Psycholoog Ede

Opzoek naar een ervaren psycholoog in Ede? Psyned ondersteunt je graag bij je zoektocht. Op dit moment hebben wij ervaren psychologen in Renkum en Arnhem voor je klaarstaan. Ga bijvoorbeeld aan de slag met onze empathische psycholoog Margreeth van den Toorn. Zij kan je onder andere helpen bij hechtingsproblematiek, slaapproblemen en trauma.

Vormt de afstand een belemmering? Psyned biedt ook online behandelingen aan. Je kan met ruim 200 behandelaren videobellen. Zo hoef je niet ver te reizen naar een psycholoog in Ede of omgeving. Volg een behandeling vanuit je woonkamer of tussen afspraken door, en bepaal zelf hoe laat je start. Bij sommige behandelaren kan je ook buiten kantoortijden om terecht. Hierdoor kan je je behandeling makkelijker combineren met andere verantwoordelijkheden.

Loop je vast bij je zoektocht naar de juiste psycholoog in Ede? Neem vandaag nog contact op met ons verwijsteam. Zij helpen je graag verder. Bel ons op 085-4014720 of plan een gratis adviesgesprek. In het gesprek nemen we de tijd om je hulpvraag te bespreken. Je kan vragen verwachten zoals: hoe voel je je? Waar loop je tegenaan? Hoe wil je je weer voelen? Er is ook genoeg ruimte om vragen te stellen. Vervolgens kijken we naar welke behandelaar het beste bij je past. We kijken naar de ervaring, specialisaties en persoonlijke achtergrond. Natuurlijk nemen we je wensen en behoeften ook mee. We vinden het belangrijk dat je een goede klik hebt met je behandelaar. Daarom bieden we een klikgarantie. Voel je geen klik? Dan nemen wij de kosten van een nieuwe intakegesprek op ons.

Psychologen omgeving Ede

De juiste hulp vinden

Bij het vinden van een goede psycholoog in Ede is het belangrijk om een professional te vinden die jouw klacht begrijpt en met de juiste behandelvorm je klacht goed kan behandelen. We begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om goede hulp te zoeken voor psychische problemen. Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek met ons deskundig team in. Samen met jou kijken we wat er speelt en welke psycholoog jou het beste kan helpen.

Online psychologen

We hebben 190 behandelaren die ook middels videobellen therapie geven. Zo kan je toch bij de beste behandelaar voor jouw klacht terecht. Online therapie is tegenwoordig geen gedoe meer. Het werkt goed en voelt al snel niet anders dan therapie op locatie.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Ook in omgeving van Ede
Plan jouw gratis adviesgesprek