Psycholoog in Leeuwarden

Op zoek naar een behandelaar in Leeuwarden? Onze relatietherapeut Sandra de Cocq en orthopedagoog Lilian Ramdien helpen je graag.

Naar onze behandelaars

De praktijken van onze behandelaars in Leeuwarden zijn net buiten de singel gevestigd, in de buurt van het Westerpark. Kom je met de trein naar je afspraak? De locaties zijn op loopafstand van het station. Het is ook mogelijk om een behandeling in Stiens te starten, dit is een kwartier rijden vanaf Leeuwarden. Jij bepaalt welke locatie het handigst is voor jou om te beginnen met de therapie.

Ben je op zoek naar hulp bij een burn-out, depressie of angstklachten? Of wil je inzicht krijgen in ADHD of autisme? Je kan op korte termijn een afspraak plannen om gericht aan de slag te gaan! In de sessies breng jij het denken, doen en voelen weer in balans, zodat je stappen maakt in je persoonlijke ontwikkeling.

Cliënten geven onze behandelaars in Leeuwarden 4.7 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring.

Onze behandelaars in Leeuwarden krijgen gemiddeld 4.7 uit 5 sterren.
Op basis van in totaal 7 cliëntervaringen
Naar onze behandelaars

Goed om te weten!
   Snel op afspraak
   Naast therapie op locatie is online therapie ook mogelijk
   Therapie mogelijk in Engels en Fries
   Buiten kantoortijden


Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog