Therapie Woerden

Je zit niet lekker in je vel, voelt je moe terwijl er geen aanwijsbare medische reden voor is. Je past je altijd maar aan en durft geen grenzen te stellen. Je ben jezelf kwijtgeraakt in je relatie en weet niet goed meer wie je bent. Je wilt graag meer van het leven maken, maar weet niet hoe. Als je vastgelopen bent, in persoonlijke of relationele sfeer, kom dan langs bij Therapie Woerden. Ik wil je graag ondersteunen om kleur en kracht terug te brengen in je leven.

 

Therapie Woerden – Professionele, zorgvuldige en eerlijke begeleiding

Professionele hulp

Vaak ervaren we het als een teken van zwakte om hulp te zoeken bij een therapeut wanneer het om niet-medische problemen gaat. Terwijl het juist getuigt van kracht om professionele hulp in te schakelen als er dingen in je leven zijn waaraan je lijdt. Zaken die de kwaliteit van je leven nadelig beïnvloeden zijn altijd de moeite waard om aan te pakken, of ze nu lichamelijk van aard zijn of niet.

Leven in relatie

Ik geloof dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Bovendien zijn we als individu ook onlosmakelijk verbonden met de mensen om ons heen. “Ohne dich ist das ich unmöglich” zei Friedrich Jacobi al in 1785 en dat geldt nog steeds. Alles van onszelf komt in het contact met de ander aan de oppervlakte. Ieder leven is een leven in relatie. De kwaliteit van je relatie(s) verbeteren is de kwaliteit van je leven verbeteren.

Authentiek zijn

Therapie houdt voor mij altijd de ontmoeting met de ander in. Ieder mens heeft authenticiteit, die helaas maar al te vaak verwatert in de stormen van het leven. Ik wil je graag begeleiden om je unieke menselijkheid te verstevigen en je te helpen om van daaruit tot eigen antwoorden te komen. Ik zorg voor veiligheid en structuur om samen op onderzoek te gaan naar datgene wat voor jou het allerbelangrijkste is.

Ervaren bij Therapie Woerden

Mijn werkwijze bij Therapie Woerden is meer gericht op ervaren dan praten. Alle methodiek is wat mij betreft ondergeschikt aan het contact dat jij en ik met elkaar aangaan. Ik wil jou graag ontmoeten als mens en doe van mijn kant mijn best om daarin authentiek, zichtbaar en ondersteunend te zijn. Het vraagt moed om naar jezelf te kijken en daarin kwetsbaar te zijn. Het is mijn taak je daarbij zo zorgvuldig, professioneel en eerlijk mogelijk te begeleiden.

Je hoeft het niet alleen te doen

Aan jezelf toegeven dat het je niet lukt om alle moeilijkheden alleen op te lossen, is een belangrijke eerste stap. Dat is geen falen, maar erkennen dat jij, zoals iedereen, andere mensen nodig hebt in je leven. We hoeven niet alles alleen te kunnen.

Door een afspraak met mij te maken neem je in feite verantwoordelijkheid voor jezelf en/of voor je relatie. Ik zie het als mijn rol om het proces dat jij doormaakt te volgen en mezelf daarbij altijd de vraag te stellen of het in jouw belang is wat er gebeurt.

Therapie Woerden – Over Walter Goeting

Kennisachtergrond

Al op zeer jonge leeftijd raakte ik geïnteresseerd in het mens-zijn. Ik wilde weten wat het betekent om mens te zijn, ging op zoek naar antwoorden op de grote vragen van het leven. Dat resulteerde onder meer in het volgen van letterlijk tientallen opleidingen en trainingen, van een opleiding Meergenerationele Psychotraumatologie via Lichaamsgerichte Therapie tot familieopstellingen en relatiebegeleiding. Alles wat er te weten valt op therapeutisch gebied heb ik gulzig tot mij genomen.

Ervaring

Hoe boeiend, leerzaam en bruikbaar al die opgedane theorie en vaardigheden ook zijn, pas in de ervaring van het leven zelf ontstaat werkelijk inzicht. In de ervaring zit de echte wijsheid. In de ervaring zit de heling die voorbij gaat aan praten. Daarom is mijn benadering ook ervaringsgericht.

Liefdesrelaties hebben daarbij mijn speciale belangstelling. In de liefde met een vrouw ontmoette ik mijn diepste angsten, maar ook wie ik in wezen ben. Mijn eigen zoektocht in de liefde en mijn vroege interesse in het mens-zijn, vormen mijn drijfveren om dit werk te doen.

Relatietherapie bij Therapie Woerden

Het begeleiden van mensen in een (liefdes)relatie maakt een belangrijk deel uit van mijn praktijk Therapie Woerden. Het doel daarbij is te komen tot een relatie met meer diepgang en wederzijds respect. Of, indien de partners ervoor kiezen uit elkaar te gaan, help ik ze dat liefdevol en in harmonie te doen, zodat ook voor betrokken kinderen de verbinding tussen de ouders voelbaar en prominent aanwezig blijft.

Het mannelijke en het vrouwelijke

Liefdespartners komen bij Therapie Woerden om beter met elkaar te leren communiceren en meer te kunnen genieten van elkaar. Ze zoeken naar meer intimiteit, meer wederzijds vertrouwen. Ze willen kwetsbaarder durven zijn en opener naar elkaar toe. Het streven is om elkaar (weer) echt te ontmoeten.

Leven is…

Bij deze nodig ik je uit om eens kennis te komen maken met mij om te ervaren hoe het echt is voor jou of voor jullie. Achteraf vertellen mensen vaak dat het heel anders is dan ze vooraf dachten. De drempel voor zo’n eerste kennismaking lijkt misschien hoog, maar het zou wel eens de beste stap kunnen zijn die je in jaren gezet hebt! Laat deze bekende Loesje-spreuk je een hart onder riem steken: Leven is het meervoud van lef.

Mijn praktijk

De praktijk ligt aan de rivier, De Oude Rijn lopend van Harmelen naar de monding bij Katwijk en heet niet voor niets de Rijnkade. De Rijnkade is autovrij en toegankelijk voor voetgangers en fietsers. dat maakt het heerlijk rustig om hier Praktijk te voeren. De praktijk zelf is rustig ingericht, lekker ruim en ligt op de begane grond.

Vanaf het Station Woerden is het 15 minuten lopen door het centrum van Woerden en vaak loop je langs het water, dat maakt het ook een leuke wandeling. Met de auto is het goed te bereiken er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, bijv. 3e Honthorststraat, Weteringstraat en het is overal vrij parkeren.

Praktijk Woerden

Praktische informatie

Wij geven je graag duidelijkheid over belangrijke zaken:

Tarief

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de afspraak. Voor een korte sessie betaal je €98,- en een lange sessie kost €145,50. Je betaalt per afspraak.

Een afspraak afzeggen kan altijd, wel minstens 24 uur van tevoren, dan kunnen we nog een andere cliënt inplannen. Anders moeten we het in rekening brengen.

Contact

Heb je een vraag, wil je persoonlijk advies of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 085-4014720 of stuur een bericht.

Klachten

 • Angst
 • Burnout
 • Depressie
 • Hechtingsproblematiek
 • Negatief zelfbeeld
 • Relatietherapie
 • Rouw en verliesverwerking
 • Seksualiteit
 • Trauma
 • Zingevingsvragen

Behandelvormen

 • ACT
 • Coaching
 • Cognitieve gedragstherapie
 • EFT Relatietherapie
 • Familieopstellingen
 • Relatietherapie
 • Stressmanagement
 • Talen

  Nederlands

Aangesloten bij

Cliëntervaringen

Gemiddeld geven cliënten Walter Goeting:

 • Beoordeling: 4.6 uit 5. Op basis van 20 ervaringen
 • "Walter heeft ons inzicht gegeven in onze blinde vlekken."

  - Anoniem

  "Walter heeft mij goede handvaten gegeven om verder op weg te kunnen."

  - Anoniem

  "Walter is een fijne behandelaar, met geduld en goede vragen en opdrachten die zeer goed hebben geholpen."

  - Anoniem

  "Voor mij persoonlijk verrijkt dit traject bij Walter op meerdere vlakken mijn leven bijvoorbeeld opnieuw luisteren zonder oordeel."

  - Anoniem

  "Heel vriendelijk, weet goed wat hij doet, verdiept zich in de persoonlijke situatie en gegevens van de cliënt. Is betrokken, snapt na een anamnese wat er aan problemen de grondlegging kan zijn. Neemt de tijd. Geeft opdrachten mee voor thuis waar je wat mee kan."

  - Anoniem

  "Na jaren van een diepe relatiecrisis lukte het ons met behulp van de stevige en liefdevolle steun van Walter en Mieke hier weer uit te komen. Er is weer vertrouwen.

  Voor mij is specifiek de bedding en steun van een koppel, dat zelf samen veel heeft doorwerkt in de relatiesfeer, helend. Het ondersteunt mij in vertrouwen en overgave aan mijn man. Er is daardoor meer rust in mij om lastige en pijnlijke processen in de relatie soepel te doorleven."

  - Talitha & Stijn

  "De relatiesessies hebben bij ons een hoop los gemaakt en ook een (nieuwe) plek gegeven. Wij voelden ons beiden begrepen en ondersteund. Er kwam weer meer ruimte en vertrouwen in elkaar. We raakten keer op keer geïnspireerd en kregen de juiste begeleiding waarmee we samen verder konden."

  - Robert & Erika

  "Mijn vriend en ik hebben een relatie die niet van een leien dakje gaat. Problemen proberen we soms samen pratend op te lossen waarbij het vaak emotioneel wordt, we elkaar niet goed horen en/of begrijpen en de dingen soms alleen maar erger maakt. Ook hebben we wel eens hulp gezocht bij een relatietherapeut op basis van psychologie; praten dus! Dit leverde zeer weinig op en verval in oude gewoonte was een feit. Wat Walter en Mieke bijzonder maakt, is dat zij niet alleen maar praten. Zij laten je zelf ervaren wat er gebeurd bij het ontstaan van een probleem en/of bij de poging om het op te lossen. Door een bepaalde situatie te bespreken en daarna vorm te geven, voel je letterlijk je eigen 'pijn' en frustratie maar ook die van de ander. Wanneer het je niet lukt om te omschrijven wat je voelt, helpen Walter en Mieke daar ook bij. Soms is het moeilijk om zelf de vinger op de zere plek te leggen. Door het opnieuw ervaren van iets in een veilige omgeving, en door ook toe te kunnen kijken naar wat er gebeurd, zie je ineens daar waar de schoen wringt. Dan is het natuurlijk de kunst om hier een verandering aan te geven waardoor problemen wel zijn op te lossen.

  Walter en Mieke hebben ons enorm geholpen! Het is niet alleen maar praten en rationeel bedenken wat er zou moeten gebeuren. Het is meer een beleving waardoor je met meer gemak in staat bent te veranderen; als je voelt dat iets goed voor je is, ben je meer geneigd om je aan te passen."

  - Petra en Paul

  "Walter en Mieke hebben ons stapje voor stapje ondersteunt bij het onderzoeken van onze patronen binnen onze relatie, waarbij vooral onze aantrek -en afstootmechanisme helder werd. Iedere sessie was en wel een eye-opener, een beweging, een gevoel van verdieping, een heling, een pijn en/of een tranendal. Alles kan en mag er zijn.

  Wij voelen ons veilig bij hen en zij laten ons volledig in onze waarde, hierdoor kunnen wij ZIJN en groeien. Deze sessies voelen fijn en zijn een aanrader voor elke relatie. Nu gaan wij nog incidenteel als een soort onderhoud voor onze relatie."

  - Patrick & Sabine

  "Ik wilde aan mijn traumastuk seksueel misbruik werken en ben bij Walter in therapie gegaan. Hij is een integer, oprecht mens en heeft een warme persoonlijkheid. Lichaams/energiewerk, opstellen van het verlangen, weinig woorden en muziek was voor mij een goed recept.

  Ik heb mijn sessies bij Walter als verrijkend en helend ervaren. Je wordt erkend en herkend in je zijn. Walter liet het proces bij mij, gaf sturing. Hij heeft mij inzichten gegeven. Mijn creatieve geest geprikkeld. Ik vond dat hij steeds weer de kern bijzonder snel kon aanraken. Walter begeleidt met hart en ziel en doet het dus niet alleen voor het geld. Mijn dank gaat naar hem uit."

  - Monique

  De afgelopen periode heb ik erg veel gehad aan de sessies met Walter. Walter stelt zich kwetsbaar op en bouwt een fijne vertrouwde sfeer op tijdens de sessies. De verschillende manieren van kijken; zowel systemisch als lichaamsgericht, vind ik een groot voordeel. Het lichaamsgerichte werk vond ik een verademing omdat ik zelf geneigd ben behoorlijk "in mijn hoofd" te zitten. Walter doet zijn werk recht uit het hart, zorgvuldig, praktisch en eerlijk. Het was een mooi proces waarin we samen op zoek zijn gegaan naar antwoorden, pijnpunten, beweging en vooruitgang. Dat leverde voor mij vele inzichten op waarmee ik snel verder kon. 

  - Merel

  "De lichaamsgerichte therapie heeft mij veel gebracht. Voor het eerst in mijn leven heb ik vanuit compassie in plaats vanuit oordeel naar mezelf en naar mijn lichaam kunnen kijken."

  - Marriette

  "Met Walter en Mieke als getuigen en begeleiders hebben wij een scheidingsritueel gedaan, wat ons van de partnerpositie naar de ouderpositie bracht. Tenslotte zijn wij als ouders blijvend met elkaar verbonden. Onze kinderen mogen niet de dupe zijn van onze problemen en dat kan nu. Dank jullie wel."

  - Leo & Marieke

  "De kundigheid en menselijkheid van Walter zijn in dit proces voor mij ondersteunend geweest."

  - Klaas-Jan

  "Je hebt op geen enkele manier voor mij allerlei oplossingen bedacht, maar juist de verantwoordelijkheid bij mij gelaten. Door mijzelf echt te laten ervaren kon ik zelf de antwoorden geven."

  - Joost

  "Ik heb rust de bal is uit mijn lijf ik heb weer lucht!!. Mijn intuïtie was juist ik werd niet gezien. Ik kan voor het eerst in mijn huis zijn ik bleef maar vluchten. Ik ben vrij(-er)."

  - Joke

  "Je stelt je open met een luisterend oor, je begrip heeft me vaak geholpen en je letterlijk naast me zitten heeft me goed gedaan."

  - Jan Willem

  "Het feit dat Mieke en Walter ook een stel zijn geeft zoveel vertrouwen en veiligheid, dat wij beiden voor het eerst echt eerlijk naar elkaar konden zijn. Dit heeft zoveel ruimte en lucht gegeven. Wij kunnen elkaar nu zien als man en vrouw en niet meer als de vijand."

  - Jacob & Marijke

  "Het durven aangaan van zo’n grote beweging vraagt om veiligheid. Deze veiligheid heeft Walter mij tijdens de therapie steeds kunnen bieden door goed op mij af te stemmen en door het juiste evenwicht te hanteren tussen afstand en nabijheid."

  - Cornélie

  "Wij hebben daadwerkelijk tijdens de sessies onze relatie ontbonden en tegen elkaar uitgesproken dat wij zo niet verder konden. Deze ontbinding heeft er voor zorg gedragen dat wij ons weer opnieuw konden verbinden. Door echt "Neen" te zeggen bleek er andere echte "Ja" mogelijk te zijn. Dat hadden wij nooit gedacht."

  - Alexander & Laurentien
  Walter Goeting
  Walter Goeting
  Therapeut in Woerden

  Beoordeling: 4.6 uit 5
  Op basis van 20 ervaringen
  • Buiten kantoortijden
  • Snel op afspraak
  • Relatietherapie
  Bel: 085-4014720
  Walter Goeting

  Walter Goeting

  • Buiten kantoortijden
  • Snel op afspraak
  • Relatietherapie

  Therapie Woerden

  Je zit niet lekker in je vel, voelt je moe terwijl er geen aanwijsbare medische reden voor is. Je past je altijd maar aan en durft geen grenzen te stellen. Je ben jezelf kwijtgeraakt in je relatie en weet niet goed meer wie je bent. Je wilt graag meer van het leven maken, maar weet niet hoe. Als je vastgelopen bent, in persoonlijke of relationele sfeer, kom dan langs bij Therapie Woerden. Ik wil je graag ondersteunen om kleur en kracht terug te brengen in je leven.

   

  Therapie Woerden – Professionele, zorgvuldige en eerlijke begeleiding

  Professionele hulp

  Vaak ervaren we het als een teken van zwakte om hulp te zoeken bij een therapeut wanneer het om niet-medische problemen gaat. Terwijl het juist getuigt van kracht om professionele hulp in te schakelen als er dingen in je leven zijn waaraan je lijdt. Zaken die de kwaliteit van je leven nadelig beïnvloeden zijn altijd de moeite waard om aan te pakken, of ze nu lichamelijk van aard zijn of niet.

  Leven in relatie

  Ik geloof dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Bovendien zijn we als individu ook onlosmakelijk verbonden met de mensen om ons heen. “Ohne dich ist das ich unmöglich” zei Friedrich Jacobi al in 1785 en dat geldt nog steeds. Alles van onszelf komt in het contact met de ander aan de oppervlakte. Ieder leven is een leven in relatie. De kwaliteit van je relatie(s) verbeteren is de kwaliteit van je leven verbeteren.

  Authentiek zijn

  Therapie houdt voor mij altijd de ontmoeting met de ander in. Ieder mens heeft authenticiteit, die helaas maar al te vaak verwatert in de stormen van het leven. Ik wil je graag begeleiden om je unieke menselijkheid te verstevigen en je te helpen om van daaruit tot eigen antwoorden te komen. Ik zorg voor veiligheid en structuur om samen op onderzoek te gaan naar datgene wat voor jou het allerbelangrijkste is.

  Ervaren bij Therapie Woerden

  Mijn werkwijze bij Therapie Woerden is meer gericht op ervaren dan praten. Alle methodiek is wat mij betreft ondergeschikt aan het contact dat jij en ik met elkaar aangaan. Ik wil jou graag ontmoeten als mens en doe van mijn kant mijn best om daarin authentiek, zichtbaar en ondersteunend te zijn. Het vraagt moed om naar jezelf te kijken en daarin kwetsbaar te zijn. Het is mijn taak je daarbij zo zorgvuldig, professioneel en eerlijk mogelijk te begeleiden.

  Je hoeft het niet alleen te doen

  Aan jezelf toegeven dat het je niet lukt om alle moeilijkheden alleen op te lossen, is een belangrijke eerste stap. Dat is geen falen, maar erkennen dat jij, zoals iedereen, andere mensen nodig hebt in je leven. We hoeven niet alles alleen te kunnen.

  Door een afspraak met mij te maken neem je in feite verantwoordelijkheid voor jezelf en/of voor je relatie. Ik zie het als mijn rol om het proces dat jij doormaakt te volgen en mezelf daarbij altijd de vraag te stellen of het in jouw belang is wat er gebeurt.

  • Angst
  • Burnout
  • Depressie
  • Hechtingsproblematiek
  • Negatief zelfbeeld
  • Relatietherapie
  • Rouw en verliesverwerking
  • Seksualiteit
  • Trauma
  • Zingevingsvragen
  • ACT
  • Coaching
  • Cognitieve gedragstherapie
  • EFT Relatietherapie
  • Familieopstellingen
  • Relatietherapie
  • Stressmanagement
  • Talen

   Nederlands

  Cliëntervaringen

  Gemiddeld geven cliënten Walter Goeting:

 • Beoordeling: 4.6 uit 5. Op basis van 20 ervaringen
 • "Walter heeft ons inzicht gegeven in onze blinde vlekken."

  - Anoniem

  "Walter heeft mij goede handvaten gegeven om verder op weg te kunnen."

  - Anoniem

  "Walter is een fijne behandelaar, met geduld en goede vragen en opdrachten die zeer goed hebben geholpen."

  - Anoniem

  "Voor mij persoonlijk verrijkt dit traject bij Walter op meerdere vlakken mijn leven bijvoorbeeld opnieuw luisteren zonder oordeel."

  - Anoniem

  "Heel vriendelijk, weet goed wat hij doet, verdiept zich in de persoonlijke situatie en gegevens van de cliënt. Is betrokken, snapt na een anamnese wat er aan problemen de grondlegging kan zijn. Neemt de tijd. Geeft opdrachten mee voor thuis waar je wat mee kan."

  - Anoniem

  "Na jaren van een diepe relatiecrisis lukte het ons met behulp van de stevige en liefdevolle steun van Walter en Mieke hier weer uit te komen. Er is weer vertrouwen.

  Voor mij is specifiek de bedding en steun van een koppel, dat zelf samen veel heeft doorwerkt in de relatiesfeer, helend. Het ondersteunt mij in vertrouwen en overgave aan mijn man. Er is daardoor meer rust in mij om lastige en pijnlijke processen in de relatie soepel te doorleven."

  - Talitha & Stijn

  "De relatiesessies hebben bij ons een hoop los gemaakt en ook een (nieuwe) plek gegeven. Wij voelden ons beiden begrepen en ondersteund. Er kwam weer meer ruimte en vertrouwen in elkaar. We raakten keer op keer geïnspireerd en kregen de juiste begeleiding waarmee we samen verder konden."

  - Robert & Erika

  "Mijn vriend en ik hebben een relatie die niet van een leien dakje gaat. Problemen proberen we soms samen pratend op te lossen waarbij het vaak emotioneel wordt, we elkaar niet goed horen en/of begrijpen en de dingen soms alleen maar erger maakt. Ook hebben we wel eens hulp gezocht bij een relatietherapeut op basis van psychologie; praten dus! Dit leverde zeer weinig op en verval in oude gewoonte was een feit. Wat Walter en Mieke bijzonder maakt, is dat zij niet alleen maar praten. Zij laten je zelf ervaren wat er gebeurd bij het ontstaan van een probleem en/of bij de poging om het op te lossen. Door een bepaalde situatie te bespreken en daarna vorm te geven, voel je letterlijk je eigen 'pijn' en frustratie maar ook die van de ander. Wanneer het je niet lukt om te omschrijven wat je voelt, helpen Walter en Mieke daar ook bij. Soms is het moeilijk om zelf de vinger op de zere plek te leggen. Door het opnieuw ervaren van iets in een veilige omgeving, en door ook toe te kunnen kijken naar wat er gebeurd, zie je ineens daar waar de schoen wringt. Dan is het natuurlijk de kunst om hier een verandering aan te geven waardoor problemen wel zijn op te lossen.

  Walter en Mieke hebben ons enorm geholpen! Het is niet alleen maar praten en rationeel bedenken wat er zou moeten gebeuren. Het is meer een beleving waardoor je met meer gemak in staat bent te veranderen; als je voelt dat iets goed voor je is, ben je meer geneigd om je aan te passen."

  - Petra en Paul

  "Walter en Mieke hebben ons stapje voor stapje ondersteunt bij het onderzoeken van onze patronen binnen onze relatie, waarbij vooral onze aantrek -en afstootmechanisme helder werd. Iedere sessie was en wel een eye-opener, een beweging, een gevoel van verdieping, een heling, een pijn en/of een tranendal. Alles kan en mag er zijn.

  Wij voelen ons veilig bij hen en zij laten ons volledig in onze waarde, hierdoor kunnen wij ZIJN en groeien. Deze sessies voelen fijn en zijn een aanrader voor elke relatie. Nu gaan wij nog incidenteel als een soort onderhoud voor onze relatie."

  - Patrick & Sabine

  "Ik wilde aan mijn traumastuk seksueel misbruik werken en ben bij Walter in therapie gegaan. Hij is een integer, oprecht mens en heeft een warme persoonlijkheid. Lichaams/energiewerk, opstellen van het verlangen, weinig woorden en muziek was voor mij een goed recept.

  Ik heb mijn sessies bij Walter als verrijkend en helend ervaren. Je wordt erkend en herkend in je zijn. Walter liet het proces bij mij, gaf sturing. Hij heeft mij inzichten gegeven. Mijn creatieve geest geprikkeld. Ik vond dat hij steeds weer de kern bijzonder snel kon aanraken. Walter begeleidt met hart en ziel en doet het dus niet alleen voor het geld. Mijn dank gaat naar hem uit."

  - Monique

  De afgelopen periode heb ik erg veel gehad aan de sessies met Walter. Walter stelt zich kwetsbaar op en bouwt een fijne vertrouwde sfeer op tijdens de sessies. De verschillende manieren van kijken; zowel systemisch als lichaamsgericht, vind ik een groot voordeel. Het lichaamsgerichte werk vond ik een verademing omdat ik zelf geneigd ben behoorlijk "in mijn hoofd" te zitten. Walter doet zijn werk recht uit het hart, zorgvuldig, praktisch en eerlijk. Het was een mooi proces waarin we samen op zoek zijn gegaan naar antwoorden, pijnpunten, beweging en vooruitgang. Dat leverde voor mij vele inzichten op waarmee ik snel verder kon. 

  - Merel

  "De lichaamsgerichte therapie heeft mij veel gebracht. Voor het eerst in mijn leven heb ik vanuit compassie in plaats vanuit oordeel naar mezelf en naar mijn lichaam kunnen kijken."

  - Marriette

  "Met Walter en Mieke als getuigen en begeleiders hebben wij een scheidingsritueel gedaan, wat ons van de partnerpositie naar de ouderpositie bracht. Tenslotte zijn wij als ouders blijvend met elkaar verbonden. Onze kinderen mogen niet de dupe zijn van onze problemen en dat kan nu. Dank jullie wel."

  - Leo & Marieke

  "De kundigheid en menselijkheid van Walter zijn in dit proces voor mij ondersteunend geweest."

  - Klaas-Jan

  "Je hebt op geen enkele manier voor mij allerlei oplossingen bedacht, maar juist de verantwoordelijkheid bij mij gelaten. Door mijzelf echt te laten ervaren kon ik zelf de antwoorden geven."

  - Joost

  "Ik heb rust de bal is uit mijn lijf ik heb weer lucht!!. Mijn intuïtie was juist ik werd niet gezien. Ik kan voor het eerst in mijn huis zijn ik bleef maar vluchten. Ik ben vrij(-er)."

  - Joke

  "Je stelt je open met een luisterend oor, je begrip heeft me vaak geholpen en je letterlijk naast me zitten heeft me goed gedaan."

  - Jan Willem

  "Het feit dat Mieke en Walter ook een stel zijn geeft zoveel vertrouwen en veiligheid, dat wij beiden voor het eerst echt eerlijk naar elkaar konden zijn. Dit heeft zoveel ruimte en lucht gegeven. Wij kunnen elkaar nu zien als man en vrouw en niet meer als de vijand."

  - Jacob & Marijke

  "Het durven aangaan van zo’n grote beweging vraagt om veiligheid. Deze veiligheid heeft Walter mij tijdens de therapie steeds kunnen bieden door goed op mij af te stemmen en door het juiste evenwicht te hanteren tussen afstand en nabijheid."

  - Cornélie

  "Wij hebben daadwerkelijk tijdens de sessies onze relatie ontbonden en tegen elkaar uitgesproken dat wij zo niet verder konden. Deze ontbinding heeft er voor zorg gedragen dat wij ons weer opnieuw konden verbinden. Door echt "Neen" te zeggen bleek er andere echte "Ja" mogelijk te zijn. Dat hadden wij nooit gedacht."

  - Alexander & Laurentien

  Contact

  Praktijkadres
  Rijnkade 72
  3442ED Woerden

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Afspraak maken

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.