Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Venlo? Onze psycholoog Ruud Geraedts helpt je graag.

Psycholoog Venlo

Allemaal hebben we wel eens van die momenten dat het even teveel is. Maar het kan ook zijn dat je psychische klachten hebt die je dagelijks leven beïnvloeden. Hier hulp bij vragen is dan de oplossing. En dat kan best een beetje spannend zijn, je hoeft het echt niet alleen te doen. In Venlo hebben we drie ervaren psychologen die jou kunnen helpen met je psychische klachten, zodat jij snel weer verder kan met genieten van het leven en niet te ver hoeft te reizen. Dus woon je in Venlo of in de buurt van Venlo? Dan zijn onze psychologen voor jou goed te bereiken. Bekijk hun profielen hierboven.

Onze psychologen in Venlo behandelen ontzettend veel verschillende psychische klachten met verschillende behandelvormen, zodat er voor iedereen snelle en passende ondersteuning is. Wij werken niet met een wachtlijst. Zo kun je onder andere bij ons in Venlo terecht met bijvoorbeeld angsten, slaapproblemen, burn-out, trauma, zingevingsvragen, rouw- en verliesverwerking, depressie, hechtingsproblematiek, ADHD en stress. Maar met nog veel meer. In de profielen van onze psychologen kun je hier meer over lezen of neem contact met ons op. In een gratis adviesgesprek leggen we je alle opties uit aan de hand van jouw hulpvraag.

EMDR Venlo

Steeds meer mensen met verschillende soorten psychische klachten hebben baat bij de behandelvorm EMDR. Het is dan ook een bewezen effectieve techniek. Voorheen werd EMDR vooral ingezet voor het behandelen van een onverwerkt trauma, maar ondertussen kan deze behandeling je ook helpen met klachten als een negatief zelfbeeld, verslaving of chronische pijnklachten. Al onze psychologen in Venlo zijn erin gespecialiseerd te behandelen met EMDR.

Zo kun je in Venlo terecht bij Petra van den Berg. Haar praktijk zit op ongeveer vier minuten lopen vanaf het station van Venlo. Als je in de buurt van Venlo woont, is Petra haar praktijk goed te bereiken.

Je kunt voor EMDR ook terecht bij Huub Lomans. Ook zijn praktijk ligt heel centraal in Venlo en midden in het centrum. Huub is een ervaren psycholoog en werkt graag doelgericht en concreet.

Tot slot kun je ook bij de praktijk in Venlo van Ruud Geraedts terecht. Haar praktijk zit in het gebouwd van Fit Focus op de Maashoflaan in Venlo en daar kun je gratis parkeren.

Al onze psychologen in Venlo zijn aangesloten bij erkende beroepsverenigingen zoals het NIP, de NFG, VMBN en VGCT.

Kunnen we je verder helpen?

We kunnen ons goed voorstellen dat je soms door het woud van aanbod niet weet welke psycholoog goed aansluit bij jou als persoon en bij je hulpvraag. Daarom hebben we een psychologisch verwijsteam. In een gratis adviesgesprek helpen zij jou bij het vinden van een geschikte psycholoog in Venlo of geven ze je advies wat je het beste kunt doen. Bel naar 085-4014720 of neem contact op via het contactformulier.

Niet op zoek naar een psycholoog, maar een relatietherapeut in Venlo? Dat kan ook. We hebben 3 relatietherapeuten die in Venlo relatietherapie geven. Klik op de link en dan kom je bij hun profielen.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek