Skip to content
Psyned

Werkwijze

We helpen iedereen die ons belt vaak binnen een week nog met de juiste hulp. Van aanpassingsstoornissen en burn-out tot aan rouw en relatieproblematiek, we behandelen een brede diversiteit aan klachten. In alle gevallen stellen we vragen en adviseren wij over de juiste hulp. Indien wenselijk plannen wij direct een afspraak in bij een psycholoog voor een behandeling op maat.

150 locaties en online

Onze 300+ psychologen zijn werkzaam op locaties door het hele land én online. Hierdoor kan je patiënt vaak dezelfde week nog terecht bij een psycholoog die specifiek bij je patiënt en zijn of haar hulpvraag past. De behandelingen kunnen vervolgens bij hem of haar in de buurt zijn, via online therapie of een combinatie van beiden.

Psyned klikgarantie: Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Lees hier hoe het werkt.

Triage en advies

Ons psychologisch verwijsteam is gespecialiseerd in het zorgvuldig uitvragen van de hulpvraag. Na de triage adviseren we over welke vorm van behandeling en welke psycholoog het meest geschikt zou zijn voor de patiënt. Dit kan een behandeling zijn bij een van onze psychologen, bij een samenwerkingspartner in de SGGZ, uitgebreidere of acute zorg van een specialistische instelling.

Kosten

De triage en bijbehorend advies van ons psychologisch verwijsteam is voor iedereen kosteloos. Aan de behandelingen van de psychologen zijn wel kosten verbonden. Tijdens het adviesgesprek met ons verwijsteam wordt je patiënt volledig geïnformeerd over welke kosten van toepassing zijn bij zijn of haar behandeling.

Doorverwijzen

Als huisarts of POH-GGZ kunt op twee manieren naar ons doorverwijzen:
1) Je kunt direct doorverwijzen naar Psyned via ZorgDomein.
2) Je patiënt kan rechtstreeks contact opnemen met ons psychologisch verwijsteam via 085-4014720.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe we werken of over hoe je kunt doorverwijzen naar Psyned? Neem dan contact op met Rinske Feddema, zorgcoördinator Psychologen Nederland, via 085 40 14 720 of [email protected].

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Waar wacht je op?

Bel van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) naar 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

Psyned