voor mijn directe omgeving erg aan het veranderen was. Met als gevolg soms woede uitbarstingen of ander emotioneel gedrag. Iets wat zich gelukkig niet uitte in fysieke uitbarstingen, maar juist dat wilde ik voor zijn. Na kort onderzoek kwam ik bij Gerrie uit, iets waar ik geen spijt van heb gehad. Tot nu toe 1 gesprek gehad en ondernomen. Hier volgt binnenkort ook de 2e van, want het eerste gesprek zorgde ervoor dat ik al meer innerlijke rust kan ervaren en ook niet langer uitbarstingen heb. Juist het nu rustiger kunnen relativeren en reageren zorgt voor meer rust en geluk. Dank en ik ga zeker deze coaching blijven gebruiken.

  - K.V.

  "Ik ben nu nog in therapie bij Gerrie samen met mijn vriend. Wij ervaren Gerrie als zeer betrokken en die echt mee stapt in je relatie, maar ook in je problemen...hierdoor kan ze heel goed meedenken en snapt Gerrie je gevoel. Het is totaal niet zweverig, want daar hou ik zelf niet zo van. Ze is er echt voor jou/jullie....heel prettig!"

  - J.H.

  "Lieve Gerrie,

  Ik wil je graag vertellen dat het erg goed met mij gaat. Mijn gewicht is nu 77.7 kilo en kan het anders eten heel goed volhouden. Sinds ik beter voor mijzelf zorg en ik 20 kilo ben afgevallen lijkt het of ik ook emotioneel meer kan voelen. Dat ik beter met mijn emotionele pijn om kan gaan. Mijn hoofdpijnen komen ook minder vaak voor.

  Na het laatste gesprek met jou, ben ik samen met mijn man in het weekend naar de vindplaats van mijn moeder gegaan. Wij zijn samen naar de oever van het kanaal gelopen en ik heb daar haar beertje neergezet.

  Tegen mama heb ik gezegd dat ik niet boos op haar ben, dat ik het nu begrijp. Sinds wij het beertje hebben neergezet komen de mooie dingen weer terug...het kopje thee dat altijd klaar stond na school...het kopje salmiak met suiker waar we altijd met z'n tweetjes van snoepten...het samen badmintonnen..het samen de stad in..samen naar oma..altijd stond het eten klaar..wandelen in de bossen. Het komt allemaal weer boven en de minder mooie dingen vervagen, en dat voelt ZO goed!!!!!!

  Wilde je dit even vertellen. Ik ben zo blij dat je op mijn pad gekomen bent!!"

  - Ineke

  "Na veel spanning en onzekerheid op het werk, kreeg ik last van overspannenheidsklachten. Ik was erg verdrietig, sliep niet goed en zag het allemaal niet meer zo zitten. Ik herkende mezelf niet meer terug en besloot ondanks vele bedenkingen hulp in te schakelen.

  Inmiddels heb ik drie sessies met Gerrie gehad en voel ik me veel beter. Het helpt om met een ander over je problemen te praten zonder hier een waarde oordeel aan te hangen en samen door te dringen tot de kern. Ik heb nu al beter inzicht in mezelf, in de komende tijd hoop ik te gaan werken aan manieren om te veel spanning in de toekomst te kunnen voorkomen."

  - Annemiek

  Wie zijn wij?

  Psyned bestaat al sinds 2009 en heeft vanaf het begin maar één doel: de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken. We weten namelijk dat het beter kan. Wij vinden dat je altijd snel passende hulp moet kunnen krijgen, zonder te hoeven wachten. Samen met psychologisch verwijsteam en 300 behandelaren maken wij ons hier elke dag hard voor en helpen we je mentaal sterker te worden én te blijven.

  Wil je hier meer over weten? Lees hier dan verder over ons.

  Afspraak maken?

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hiernaast het contactformulier in.

  Singel 5
  3961CE Wijk bij Duurstede

  Contact met Gerrie van Blitterswijk


  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.