Over mij

Al op zeer jonge leeftijd raakte ik geïnteresseerd in het mens-zijn. Ik wilde weten wat het betekent om mens te zijn. En ging op zoek naar antwoorden op de grote vragen van het leven. Dat resulteerde onder meer in het volgen van tientallen opleidingen en trainingen. Alles wat er te weten valt op therapeutisch gebied heb ik tot mij genomen. Hoe boeiend, leerzaam en bruikbaar al die opgedane theorie en vaardigheden ook zijn, de ervaring in de praktijk zelf geeft werkelijk inzicht. In die ervaring zit de echte wijsheid. Daarom is mijn benadering ook ervaringsgericht.

Liefdesrelaties hebben mijn speciale belangstelling. In de liefde met mijn vrouw ontmoette ik mijn diepste angsten, maar leerde ik ook ook wie ik als persoon ben. Mijn eigen zoektocht in de liefde en mijn vroege interesse in het mens-zijn, vormen mijn drijfveren om dit werk te doen.

Leven is het meervoud van lef.

Werkwijze

Ieder mens heeft authenticiteit, die helaas maar al te vaak verwatert in de stormen van het leven. Ik help je bij het vinden van jouw unieke menselijkheid en help je bij het vinden van antwoorden op jouw vragen. Ik zorg voor veiligheid en structuur om samen op onderzoek te gaan naar datgene wat voor jou het allerbelangrijkste is.

Mijn werkwijze is meer gericht op ervaren dan praten. Aan jezelf toegeven dat het je niet lukt om alle moeilijkheden alleen op te lossen, is een belangrijke eerste stap. Dat is geen falen, maar erkennen dat jij, zoals iedereen, andere mensen nodig hebt in je leven. Het vraagt moed om naar jezelf te kijken en daarin kwetsbaar te zijn. Het is mijn taak je daarbij zo zorgvuldig, professioneel en eerlijk mogelijk te begeleiden.

Ik kan je helpen bij:

Aanpassingsproblematiek

Agressie

Angst

Burn-out

Depersonalisatie

Depressie

Faalangst

Hechtingsproblematiek

Negatief zelfbeeld

Persoonlijkheidsstoornis

Relatieproblemen (individueel)

Rouw- en verliesverwerking

Samengestelde gezinnen problematiek

Seksualiteit

Seksueel misbruik

Seksuele identiteit

Stress- en spanningsklachten

Werkgerelateerde problematiek

Zingevingsvragen

Mijn behandelvormen:

ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

Betrekken van naasten

Familieopstellingen

IBCT relatietherapie

Mindfulness

Online therapie


Relatietherapie


Bekijk mijn relatietherapie profiel

Aangesloten bij:

Kosten psycholoog

Als je met mij aan de slag gaat, is het fijn om van tevoren te weten hoeveel een afspraak kost. Een reguliere sessie is 118 euro en een lange afspraak 177 euro. Je betaalt per afspraak. Op de pagina kosten psycholoog staan alle tarieven.

Vergoeding

Er zijn meerdere manieren om je afspraken bij mij vergoed te krijgen: via je werkgever of in sommige gevallen via je aanvullende zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering krijg je via Psyned geen vergoeding. Daar staat tegenover dat je direct kan starten.

Klikgarantie

Tijdens de sessies vertel je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Het is daarom belangrijk dat er vertrouwen is en je een klik voelt. Psyned werkt met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou toch niet? Dan koppelen we je aan een andere psycholoog en betalen wij je eerste afspraak.

Afspraak annuleren

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Wat zeggen mijn cliënten?

I am grateful to have met a person as walter. He is very passionate about his job and gives me insights into my own challenges and misconceptions. also he is very honest and takes me along with his thoughts.

- Anoniem

"Walter is een hele fijne man, trekt geen partij en is open en eerlijk."

- Anoniem

"Walter heeft ons inzicht gegeven in onze blinde vlekken."

- Anoniem

"Walter heeft mij goede handvaten gegeven om verder op weg te kunnen."

- Anoniem

"Walter is een fijne behandelaar, met geduld en goede vragen en opdrachten die zeer goed hebben geholpen."

- Anoniem

"Voor mij persoonlijk verrijkt dit traject bij Walter op meerdere vlakken mijn leven bijvoorbeeld opnieuw luisteren zonder oordeel."

- Anoniem

"De lichaamsgerichte therapie heeft mij veel gebracht. Voor het eerst in mijn leven heb ik vanuit compassie in plaats vanuit oordeel naar mezelf en naar mijn lichaam kunnen kijken."

- Marriette

"De kundigheid en menselijkheid van Walter zijn in dit proces voor mij ondersteunend geweest."

- Klaas-Jan

"Je hebt op geen enkele manier voor mij allerlei oplossingen bedacht, maar juist de verantwoordelijkheid bij mij gelaten. Door mijzelf echt te laten ervaren kon ik zelf de antwoorden geven."

- Joost

"Ik heb rust de bal is uit mijn lijf ik heb weer lucht!!. Mijn intuïtie was juist ik werd niet gezien. Ik kan voor het eerst in mijn huis zijn ik bleef maar vluchten. Ik ben vrij(-er)."

- Joke

"Je stelt je open met een luisterend oor, je begrip heeft me vaak geholpen en je letterlijk naast me zitten heeft me goed gedaan."

- Jan Willem
Gemiddeld geven cliënten Walter Goeting:
Beoordeling: 4.6 uit 5.
Op basis van 22 ervaringen

Wat zeggen mijn cliënten?

I am grateful to have met a person as walter. He is very passionate about his job and gives me insights into my own challenges and misconceptions. also he is very honest and takes me along with his thoughts.

- Anoniem

"Walter is een hele fijne man, trekt geen partij en is open en eerlijk."

- Anoniem

"Walter heeft ons inzicht gegeven in onze blinde vlekken."

- Anoniem

"Walter heeft mij goede handvaten gegeven om verder op weg te kunnen."

- Anoniem

"Walter is een fijne behandelaar, met geduld en goede vragen en opdrachten die zeer goed hebben geholpen."

- Anoniem

"Voor mij persoonlijk verrijkt dit traject bij Walter op meerdere vlakken mijn leven bijvoorbeeld opnieuw luisteren zonder oordeel."

- Anoniem

"Heel vriendelijk, weet goed wat hij doet, verdiept zich in de persoonlijke situatie en gegevens van de cliënt. Is betrokken, snapt na een anamnese wat er aan problemen de grondlegging kan zijn. Neemt de tijd. Geeft opdrachten mee voor thuis waar je wat mee kan."

- Anoniem

"Na jaren van een diepe relatiecrisis lukte het ons met behulp van de stevige en liefdevolle steun van Walter en Mieke hier weer uit te komen. Er is weer vertrouwen.

Voor mij is specifiek de bedding en steun van een koppel, dat zelf samen veel heeft doorwerkt in de relatiesfeer, helend. Het ondersteunt mij in vertrouwen en overgave aan mijn man. Er is daardoor meer rust in mij om lastige en pijnlijke processen in de relatie soepel te doorleven."

- Talitha & Stijn

"De relatiesessies hebben bij ons een hoop los gemaakt en ook een (nieuwe) plek gegeven. Wij voelden ons beiden begrepen en ondersteund. Er kwam weer meer ruimte en vertrouwen in elkaar. We raakten keer op keer geïnspireerd en kregen de juiste begeleiding waarmee we samen verder konden."

- Robert & Erika

"Mijn vriend en ik hebben een relatie die niet van een leien dakje gaat. Problemen proberen we soms samen pratend op te lossen waarbij het vaak emotioneel wordt, we elkaar niet goed horen en/of begrijpen en de dingen soms alleen maar erger maakt. Ook hebben we wel eens hulp gezocht bij een relatietherapeut op basis van psychologie; praten dus! Dit leverde zeer weinig op en verval in oude gewoonte was een feit. Wat Walter en Mieke bijzonder maakt, is dat zij niet alleen maar praten. Zij laten je zelf ervaren wat er gebeurd bij het ontstaan van een probleem en/of bij de poging om het op te lossen. Door een bepaalde situatie te bespreken en daarna vorm te geven, voel je letterlijk je eigen 'pijn' en frustratie maar ook die van de ander. Wanneer het je niet lukt om te omschrijven wat je voelt, helpen Walter en Mieke daar ook bij. Soms is het moeilijk om zelf de vinger op de zere plek te leggen. Door het opnieuw ervaren van iets in een veilige omgeving, en door ook toe te kunnen kijken naar wat er gebeurd, zie je ineens daar waar de schoen wringt. Dan is het natuurlijk de kunst om hier een verandering aan te geven waardoor problemen wel zijn op te lossen.

Walter en Mieke hebben ons enorm geholpen! Het is niet alleen maar praten en rationeel bedenken wat er zou moeten gebeuren. Het is meer een beleving waardoor je met meer gemak in staat bent te veranderen; als je voelt dat iets goed voor je is, ben je meer geneigd om je aan te passen."

- Petra en Paul

"Walter en Mieke hebben ons stapje voor stapje ondersteunt bij het onderzoeken van onze patronen binnen onze relatie, waarbij vooral onze aantrek -en afstootmechanisme helder werd. Iedere sessie was en wel een eye-opener, een beweging, een gevoel van verdieping, een heling, een pijn en/of een tranendal. Alles kan en mag er zijn.

Wij voelen ons veilig bij hen en zij laten ons volledig in onze waarde, hierdoor kunnen wij ZIJN en groeien. Deze sessies voelen fijn en zijn een aanrader voor elke relatie. Nu gaan wij nog incidenteel als een soort onderhoud voor onze relatie."

- Patrick & Sabine

"Ik wilde aan mijn traumastuk seksueel misbruik werken en ben bij Walter in therapie gegaan. Hij is een integer, oprecht mens en heeft een warme persoonlijkheid. Lichaams/energiewerk, opstellen van het verlangen, weinig woorden en muziek was voor mij een goed recept.

Ik heb mijn sessies bij Walter als verrijkend en helend ervaren. Je wordt erkend en herkend in je zijn. Walter liet het proces bij mij, gaf sturing. Hij heeft mij inzichten gegeven. Mijn creatieve geest geprikkeld. Ik vond dat hij steeds weer de kern bijzonder snel kon aanraken. Walter begeleidt met hart en ziel en doet het dus niet alleen voor het geld. Mijn dank gaat naar hem uit."

- Monique

De afgelopen periode heb ik erg veel gehad aan de sessies met Walter. Walter stelt zich kwetsbaar op en bouwt een fijne vertrouwde sfeer op tijdens de sessies. De verschillende manieren van kijken; zowel systemisch als lichaamsgericht, vind ik een groot voordeel. Het lichaamsgerichte werk vond ik een verademing omdat ik zelf geneigd ben behoorlijk "in mijn hoofd" te zitten. Walter doet zijn werk recht uit het hart, zorgvuldig, praktisch en eerlijk. Het was een mooi proces waarin we samen op zoek zijn gegaan naar antwoorden, pijnpunten, beweging en vooruitgang. Dat leverde voor mij vele inzichten op waarmee ik snel verder kon. 

- Merel

"De lichaamsgerichte therapie heeft mij veel gebracht. Voor het eerst in mijn leven heb ik vanuit compassie in plaats vanuit oordeel naar mezelf en naar mijn lichaam kunnen kijken."

- Marriette

"Met Walter en Mieke als getuigen en begeleiders hebben wij een scheidingsritueel gedaan, wat ons van de partnerpositie naar de ouderpositie bracht. Tenslotte zijn wij als ouders blijvend met elkaar verbonden. Onze kinderen mogen niet de dupe zijn van onze problemen en dat kan nu. Dank jullie wel."

- Leo & Marieke

"De kundigheid en menselijkheid van Walter zijn in dit proces voor mij ondersteunend geweest."

- Klaas-Jan

"Je hebt op geen enkele manier voor mij allerlei oplossingen bedacht, maar juist de verantwoordelijkheid bij mij gelaten. Door mijzelf echt te laten ervaren kon ik zelf de antwoorden geven."

- Joost

"Ik heb rust de bal is uit mijn lijf ik heb weer lucht!!. Mijn intuïtie was juist ik werd niet gezien. Ik kan voor het eerst in mijn huis zijn ik bleef maar vluchten. Ik ben vrij(-er)."

- Joke

"Je stelt je open met een luisterend oor, je begrip heeft me vaak geholpen en je letterlijk naast me zitten heeft me goed gedaan."

- Jan Willem

"Het feit dat Mieke en Walter ook een stel zijn geeft zoveel vertrouwen en veiligheid, dat wij beiden voor het eerst echt eerlijk naar elkaar konden zijn. Dit heeft zoveel ruimte en lucht gegeven. Wij kunnen elkaar nu zien als man en vrouw en niet meer als de vijand."

- Jacob & Marijke

"Het durven aangaan van zo’n grote beweging vraagt om veiligheid. Deze veiligheid heeft Walter mij tijdens de therapie steeds kunnen bieden door goed op mij af te stemmen en door het juiste evenwicht te hanteren tussen afstand en nabijheid."

- Cornélie

"Wij hebben daadwerkelijk tijdens de sessies onze relatie ontbonden en tegen elkaar uitgesproken dat wij zo niet verder konden. Deze ontbinding heeft er voor zorg gedragen dat wij ons weer opnieuw konden verbinden. Door echt "Neen" te zeggen bleek er andere echte "Ja" mogelijk te zijn. Dat hadden wij nooit gedacht."

- Alexander & Laurentien
Walter Goeting

 • Beoordeling: 4.6 uit 5
  Op basis van 22 ervaringen

 • Mijn locatie

  Rijnkade 72
  3442ED Woerden

  Past Walter Goeting bij mij?

  1. Plan je gratis adviesgesprek van +/- 15 min.
  2. We bespreken wat er bij jou speelt en wie jou hier het beste bij kan helpen.
  3. Je kan vaak dezelfde week al terecht
  Plan jouw gratis adviesgesprek
  Walter Goeting
  Walter Goeting

  Woerden

  Buiten kantoortijden
  Also in English

  Al op zeer jonge leeftijd raakte ik geïnteresseerd in het mens-zijn. Ik wilde weten wat het betekent om mens te zijn. En ging op zoek naar antwoorden op de grote vragen van het leven. Dat resulteerde onder meer in het volgen van tientallen opleidingen en trainingen. Alles wat er te weten valt op therapeutisch gebied heb ik tot mij genomen. Hoe boeiend, leerzaam en bruikbaar al die opgedane theorie en vaardigheden ook zijn, de ervaring in de praktijk zelf geeft werkelijk inzicht. In die ervaring zit de echte wijsheid. Daarom is mijn benadering ook ervaringsgericht.

  Liefdesrelaties hebben mijn speciale belangstelling. In de liefde met mijn vrouw ontmoette ik mijn diepste angsten, maar leerde ik ook ook wie ik als persoon ben. Mijn eigen zoektocht in de liefde en mijn vroege interesse in het mens-zijn, vormen mijn drijfveren om dit werk te doen.

  Cliënten beschrijven mij als:

  Professioneel

  Eerlijk

  Zorgvuldig

  Nieuwsgierig

  Werkwijze

  Ieder mens heeft authenticiteit, die helaas maar al te vaak verwatert in de stormen van het leven. Ik help je bij het vinden van jouw unieke menselijkheid en help je bij het vinden van antwoorden op jouw vragen. Ik zorg voor veiligheid en structuur om samen op onderzoek te gaan naar datgene wat voor jou het allerbelangrijkste is.

  Mijn werkwijze is meer gericht op ervaren dan praten. Aan jezelf toegeven dat het je niet lukt om alle moeilijkheden alleen op te lossen, is een belangrijke eerste stap. Dat is geen falen, maar erkennen dat jij, zoals iedereen, andere mensen nodig hebt in je leven. Het vraagt moed om naar jezelf te kijken en daarin kwetsbaar te zijn. Het is mijn taak je daarbij zo zorgvuldig, professioneel en eerlijk mogelijk te begeleiden.

  Leven is het meervoud van lef.

  Ik kan je helpen bij:

  Aanpassingsproblematiek

  Agressie

  Angst

  Burn-out

  Depersonalisatie

  Depressie

  Faalangst

  Hechtingsproblematiek

  Negatief zelfbeeld

  Persoonlijkheidsstoornis

  Relatieproblemen (individueel)

  Rouw- en verliesverwerking

  Samengestelde gezinnen problematiek

  Seksualiteit

  Seksueel misbruik

  Seksuele identiteit

  Stress- en spanningsklachten

  Werkgerelateerde problematiek

  Zingevingsvragen

  Mijn behandelvormen:

  ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

  Betrekken van naasten

  Familieopstellingen

  IBCT relatietherapie

  Mindfulness

  Online therapie


  Relatietherapie


  Bekijk mijn relatietherapie profiel

  Aangesloten bij:

  Kosten psycholoog

  Als je met mij aan de slag gaat, is het fijn om van tevoren te weten hoeveel een afspraak kost. Een reguliere sessie is 118 euro en een lange afspraak 177 euro. Je betaalt per afspraak. Op de pagina kosten psycholoog staan alle tarieven.

  Vergoeding

  Er zijn meerdere manieren om je afspraken bij mij vergoed te krijgen: via je werkgever of in sommige gevallen via je aanvullende zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering krijg je via Psyned geen vergoeding. Daar staat tegenover dat je direct kan starten.

  Klikgarantie

  Tijdens de sessies vertel je vaak persoonlijke en kwetsbare dingen. Het is daarom belangrijk dat er vertrouwen is en je een klik voelt. Psyned werkt met klikgarantie. Klopt het gevoel voor jou toch niet? Dan koppelen we je aan een andere psycholoog en betalen wij je eerste afspraak.

  Afspraak annuleren

  Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

  Wat zeggen mijn cliënten?

  I am grateful to have met a person as walter. He is very passionate about his job and gives me insights into my own challenges and misconceptions. also he is very honest and takes me along with his thoughts.

  - Anoniem

  "Walter is een hele fijne man, trekt geen partij en is open en eerlijk."

  - Anoniem

  "Walter heeft ons inzicht gegeven in onze blinde vlekken."

  - Anoniem

  "Walter heeft mij goede handvaten gegeven om verder op weg te kunnen."

  - Anoniem

  "Walter is een fijne behandelaar, met geduld en goede vragen en opdrachten die zeer goed hebben geholpen."

  - Anoniem

  "Voor mij persoonlijk verrijkt dit traject bij Walter op meerdere vlakken mijn leven bijvoorbeeld opnieuw luisteren zonder oordeel."

  - Anoniem

  "De lichaamsgerichte therapie heeft mij veel gebracht. Voor het eerst in mijn leven heb ik vanuit compassie in plaats vanuit oordeel naar mezelf en naar mijn lichaam kunnen kijken."

  - Marriette

  "De kundigheid en menselijkheid van Walter zijn in dit proces voor mij ondersteunend geweest."

  - Klaas-Jan

  "Je hebt op geen enkele manier voor mij allerlei oplossingen bedacht, maar juist de verantwoordelijkheid bij mij gelaten. Door mijzelf echt te laten ervaren kon ik zelf de antwoorden geven."

  - Joost

  "Ik heb rust de bal is uit mijn lijf ik heb weer lucht!!. Mijn intuïtie was juist ik werd niet gezien. Ik kan voor het eerst in mijn huis zijn ik bleef maar vluchten. Ik ben vrij(-er)."

  - Joke

  "Je stelt je open met een luisterend oor, je begrip heeft me vaak geholpen en je letterlijk naast me zitten heeft me goed gedaan."

  - Jan Willem
  Gemiddeld geven cliënten Walter Goeting:
  Beoordeling: 4.6 uit 5.
  Op basis van 22 ervaringen

  Wat zeggen mijn cliënten?

  I am grateful to have met a person as walter. He is very passionate about his job and gives me insights into my own challenges and misconceptions. also he is very honest and takes me along with his thoughts.

  - Anoniem

  "Walter is een hele fijne man, trekt geen partij en is open en eerlijk."

  - Anoniem

  "Walter heeft ons inzicht gegeven in onze blinde vlekken."

  - Anoniem

  "Walter heeft mij goede handvaten gegeven om verder op weg te kunnen."

  - Anoniem

  "Walter is een fijne behandelaar, met geduld en goede vragen en opdrachten die zeer goed hebben geholpen."

  - Anoniem

  "Voor mij persoonlijk verrijkt dit traject bij Walter op meerdere vlakken mijn leven bijvoorbeeld opnieuw luisteren zonder oordeel."

  - Anoniem

  "Heel vriendelijk, weet goed wat hij doet, verdiept zich in de persoonlijke situatie en gegevens van de cliënt. Is betrokken, snapt na een anamnese wat er aan problemen de grondlegging kan zijn. Neemt de tijd. Geeft opdrachten mee voor thuis waar je wat mee kan."

  - Anoniem

  "Na jaren van een diepe relatiecrisis lukte het ons met behulp van de stevige en liefdevolle steun van Walter en Mieke hier weer uit te komen. Er is weer vertrouwen.

  Voor mij is specifiek de bedding en steun van een koppel, dat zelf samen veel heeft doorwerkt in de relatiesfeer, helend. Het ondersteunt mij in vertrouwen en overgave aan mijn man. Er is daardoor meer rust in mij om lastige en pijnlijke processen in de relatie soepel te doorleven."

  - Talitha & Stijn

  "De relatiesessies hebben bij ons een hoop los gemaakt en ook een (nieuwe) plek gegeven. Wij voelden ons beiden begrepen en ondersteund. Er kwam weer meer ruimte en vertrouwen in elkaar. We raakten keer op keer geïnspireerd en kregen de juiste begeleiding waarmee we samen verder konden."

  - Robert & Erika

  "Mijn vriend en ik hebben een relatie die niet van een leien dakje gaat. Problemen proberen we soms samen pratend op te lossen waarbij het vaak emotioneel wordt, we elkaar niet goed horen en/of begrijpen en de dingen soms alleen maar erger maakt. Ook hebben we wel eens hulp gezocht bij een relatietherapeut op basis van psychologie; praten dus! Dit leverde zeer weinig op en verval in oude gewoonte was een feit. Wat Walter en Mieke bijzonder maakt, is dat zij niet alleen maar praten. Zij laten je zelf ervaren wat er gebeurd bij het ontstaan van een probleem en/of bij de poging om het op te lossen. Door een bepaalde situatie te bespreken en daarna vorm te geven, voel je letterlijk je eigen 'pijn' en frustratie maar ook die van de ander. Wanneer het je niet lukt om te omschrijven wat je voelt, helpen Walter en Mieke daar ook bij. Soms is het moeilijk om zelf de vinger op de zere plek te leggen. Door het opnieuw ervaren van iets in een veilige omgeving, en door ook toe te kunnen kijken naar wat er gebeurd, zie je ineens daar waar de schoen wringt. Dan is het natuurlijk de kunst om hier een verandering aan te geven waardoor problemen wel zijn op te lossen.

  Walter en Mieke hebben ons enorm geholpen! Het is niet alleen maar praten en rationeel bedenken wat er zou moeten gebeuren. Het is meer een beleving waardoor je met meer gemak in staat bent te veranderen; als je voelt dat iets goed voor je is, ben je meer geneigd om je aan te passen."

  - Petra en Paul

  "Walter en Mieke hebben ons stapje voor stapje ondersteunt bij het onderzoeken van onze patronen binnen onze relatie, waarbij vooral onze aantrek -en afstootmechanisme helder werd. Iedere sessie was en wel een eye-opener, een beweging, een gevoel van verdieping, een heling, een pijn en/of een tranendal. Alles kan en mag er zijn.

  Wij voelen ons veilig bij hen en zij laten ons volledig in onze waarde, hierdoor kunnen wij ZIJN en groeien. Deze sessies voelen fijn en zijn een aanrader voor elke relatie. Nu gaan wij nog incidenteel als een soort onderhoud voor onze relatie."

  - Patrick & Sabine

  "Ik wilde aan mijn traumastuk seksueel misbruik werken en ben bij Walter in therapie gegaan. Hij is een integer, oprecht mens en heeft een warme persoonlijkheid. Lichaams/energiewerk, opstellen van het verlangen, weinig woorden en muziek was voor mij een goed recept.

  Ik heb mijn sessies bij Walter als verrijkend en helend ervaren. Je wordt erkend en herkend in je zijn. Walter liet het proces bij mij, gaf sturing. Hij heeft mij inzichten gegeven. Mijn creatieve geest geprikkeld. Ik vond dat hij steeds weer de kern bijzonder snel kon aanraken. Walter begeleidt met hart en ziel en doet het dus niet alleen voor het geld. Mijn dank gaat naar hem uit."

  - Monique

  De afgelopen periode heb ik erg veel gehad aan de sessies met Walter. Walter stelt zich kwetsbaar op en bouwt een fijne vertrouwde sfeer op tijdens de sessies. De verschillende manieren van kijken; zowel systemisch als lichaamsgericht, vind ik een groot voordeel. Het lichaamsgerichte werk vond ik een verademing omdat ik zelf geneigd ben behoorlijk "in mijn hoofd" te zitten. Walter doet zijn werk recht uit het hart, zorgvuldig, praktisch en eerlijk. Het was een mooi proces waarin we samen op zoek zijn gegaan naar antwoorden, pijnpunten, beweging en vooruitgang. Dat leverde voor mij vele inzichten op waarmee ik snel verder kon. 

  - Merel

  "De lichaamsgerichte therapie heeft mij veel gebracht. Voor het eerst in mijn leven heb ik vanuit compassie in plaats vanuit oordeel naar mezelf en naar mijn lichaam kunnen kijken."

  - Marriette

  "Met Walter en Mieke als getuigen en begeleiders hebben wij een scheidingsritueel gedaan, wat ons van de partnerpositie naar de ouderpositie bracht. Tenslotte zijn wij als ouders blijvend met elkaar verbonden. Onze kinderen mogen niet de dupe zijn van onze problemen en dat kan nu. Dank jullie wel."

  - Leo & Marieke

  "De kundigheid en menselijkheid van Walter zijn in dit proces voor mij ondersteunend geweest."

  - Klaas-Jan

  "Je hebt op geen enkele manier voor mij allerlei oplossingen bedacht, maar juist de verantwoordelijkheid bij mij gelaten. Door mijzelf echt te laten ervaren kon ik zelf de antwoorden geven."

  - Joost

  "Ik heb rust de bal is uit mijn lijf ik heb weer lucht!!. Mijn intuïtie was juist ik werd niet gezien. Ik kan voor het eerst in mijn huis zijn ik bleef maar vluchten. Ik ben vrij(-er)."

  - Joke

  "Je stelt je open met een luisterend oor, je begrip heeft me vaak geholpen en je letterlijk naast me zitten heeft me goed gedaan."

  - Jan Willem

  "Het feit dat Mieke en Walter ook een stel zijn geeft zoveel vertrouwen en veiligheid, dat wij beiden voor het eerst echt eerlijk naar elkaar konden zijn. Dit heeft zoveel ruimte en lucht gegeven. Wij kunnen elkaar nu zien als man en vrouw en niet meer als de vijand."

  - Jacob & Marijke

  "Het durven aangaan van zo’n grote beweging vraagt om veiligheid. Deze veiligheid heeft Walter mij tijdens de therapie steeds kunnen bieden door goed op mij af te stemmen en door het juiste evenwicht te hanteren tussen afstand en nabijheid."

  - Cornélie

  "Wij hebben daadwerkelijk tijdens de sessies onze relatie ontbonden en tegen elkaar uitgesproken dat wij zo niet verder konden. Deze ontbinding heeft er voor zorg gedragen dat wij ons weer opnieuw konden verbinden. Door echt "Neen" te zeggen bleek er andere echte "Ja" mogelijk te zijn. Dat hadden wij nooit gedacht."

  - Alexander & Laurentien

  Wie zijn wij?

  Psyned bestaat al sinds 2009 en heeft vanaf het begin maar één doel: de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken. We weten namelijk dat het beter kan. Wij vinden dat je altijd snel passende hulp moet kunnen krijgen, zonder te hoeven wachten. Samen met psychologisch verwijsteam en 300 behandelaren maken wij ons hier elke dag hard voor en helpen we je mentaal sterker te worden én te blijven.

  Wil je hier meer over weten? Lees hier dan verder over ons.

  Afspraak maken?

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hieronder het contactformulier in.

  Bel naar het verwijsteam op 085-4014720 of vul hiernaast het contactformulier in.

  Rijnkade 72
  3442ED Woerden

  Contact met Walter Goeting


  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en lees hier de Google
  Privacy Policy en Terms of Service.