Psycholoog Leeuwarden

Het kan best uitdagend zijn om de juiste psycholoog in Leeuwarden te vinden. Psyned denkt graag met je mee. Je kan ervoor kiezen om een behandeling te starten in een andere stad. Momenteel zijn de dichtstbijzijnde psychologen in Sneek of Kollum. Combineer een behandeling met een bezoek aan de stad. Of kies voor een online behandeling.

Overweeg je online therapie? Dan zit je bij Psyned goed. Onze online sessies zijn flexibel in te delen. Je volgt een behandeling vanuit een vertrouwde omgeving. Zo hoef je niet lang te reizen naar een psycholoog in Leeuwarden of omgeving. Daarnaast is het mogelijk om na kantoortijden een sessie in te plannen. Zo bepaal je zelf hoe jouw behandeling eruit ziet.

Kom je er niet uit? Ons verwijsteam helpt je graag verder met je zoektocht naar de geschikte psycholoog in Leeuwarden of omgeving. Plan hiervoor een gratis adviesgesprek. In vijftien minuten bespreken we jouw zorgvraag, maar er is ook genoeg ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van het gesprek kijken we welke psycholoog het beste bij je past. En alleen als jij dat wilt plannen we meteen een intakegesprek met de behandelaar.

Psychologen omgeving Leeuwarden

De juiste hulp vinden

Bij het vinden van een goede psycholoog in Leeuwarden is het belangrijk om een professional te vinden die jouw klacht begrijpt en met de juiste behandelvorm je klacht goed kan behandelen. We begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om goede hulp te zoeken voor psychische problemen. Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek met ons deskundig team in. Samen met jou kijken we wat er speelt en welke psycholoog jou het beste kan helpen.

Online psychologen

We hebben 190 behandelaren die ook middels videobellen therapie geven. Zo kan je toch bij de beste behandelaar voor jouw klacht terecht. Online therapie is tegenwoordig geen gedoe meer. Het werkt goed en voelt al snel niet anders dan therapie op locatie.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Ook in omgeving van Leeuwarden
Plan jouw gratis adviesgesprek