Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Ariandra Vermaas

Relatietherapeut in Rotterdam

Relatietherapie is, als je het mij vraagt, belangrijk in alle stadia van een relatie: van net verliefd tot wellicht al bijna uit elkaar.

Ik spreek deze talen:

Nederlands

Cliënten beschrijven me als:

Vindingrijk

Vlot

Inzichtgevend

Ruimdenkend

Duidelijk

Profielfoto Ariandra Vermaas 2023

We gaan op zoek naar jouw essentie en de weg die jou gelukkig maakt.

Relatietherapie bij Psyned

Relatietherapie Rotterdam

De partnerrelatie is bij uitstek het gebied waar patronen uit het verleden naar voren komen. Opvallend is hoe vaak we een partner kiezen die het beste in ons naar boven haalt, maar ons ook zo kan frustreren. In ons overlevingsmechanisme is ingebouwd dat we personen kiezen met vertrouwde gedragspatronen, die je misschien wel herkent vanuit de relatie met een van je ouders.

Het mooie is dat een gezonde partnerrelatie een veilige omgeving is om deze disfunctionele patronen aan elkaar te helen. Maar dat gaat niet vanzelf. Je zal je eigen eigen patronen moeten leren kennen om de interactie met de patronen van de ander te begrijpen. In relatietherapie is ruimte om op een veilige en verbindende manier jullie patronen te onderzoeken en te duiden, zodat jullie samen (opnieuw) een stevige basis kunnen vormen.

Tijdens relatietherapie starten we met het in kaart brengen van jullie positieve en problematische interacties. Als het nodig is, leren we jullie ruzies te begrijpen en onderliggende patronen te doorbreken. Vervolgens richten we ons op het elkaar beter leren begrijpen door het ontdekken en communiceren van onderliggende behoeften. Als jullie hier behoefte aan hebben besteden we vervolgens aandacht aan het verbeteren van de intimiteit en seksualiteit.

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

NVRG

Contactgegevens

Westblaak 146
3012 KM Rotterdam

Past Ariandra bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: