Psycholoog in Renkum

Op zoek naar een psycholoog in Renkum? Onze psycholoog Margreeth van den Toorn helpt je graag.

Cliënten geven Margreeth van den Toorn 4.9 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring.

Margreeth van den Toorn kan je onder andere goed helpen bij: Zingevingsvragen, Angst, Autisme, Dwangklachten, HSP, Rouw en verliesverwerking, Burnout, Verslaving, Aanpassingsproblematiek, PTSS, EFT Relatietherapie, Faalangst, Relatieproblemen (indiv.), Eetstoornis, Hartcoherentie, Depressie, Negatief zelfbeeld, Slaapproblemen, ADHD, Trauma.

Goed om te weten!
   Behandeling is ook mogelijk via online therapie


Psycholoog in Renkum

Online psychologen

Nieuwste cliëntervaring in Renkum

"Margreeth is een ontzettend fijne therapeut. Ik zat in een negatieve spiraal van weinig zelfvertrouwen en mezelf kwijtraken in mijn relatie. Samen met Margreeth heb ik een traject doorlopen aan de hand van een boek. Elke week kreeg ik een stuk om te lezen en hier ook oefeningen bij. Daarna bespraken we hoe de oefeningen waren gegaan, andere zaken die er waren voorgekomen en welke gedachtes het bij me opriep. Langzamerhand kreeg ik inzicht in mezelf en weer een beter zelfbeeld en zelfvertrouwen en kon ik weer meer mijn grenzen aangeven in de relatie en beter voor mezelf opkomen."

- Anoniem
over Margreeth van den Toorn
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog