Therapeut Wijk bij Duurstede

Soms is er al van alles geprobeerd en val je toch weer terug. Dat komt vaak omdat er iets heel anders aan je problemen ten grondslag ligt. Om met dat diepere aan de slag te gaan, dat doe ik het liefst. Dat gun ik je ook zo, om dat stukje eens voorzichtig te benaderen. Om met het echte probleem aan het werk te gaan. Ga aan het werk bij Therapeut Wijk bij Duurstede.

Je kunt ook in de avonduren, in het weekend én op zondag een afspraak maken! Ook is een consult aan huis mogelijk.

Therapie Wijk bij Duurstede – Ik help je graag

Uit balans

De rode draad bij mensen die ik help is dat je op de één of andere manier uit balans bent geraakt. Bijvoorbeeld door relatieproblemen, verlies van gezondheid of verlies van een naaste. Ik stel mij graag even voor, ik ben Gerrie van Blitterswijk en ik werk als therapeut vanuit mijn eigen praktijk in Wijk bij Duurstede. Ik help je graag, bel gerust voor een afspraak.

Ik ben er voor je

Tijdens de gesprekken bij Therapie Wijk bij Duurstede sta ik open voor je. Samen reizen we door jouw wereld, jouw verhaal. Hoe zag bijvoorbeeld het gezin eruit waarin je bent opgegroeid? Het kan zijn dat je vanuit je jeugd op een bepaalde manier bejegend bent. Het kan zijn dat dit inmiddels zo in je hoofd en in je hart zit, dat je nog steeds leeft naar de normen en waarden van toen.

Door er achter te komen wat dat precies is, kan je beseffen dat een bepaald bordje weg kan. Je beseft dat je iets nastreeft wat helemaal niet van jou is. Dan lukt het ineens wél om anders in het leven te staan.

Het systeem waarin je leeft

Maar we kijken ook naar het verhaal van nu. In welk systeem functioneer je? Klachten die je ervaart hebben invloed op je relatie, op je werksituatie. Wat je klacht ook is, tijdens onze gesprekken geef ik je veel ruimte. Maar ik reik je ook handvatten aan. Oefeningen bijvoorbeeld om dingen een plek te geven, om ze als het ware te herbeleven.

Afspraak aan huis

Het kan zijn dat het voor jou moeilijk is om naar mijn praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat je geen vervoer hebt of om een andere reden niet kunt of wilt reizen. Afspraken met Therapie Wijk bij Duurstede zijn daarom ook mogelijk bij jou thuis.

Therapie Wijk bij Duurstede – Over Gerrie van Blitterswijk

In het dagelijks leven ben ik geïnteresseerd in lekker koken, maar dan wel gezonde basisvoeding. Ik ben niet iemand die kookt van recepten. Op een gegeven moment gaat de koelkastdeur open en denk ik: wat kan ik hier eens van maken. Ik denk dat deze werkwijze is ontstaan in mijn jeugd.

Ik groeide op in de Betuwe. Mijn opa en oma waren fruittelers. Als kind werden we al uitgenodigd om onze eigen groentetuin te onderhouden.

Eigen praktijk Therapeut Wijk bij Duurstede

Inmiddels woon ik aan de andere kant van de Lek, in het prachtige Wijk bij Duurstede. Ik vind het heerlijk om met de hond te wandelen langs de rivierdijk. Iedere ochtend en avond is het weer een feest om daar te zijn, om te kijken naar het voorbij komende licht en de lucht.

Van vitaliteitscoach tot therapeut

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als maatschappelijk werker en dienstverlener. Ik werk als systeemtherapeut, systeemspecialist, relatietherapeut en vitaliteitstherapeut. Ook gebruik ik psychotherapie in mijn behandelingen.

Zo’n 15 jaar geleden moest ik mijn levensstijl drastisch omgooien, onder andere door mijn diabetes. Later wilde ik daar ook andere mensen mee helpen. Er zijn zoveel chronisch belaste mensen, die niet meer fit zijn.

Daarom ben ik eveneens opgeleid als vitaliteitscoach. Als coach help ik mensen met overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Een ongezonde levensstijl kan leiden tot ernstige aandoeningen zoals dementie. Ik kan je bij Therapie Wijk bij Duurstede helpen je levensstijl te veranderen en je gezondheid te verbeteren.

Meer de diepte in

Langzaam kwam ik er achter dat de oorzaken vaak veel dieper liggen. Daarom ben ik zelf ook meer de diepte in gegaan, me gaan ontwikkelen en gaan doorleren. Ook omdat ik denk: Mensen, laat jezelf horen, het is niet gek wat je meemaakt. Het is niet fout hoe je dit of dat gedaan hebt. Het kwam op je pad, maar durf het te benoemen en durf de vervolgstap te nemen.

Praktische informatie

Wij geven je graag duidelijkheid over belangrijke zaken:

Tarief

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie betaal je €98,- en een lange sessie kost €145,50. Je betaalt per afspraak.

Een afspraak afzeggen kan altijd, wel minstens 24 uur van tevoren, dan kunnen we nog een andere cliënt inplannen. Anders moeten we het in rekening brengen.

Contact

Heb je een vraag, wil je persoonlijk advies of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 085-4014720 of stuur een bericht.

Klachten

 • Angst
 • Burnout
 • Depressie
 • Negatief zelfbeeld
 • Rouw en verliesverwerking
 • Slaapproblemen
 • Trauma
 • Zingevingsvragen

Behandelvormen

 • Coaching
 • Kinderpsycholoog
 • Relatietherapie
 • Systeemtherapie
 • Talen

  Nederlands

Aangesloten bij

Cliëntervaringen

Gemiddeld geven cliënten Gerrie van Blitterswijk:

 • Beoordeling: 4.8 uit 5. Op basis van 12 ervaringen
 • "Dankzij de therapie bij Gerrie, heb ik meer rust gekregen in mijn leven."

  - Anoniem

  "Gerrie heeft mij geholpen oude rouw te herkennen en een plaats te geven. We hebben samen mijn 'rugzak' uitgepakt, alles herschikt, weggedaan wat niet meer nodig was en opnieuw ingepakt zodat ik mijn reis weer zelfstandig kan vervolgen."

  - Anoniem

  "Gerrie heeft gevoel voor het probleem en lost het heel professioneel op. Voelde mij erg op mijn plaats."

  - Anoniem

  Ik heb Gerrie leren kennen toen ik echt heel diep in een vreselijke put zat. Zoveel problemen van diverse kanten, maar Gerrie had het gauw op de rit en nu kom ik er nog!! Ik loop voor diverse dingen bij Gerrie en ik vind het een geweldige vrouw die weet wat ze zegt en doet. Geen poespas, maar eerlijk en zeker oprecht. Zij heeft echt al veel betekend voor mij en mijn gezin... Ik had haar veel eerder moeten vinden. Dan had mij een hele hoop ellende bespaard gebleven. Ik vind de eerste stap ook eng...maar ik adviseer diegenen die haar op de site vinden en overwegen om contact op te nemen met Gerrie...doen!!! Hier krijg je geen spijt van.

  - M.

  Ik heb inmiddels 3 sessies gehad bij Gerrie. Zij laat mij weer bewust worden mijn gevoel en het ook "echt" voelen.. ze neemt echt de tijd voor je en dat voelt heel prettig.

  - M.

  "Wat hebben wij ons zorgen gemaakt om mijn moeder die maar geen hulp wilde accepteren. Op een gegeven ogenblik maakte wij ons dusdanige zorgen en heb ik contact gezocht met Gerrie van Blitterswijk. In het telefonische gesprek was er direct goed contact. Zij nam de tijd om mijn verhaal omtrent mijn moeder aan te horen. Samen kwam wij tot een plan van aanpak waarbij Gerrie een huisbezoek zou afleggen. Dit zou plaatsvinden na onze vakantie en Gerrie was voor ons bereikbaar en oproepbaar wanneer mijn moeder directe hulp nodig zou hebben wanneer wij op vakantie zouden zijn. Dit gaf ons een geruster gevoel om toch te gaan. Helaas is de afspraak nooit zover gekomen en bleek het noodzakelijk om mijn moeder op te nemen. Ik heb Gerrie hierover opgebeld omdat de afspraak niet meer nodig was. Wat een betrokken vrouw! Ze vertelde mij dat zij iedere dag met de gegevens van mijn moeder in haar tas op pad ging in het geval ze gebeld zou worden. Zij vroeg ook naar de situatie op dat moment met mijn moeder. Ik heb dit als super fijn ervaren. Mijn moeder is sinds afgelopen weekend weer thuis. Ze is er nog niet maar het gaat beter. Ik wil Gerrie dan ook bedanken voor haar aandacht en tijd die ze genomen heeft. Ik weet haar nu te vinden en weet ook dat je wereld van de een op de andere dag er heel anders uit kan zien. Bedankt!"

  - LB

  "Gerrie gaf me het gevoel dat ik er niet alleen voor stond in een periode dat het minder goed met me ging. Door met haar in gesprek te gaan en oefeningen te doen is het gelukt om meer grip te krijgen op verbinding tussen verstand en gevoel en een aantal lastige relaties in mijn leven een positieve wending te geven."

  - Kirsten

  In het voorjaar van 2013 heb ik de keuze gemaakt dat er rondom mijn gezondheid iets moest veranderen.

  Was niet fit en had al jarenlang last van een ernstig overgewicht. De huisarts bezocht, eea medisch uitgezocht en de conclusie was dat er "medisch" gezien niets aan de hand was. Toen besloten dat het anders moest, maar hoe?

  Ik liep bv vast op mijn werk, had rondom het werk heel erg veel negativiteit in me. Het lukte mij niet om dat te doorbreken en kreeg daar erg veel last van. Stond op het punt om uit te gaan vallen. Met als gevolg slecht slapen, heel erg vermoeid en er regelmatig dicht bij zijn om bij het overzicht kwijt te raken. Kon ook geen rust meer vinden. 

  Ook privé al lang last van patronen die ik zelf niet zag, en ook niet kon doorbreken.

  Ik kwam bij Gerrie terecht. Ik ben nu 1 1/2 jaar verder, bijna 30 kilo afgevallen en ook emotioneel veel ballast kwijt.

  Heb dus een behoorlijk veranderingsproces ondergaan, had dit niet kunnen doen zonder de professionele, kundige maar zeker ook warme coaching van Gerrie.

  Ik kan een ieder Therapie / Coaching bij Gerrie aanbevelen!!

  - JV, 48 jaar

  Had/heb ik psychische klachten? Nee, dat zeker niet. Ik ben met Gerrie in gesprek gegaan, omdat ik vanwege persoonlijke drukte iemand nodig had die mij weer even liet 'landen'. Extreem druk op het werk, op handen zijnde promotie, net vader, etc. Het ging mij gewoon niet in de koude kleren zitten. Gevolg was dat ik voor mijn directe omgeving erg aan het veranderen was. Met als gevolg soms woede uitbarstingen of ander emotioneel gedrag. Iets wat zich gelukkig niet uitte in fysieke uitbarstingen, maar juist dat wilde ik voor zijn. Na kort onderzoek kwam ik bij Gerrie uit, iets waar ik geen spijt van heb gehad. Tot nu toe 1 gesprek gehad en ondernomen. Hier volgt binnenkort ook de 2e van, want het eerste gesprek zorgde ervoor dat ik al meer innerlijke rust kan ervaren en ook niet langer uitbarstingen heb. Juist het nu rustiger kunnen relativeren en reageren zorgt voor meer rust en geluk. Dank en ik ga zeker deze coaching blijven gebruiken.

  - K.V.

  "Ik ben nu nog in therapie bij Gerrie samen met mijn vriend. Wij ervaren Gerrie als zeer betrokken en die echt mee stapt in je relatie, maar ook in je problemen...hierdoor kan ze heel goed meedenken en snapt Gerrie je gevoel. Het is totaal niet zweverig, want daar hou ik zelf niet zo van. Ze is er echt voor jou/jullie....heel prettig!"

  - J.H.

  "Lieve Gerrie,

  Ik wil je graag vertellen dat het erg goed met mij gaat. Mijn gewicht is nu 77.7 kilo en kan het anders eten heel goed volhouden. Sinds ik beter voor mijzelf zorg en ik 20 kilo ben afgevallen lijkt het of ik ook emotioneel meer kan voelen. Dat ik beter met mijn emotionele pijn om kan gaan. Mijn hoofdpijnen komen ook minder vaak voor.

  Na het laatste gesprek met jou, ben ik samen met mijn man in het weekend naar de vindplaats van mijn moeder gegaan. Wij zijn samen naar de oever van het kanaal gelopen en ik heb daar haar beertje neergezet.

  Tegen mama heb ik gezegd dat ik niet boos op haar ben, dat ik het nu begrijp. Sinds wij het beertje hebben neergezet komen de mooie dingen weer terug...het kopje thee dat altijd klaar stond na school...het kopje salmiak met suiker waar we altijd met z'n tweetjes van snoepten...het samen badmintonnen..het samen de stad in..samen naar oma..altijd stond het eten klaar..wandelen in de bossen. Het komt allemaal weer boven en de minder mooie dingen vervagen, en dat voelt ZO goed!!!!!!

  Wilde je dit even vertellen. Ik ben zo blij dat je op mijn pad gekomen bent!!"

  - Ineke

  "Na veel spanning en onzekerheid op het werk, kreeg ik last van overspannenheidsklachten. Ik was erg verdrietig, sliep niet goed en zag het allemaal niet meer zo zitten. Ik herkende mezelf niet meer terug en besloot ondanks vele bedenkingen hulp in te schakelen.

  Inmiddels heb ik drie sessies met Gerrie gehad en voel ik me veel beter. Het helpt om met een ander over je problemen te praten zonder hier een waarde oordeel aan te hangen en samen door te dringen tot de kern. Ik heb nu al beter inzicht in mezelf, in de komende tijd hoop ik te gaan werken aan manieren om te veel spanning in de toekomst te kunnen voorkomen."

  - Annemiek
  Gerrie van Blitterswijk
  Gerrie van Blitterswijk
  Therapeut in Wijk bij Duurstede

  Beoordeling: 4.8 uit 5
  Op basis van 12 ervaringen
  • Geen wachtlijst
  • Snel op afspraak
  • Komt ook aan huis
  Bel: 085-4014720
  Gerrie van Blitterswijk

  Gerrie van Blitterswijk

  • Geen wachtlijst
  • Snel op afspraak
  • Komt ook aan huis

  Therapeut Wijk bij Duurstede

  Soms is er al van alles geprobeerd en val je toch weer terug. Dat komt vaak omdat er iets heel anders aan je problemen ten grondslag ligt. Om met dat diepere aan de slag te gaan, dat doe ik het liefst. Dat gun ik je ook zo, om dat stukje eens voorzichtig te benaderen. Om met het echte probleem aan het werk te gaan. Ga aan het werk bij Therapeut Wijk bij Duurstede.

  Je kunt ook in de avonduren, in het weekend én op zondag een afspraak maken! Ook is een consult aan huis mogelijk.

  Therapie Wijk bij Duurstede – Ik help je graag

  Uit balans

  De rode draad bij mensen die ik help is dat je op de één of andere manier uit balans bent geraakt. Bijvoorbeeld door relatieproblemen, verlies van gezondheid of verlies van een naaste. Ik stel mij graag even voor, ik ben Gerrie van Blitterswijk en ik werk als therapeut vanuit mijn eigen praktijk in Wijk bij Duurstede. Ik help je graag, bel gerust voor een afspraak.

  Ik ben er voor je

  Tijdens de gesprekken bij Therapie Wijk bij Duurstede sta ik open voor je. Samen reizen we door jouw wereld, jouw verhaal. Hoe zag bijvoorbeeld het gezin eruit waarin je bent opgegroeid? Het kan zijn dat je vanuit je jeugd op een bepaalde manier bejegend bent. Het kan zijn dat dit inmiddels zo in je hoofd en in je hart zit, dat je nog steeds leeft naar de normen en waarden van toen.

  Door er achter te komen wat dat precies is, kan je beseffen dat een bepaald bordje weg kan. Je beseft dat je iets nastreeft wat helemaal niet van jou is. Dan lukt het ineens wél om anders in het leven te staan.

  Het systeem waarin je leeft

  Maar we kijken ook naar het verhaal van nu. In welk systeem functioneer je? Klachten die je ervaart hebben invloed op je relatie, op je werksituatie. Wat je klacht ook is, tijdens onze gesprekken geef ik je veel ruimte. Maar ik reik je ook handvatten aan. Oefeningen bijvoorbeeld om dingen een plek te geven, om ze als het ware te herbeleven.

  Afspraak aan huis

  Het kan zijn dat het voor jou moeilijk is om naar mijn praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat je geen vervoer hebt of om een andere reden niet kunt of wilt reizen. Afspraken met Therapie Wijk bij Duurstede zijn daarom ook mogelijk bij jou thuis.

  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Negatief zelfbeeld
  • Rouw en verliesverwerking
  • Slaapproblemen
  • Trauma
  • Zingevingsvragen
  • Coaching
  • Kinderpsycholoog
  • Relatietherapie
  • Systeemtherapie
  • Talen

   Nederlands

  Cliëntervaringen

  Gemiddeld geven cliënten Gerrie van Blitterswijk:

 • Beoordeling: 4.8 uit 5. Op basis van 12 ervaringen
 • "Dankzij de therapie bij Gerrie, heb ik meer rust gekregen in mijn leven."

  - Anoniem

  "Gerrie heeft mij geholpen oude rouw te herkennen en een plaats te geven. We hebben samen mijn 'rugzak' uitgepakt, alles herschikt, weggedaan wat niet meer nodig was en opnieuw ingepakt zodat ik mijn reis weer zelfstandig kan vervolgen."

  - Anoniem

  "Gerrie heeft gevoel voor het probleem en lost het heel professioneel op. Voelde mij erg op mijn plaats."

  - Anoniem

  Ik heb Gerrie leren kennen toen ik echt heel diep in een vreselijke put zat. Zoveel problemen van diverse kanten, maar Gerrie had het gauw op de rit en nu kom ik er nog!! Ik loop voor diverse dingen bij Gerrie en ik vind het een geweldige vrouw die weet wat ze zegt en doet. Geen poespas, maar eerlijk en zeker oprecht. Zij heeft echt al veel betekend voor mij en mijn gezin... Ik had haar veel eerder moeten vinden. Dan had mij een hele hoop ellende bespaard gebleven. Ik vind de eerste stap ook eng...maar ik adviseer diegenen die haar op de site vinden en overwegen om contact op te nemen met Gerrie...doen!!! Hier krijg je geen spijt van.

  - M.

  Ik heb inmiddels 3 sessies gehad bij Gerrie. Zij laat mij weer bewust worden mijn gevoel en het ook "echt" voelen.. ze neemt echt de tijd voor je en dat voelt heel prettig.

  - M.

  "Wat hebben wij ons zorgen gemaakt om mijn moeder die maar geen hulp wilde accepteren. Op een gegeven ogenblik maakte wij ons dusdanige zorgen en heb ik contact gezocht met Gerrie van Blitterswijk. In het telefonische gesprek was er direct goed contact. Zij nam de tijd om mijn verhaal omtrent mijn moeder aan te horen. Samen kwam wij tot een plan van aanpak waarbij Gerrie een huisbezoek zou afleggen. Dit zou plaatsvinden na onze vakantie en Gerrie was voor ons bereikbaar en oproepbaar wanneer mijn moeder directe hulp nodig zou hebben wanneer wij op vakantie zouden zijn. Dit gaf ons een geruster gevoel om toch te gaan. Helaas is de afspraak nooit zover gekomen en bleek het noodzakelijk om mijn moeder op te nemen. Ik heb Gerrie hierover opgebeld omdat de afspraak niet meer nodig was. Wat een betrokken vrouw! Ze vertelde mij dat zij iedere dag met de gegevens van mijn moeder in haar tas op pad ging in het geval ze gebeld zou worden. Zij vroeg ook naar de situatie op dat moment met mijn moeder. Ik heb dit als super fijn ervaren. Mijn moeder is sinds afgelopen weekend weer thuis. Ze is er nog niet maar het gaat beter. Ik wil Gerrie dan ook bedanken voor haar aandacht en tijd die ze genomen heeft. Ik weet haar nu te vinden en weet ook dat je wereld van de een op de andere dag er heel anders uit kan zien. Bedankt!"

  - LB

  "Gerrie gaf me het gevoel dat ik er niet alleen voor stond in een periode dat het minder goed met me ging. Door met haar in gesprek te gaan en oefeningen te doen is het gelukt om meer grip te krijgen op verbinding tussen verstand en gevoel en een aantal lastige relaties in mijn leven een positieve wending te geven."

  - Kirsten

  In het voorjaar van 2013 heb ik de keuze gemaakt dat er rondom mijn gezondheid iets moest veranderen.

  Was niet fit en had al jarenlang last van een ernstig overgewicht. De huisarts bezocht, eea medisch uitgezocht en de conclusie was dat er "medisch" gezien niets aan de hand was. Toen besloten dat het anders moest, maar hoe?

  Ik liep bv vast op mijn werk, had rondom het werk heel erg veel negativiteit in me. Het lukte mij niet om dat te doorbreken en kreeg daar erg veel last van. Stond op het punt om uit te gaan vallen. Met als gevolg slecht slapen, heel erg vermoeid en er regelmatig dicht bij zijn om bij het overzicht kwijt te raken. Kon ook geen rust meer vinden. 

  Ook privé al lang last van patronen die ik zelf niet zag, en ook niet kon doorbreken.

  Ik kwam bij Gerrie terecht. Ik ben nu 1 1/2 jaar verder, bijna 30 kilo afgevallen en ook emotioneel veel ballast kwijt.

  Heb dus een behoorlijk veranderingsproces ondergaan, had dit niet kunnen doen zonder de professionele, kundige maar zeker ook warme coaching van Gerrie.

  Ik kan een ieder Therapie / Coaching bij Gerrie aanbevelen!!

  - JV, 48 jaar

  Had/heb ik psychische klachten? Nee, dat zeker niet. Ik ben met Gerrie in gesprek gegaan, omdat ik vanwege persoonlijke drukte iemand nodig had die mij weer even liet 'landen'. Extreem druk op het werk, op handen zijnde promotie, net vader, etc. Het ging mij gewoon niet in de koude kleren zitten. Gevolg was dat ik voor mijn directe omgeving erg aan het veranderen was. Met als gevolg soms woede uitbarstingen of ander emotioneel gedrag. Iets wat zich gelukkig niet uitte in fysieke uitbarstingen, maar juist dat wilde ik voor zijn. Na kort onderzoek kwam ik bij Gerrie uit, iets waar ik geen spijt van heb gehad. Tot nu toe 1 gesprek gehad en ondernomen. Hier volgt binnenkort ook de 2e van, want het eerste gesprek zorgde ervoor dat ik al meer innerlijke rust kan ervaren en ook niet langer uitbarstingen heb. Juist het nu rustiger kunnen relativeren en reageren zorgt voor meer rust en geluk. Dank en ik ga zeker deze coaching blijven gebruiken.

  - K.V.

  "Ik ben nu nog in therapie bij Gerrie samen met mijn vriend. Wij ervaren Gerrie als zeer betrokken en die echt mee stapt in je relatie, maar ook in je problemen...hierdoor kan ze heel goed meedenken en snapt Gerrie je gevoel. Het is totaal niet zweverig, want daar hou ik zelf niet zo van. Ze is er echt voor jou/jullie....heel prettig!"

  - J.H.

  "Lieve Gerrie,

  Ik wil je graag vertellen dat het erg goed met mij gaat. Mijn gewicht is nu 77.7 kilo en kan het anders eten heel goed volhouden. Sinds ik beter voor mijzelf zorg en ik 20 kilo ben afgevallen lijkt het of ik ook emotioneel meer kan voelen. Dat ik beter met mijn emotionele pijn om kan gaan. Mijn hoofdpijnen komen ook minder vaak voor.

  Na het laatste gesprek met jou, ben ik samen met mijn man in het weekend naar de vindplaats van mijn moeder gegaan. Wij zijn samen naar de oever van het kanaal gelopen en ik heb daar haar beertje neergezet.

  Tegen mama heb ik gezegd dat ik niet boos op haar ben, dat ik het nu begrijp. Sinds wij het beertje hebben neergezet komen de mooie dingen weer terug...het kopje thee dat altijd klaar stond na school...het kopje salmiak met suiker waar we altijd met z'n tweetjes van snoepten...het samen badmintonnen..het samen de stad in..samen naar oma..altijd stond het eten klaar..wandelen in de bossen. Het komt allemaal weer boven en de minder mooie dingen vervagen, en dat voelt ZO goed!!!!!!

  Wilde je dit even vertellen. Ik ben zo blij dat je op mijn pad gekomen bent!!"

  - Ineke

  "Na veel spanning en onzekerheid op het werk, kreeg ik last van overspannenheidsklachten. Ik was erg verdrietig, sliep niet goed en zag het allemaal niet meer zo zitten. Ik herkende mezelf niet meer terug en besloot ondanks vele bedenkingen hulp in te schakelen.

  Inmiddels heb ik drie sessies met Gerrie gehad en voel ik me veel beter. Het helpt om met een ander over je problemen te praten zonder hier een waarde oordeel aan te hangen en samen door te dringen tot de kern. Ik heb nu al beter inzicht in mezelf, in de komende tijd hoop ik te gaan werken aan manieren om te veel spanning in de toekomst te kunnen voorkomen."

  - Annemiek

  Contact

  Praktijkadres
  Singel 5
  3961CE Wijk bij Duurstede

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.