Psycholoog Alphen aan den Rijn

Psycholoog in Alphen aan den Rijn

Zoek je hulp van een psycholoog in Alphen aan den Rijn of omgeving? Goed nieuws, je bent op de juiste plek terechtgekomen. Psyned biedt psychologische hulp aan bij jou in de buurt. In Alphen aan den Rijn kan je terecht bij onze vriendelijke psycholoog Tineke Spruijt. Zij helpt je graag verder als je last hebt van verslavingsproblematiek, dwangklachten of Body Dysmorphic Disorder.

Je kan ook kiezen voor een online behandeling. Er staan ruim 200 psychologen en therapeuten voor je klaar waarmee je kan videobellen. Daarnaast zijn onze online sessies flexibel in te delen. Je kiest zelf een tijd en plaats dat jou het beste uitkomt. Soms is het ook mogelijk om na kantoortijden therapie te volgen.

Loop je vast of wil je meer informatie over een psycholoog in Alpen aan den Rijn ? Ons verwijsteam helpt je graag verder. Bel ons op 085-4014720 of plan een gratis adviesgesprek in. We nemen dan de tijd om je zorgvraag te bespreken. Hoe voel je je? Waar loop je tegenaan? Waar kunnen we je mee helpen? Als je het fijn vindt zoeken we meteen een psycholoog of therapeut die bij je past. Dit doen we op basis van je wensen en behoeftes, maar ook de specialisatie, ervaring en achtergrond van de behandelaar nemen we mee. We vinden het belangrijk dat je op je gemak voelt tijdens de behandeling. Een goede klik is daarvoor belangrijk .

Kan ik hulp bij angst in Alphen aan den Rijn krijgen?

Het is mogelijk om via Psyned hulp bij angst in Alphen aan den Rijn te krijgen. Onze psychologen kunnen jou met verschillende therapievormen helpen. Allereerst kijken jullie samen naar de oorzaak van jouw angstenklachten. Afhankelijk van je zorgvraag en klacht bepaalt de psycholoog de juiste behandelvorm. Dit kan cognitieve gedragstherapie, exposure therapie of EMDR zijn. In sommige gevallen kan je ook medicatie krijgen om je angsten te verminderen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met ons verwijsteam. Zij kunnen je verder helpen om snel de juiste hulp bij angst in Alphen aan den Rijn te vinden.

EMDR in Alphen aan den Rijn

Het verwerken van onaangename herinneringen kan soms een uitdaging zijn. Herken je dit? EMDR-therapie in Alphen aan den Rijn biedt ondersteuning om hiermee verder te komen. In deze vorm van therapie ga je samen met een psycholoog terug naar de onaangename beelden. Tijdens dit proces volg je een lampje of iets anders afleidend. Door deze afleiding krijgt de onaangename gebeurtenis minder ruimte, want het werkgeheugen raakt vol. Hierdoor vervaagt de herinnering, waardoor het minder pijnlijk wordt wanneer je eraan terugdenkt. Wil je meer informatie over EMDR-therapie in Alphen aan den Rijn? Bel ons op 085-4014720.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek