Psycholoog in Ede

Op zoek naar een psycholoog in Ede? Onze psycholoog Arjaan Hijmans van den Bergh helpt je graag.

Cliënten geven Arjaan Hijmans van den Bergh 5 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring.

Arjaan Hijmans van den Bergh kan je onder andere goed helpen bij: Rouw en verliesverwerking, Slaapproblemen, Negatief zelfbeeld, Burnout, Zingevingsvragen, Dwangklachten, Angst, Verslaving, Depressie, Eetstoornis, Aanpassingsproblematiek, Faalangst.

Goed om te weten!
   Ook online therapie is mogelijk


Psycholoog in Ede

Online psychologen

Nieuwste cliëntervaring in Ede

"Arjaan is een zeer deskundige behandelaar. Rechtdoorzee en geen geitenwollensokken type."

- Anoniem
over Arjaan Hijmans van den Bergh

Als je een psycholoog zoekt in Ede, dan kun je terecht bij Psyned Psycholoog Arjaan Hijmans van den Bergh. Zijn praktijk is gevestigd in Wageningen. Dus ook als je een psycholoog in Wageningen zoekt bent naar een psycholoog, helpt Arjaan je graag. Arjaan is gespecialiseerd in verschillende soorten klachten en behandelingen. Denk aan: angsten, een burn-out, slaapproblemen, verslavingen, depressie of relatietherapie. Maar Arjaan veel affiniteit in vraagstukken over zingeving.

Arjaan vindt het belangrijk dat je uiteindelijk weer je eigen kracht terugvindt en gebruikt dan ook veel elementen van de positieve psychologie. Maar daarnaast werkt hij ook met de behandelvormen ACT, cognitieve gedragstherapie, RET, mindfulness, coaching en stressmanagement. Een breed scala aan expertise dus.

Is het voor jou lastig om tijdens kantoortijden een sessie in te plannen? Dan geen zorgen. Ook buiten kantoortijden kun je bij onze psycholoog Arjaan in Ede-Wageningen terecht.

EMDR therapie Ede

Heb je last van psychische klachten die mogelijk voortkomen uit bijvoorbeeld een heftige gebeurtenis en heb je dit nog geen plek kunnen geven? Dan heb je misschien wel een trauma. Gelukkig is een trauma goed te behandelen. Een bewezen en effectieve manier hiervoor is EMDR. Ook in Ede kun je terecht voor EMDR. We hebben vier psychologen in de buurt van Ede die jou hiermee kunnen helpen: Bauke Visser, Margreeth van den Toorn, Alma Smit en Jedidja Borkent zijn er allemaal in gespecialiseerd jou te behandelen met EMDR. Zij zijn alle vier gevestigd in Arnhem. Dit is ongeveer 25 minuten met de auto vanaf Ede, maar ook met het OV zijn deze psychologen goed te bereiken.

We vinden het belangrijk dat je een goede klik voelt met je een psycholoog in Ede en ook of EMDR de juiste behandelvorm voor jou en je hulpvraag is. Elke psycholoog heeft een andere manier van werken. Klik op de naam van de psychologen om hun profielen te bezoeken en kom erachter welke psycholoog het beste bij jou en je hulpvraag past.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan denken we graag met je mee op het moment dat je op zoek bent naar een psycholoog in Ede. Neem gerust contact met ons via ons contactformulier of bel naar 085-4014720. We staan graag voor je klaar!

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog