Psycholoog in Sassenheim

Op zoek naar een behandelaar in Sassenheim? Onze therapeut Christine Heijnen helpt je graag.

Cliënten geven Christine Heijnen 4 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring.

Christine Heijnen kan je onder andere goed helpen bij: Ongewenste kinderloosheid, Seksualiteit, Rouw en verliesverwerking, Zingevingsvragen, Samengestelde gezinnen, Hartcoherentie, ADHD, HSP, Slaapproblemen, Angst, Faalangst, Burnout, Negatief zelfbeeld, Trauma, Werkgerelateerde problematiek, Hechtingsproblematiek, Aanpassingsproblematiek, Depressie.

Goed om te weten!
   Ook online therapie is mogelijk


Behandelaar in Sassenheim

Online psychologen

Nieuwste cliëntervaring in Sassenheim

“Onrustig, onzeker, slecht slapen, niet goed in mijn vel. Ik zat vast in mijn gedachten en wist niet meer hoe ik verder moest. Ik ben in therapie gegaan bij Christine. Zij heeft naar mij geluisterd, mijn problemen geanalyseerd. Elke keer als ik bij haar kwam, gebruikte zij weer een hele andere manier om mij te benaderen. Een verrassende werkwijze! Ik heb geleerd het kind in mij (mijn gevoel) meer ruimte te geven. Het lijkt wel of ik een stuk bagage achtergelaten heb. Ik kan eindelijk mijzelf zijn en ben los van de negatieve gevoelens.”

- Janneke
over Christine Heijnen
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog