Onze behandelaars

Op zoek naar een behandelaar in Leeuwarden? Onze orthopedagoog Lilian Ramdien helpt je graag.

Meest gestelde vragen

Hoeveel een psycholoog kost, ligt aan verschillende dingen. Zoals de lengte van de afspraak, maar ook of je hier een aanvullende zorgverzekering voor hebt afgesloten. Bij Psyned is een korte afspraak €98,- en een lange afspraak is €145,50. Wil je hier meer over weten? Dan kun je altijd contact vrijblijvend opnemen via 085-4014720. We denken graag met je mee.

Psycholoog Leeuwarden

Onze psychologen in Leeuwarden vind je net buiten de singel. Alle praktijken zijn op loopafstand vanaf station Leeuwarden. Woon je in Stiens? Ook dan kun je terecht bij een van onze psychologen in Leeuwarden. Vanaf Stiens is het met de auto een kwartier rijden naar Leeuwarden. Je kunt ook met de bus en dan ben je gemiddeld 20 minuten onderweg. Je mag altijd zelf bepalen welke locatie voor jou het handigst is. Maar ook online therapie is bij Psyned een optie.

Je kunt bij onze psychologen in Leeuwarden terecht met verschillende klachten en behandelingen, zoals bijvoorbeeld EMDR. Kamp je op dit moment bijvoorbeeld met angsten, chronische vermoeidheid, zit je in een burn-out of wil je leren omgaan met ADHD? Dan kun je op korte termijn terecht bij een psycholoog en waarbij je aan de slag gaat.

EMDR Leeuwarden

Als je veel last hebt van de gevolgen van een trauma, zoals bijvoorbeeld seksueel misbruik of een ongeluk dan kan EMDR-therapie je hierbij helpen. Maar ook als je last hebt van verlieservaringen kan EMDR hierbij helpen. EMDR is de afkorting van Eye Movement Desensitization and Reprocesessing en kan ervoor zorgen dat de gebeurtenis geen invloed meer heeft op je dagelijks leven.

Lilian Ramdien is een van onze psychologen in Leeuwarden die gespecialiseerd is in het behandelen met EMDR. Lilian heeft naast het werken met (jong)volwassenen, ook veel ervaring in het werken met studenten die vastlopen met hun studie of veel stress ervaren.

Contact opnemen psycholoog Leeuwarden

Bij Psyned kun je altijd op korte termijn bij een psycholoog terecht voor je klachten. Ook in Leeuwarden. En dat is heel fijn, zodat je snel en gericht aan de slag kunt met je klachten. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak met een psycholoog in Leeuwarden, als je je hulpvraag aan ons wilt voorleggen of als je andere vragen hebt. We helpen je graag!

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek