Psycholoog Kollum

Psycholoog in Kollum

Op zoek naar een psycholoog in Kollum? Onze psycholoog Monique Waalderbos helpt je graag verder. Met haar deskundige aanpak vinden jullie snel de juiste behandelvorm bij je klacht. Monique kan je onder andere helpen bij angstklachten, aanpassingsproblematiek en zingevingsproblemen. Vaak kan je binnen een week al terecht.

Misschien past online therapie beter bij je? Ook dan zit je bij Psyned goed. Onze online sessies zijn flexibel in te plannen. Zo volg je de behandeling vanuit een vertrouwde omgeving. Hierdoor hoef je niet lang te reizen naar een psycholoog in Kollum of omgeving. Bovendien is het ook mogelijk om na kantoortijden een sessie te plannen. Zo heb je zelf de regie over hoe jouw behandeling eruitziet.

Heb je moeite met het vinden van de juiste psycholoog in Kollum of omgeving? Ons verwijsteam staat voor je klaar en helpt je graag verder. Plan een gratis adviesgesprek in. In vijftien minuten bespreken we jouw zorgvraag. Er is ook een mogelijkheid om vragen te stellen. Aan het einde van het gesprek kijken we samen naar welke psycholoog het beste bij je past. Als je het fijn vindt plannen we meteen een intakegesprek.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek