Online psychologen

Op zoek naar een psycholoog of therapeut in Wageningen? In Wageningen hebben we op dit moment (nog) geen behandelaar op locatie. Gelukkig kan je waarschijnlijk toch goed geholpen worden!

We hebben 111 behandelaren die ook online therapie geven. Zo kan je toch bij de beste behandelaar voor jouw klacht terecht. Online therapie is tegenwoordig geen gedoe meer. Het werkt goed en voelt al snel niet anders dan therapie op locatie.

Psycholoog Wageningen

Als je op zoek bent naar een psycholoog in (de buurt van) Wageningen, dan kunnen we je bij Psyned goed helpen. We hebben psychologen in de buurt van Wageningen voor uiteenlopende psychische klachten, denk aan: een burn-out, verschillende soorten angsten, zoals bindingsangst, verlatingsangst of faalangst, depressie, stress, zingeving, slaapproblemen en rouwverwerking. Maar voor nog veel meer. Onze psychologen in de buurt van Wageningen zijn gespecialiseerd in verschillende behandelvormen.

Zo kun je op 8 minuten rijden met de auto vanaf Wageningen terecht bij onze psycholoog Margreet van den Toorn voor bijvoorbeeld EMDR, cognitieve gedragstherapie, relatietherapie, familieopstellingen of hypnotherapie. Maar Margreeth is gespecialiseerd in nog veel meer behandelvormen en klachten, dus neem gerust een kijkje op haar profiel als je een psycholoog in de buurt van Wageningen zoekt.

Daarnaast kun je ook terecht bij onze psycholoog Arjaan Hijmans van den Bergh. Zijn praktijk zit gevestigd van ongeveer 18 minuten rijden vanaf Wageningen in Ede en is ook goed te bereiken vanaf treinstation Ede-Wageningen. Vanaf het station is het namelijk een kleine 20 minuten lopen naar zijn praktijk.

Op ongeveer 24 minuten rijden vanaf Wageningen zitten 5 van onze psychologen. Hun praktijken zijn gevestigd verdeeld over Arnhem. Hun praktijken zijn goed te bereiken met het OV vanuit Wageningen. Zij helpen je graag als je opzoek bent naar een passende psycholoog voor jouw hulpvraag en je woont in Wageningen. Op onze Arnhem pagina staan alle psychologen in die omgeving en kun je hun profielen doorlezen.

Kom je er niet uit of heb je een geschikte psycholoog gevonden in de buurt van Wageningen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op 085-4014720 of laat een berichtje achter via ons contactformulier. We helpen je dan, in de vorm van een gratis adviesgesprek, graag verder.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek