Psycholoog in Maarn

Op zoek naar een psycholoog in Maarn? Onze psycholoog Silvia Thelen helpt je graag.

Cliënten geven Silvia Thelen 5 uit 5 sterren. Lees hier de laatste ervaring.

Silvia Thelen kan je onder andere goed helpen bij: Depressie, Angst, Schematherapie, Chronische vermoeidheid, Faalangst, Hechtingsproblematiek, Werkgerelateerde problematiek, Ongewenste kinderloosheid, Zingevingsvragen, Rouw en verliesverwerking, Slaapproblemen, Aanpassingsproblematiek, HSP, Problematiek rond zwangerschap, Negatief zelfbeeld, PTSS, Trauma, Burnout, Scheidingsbegeleiding, Relatieproblemen (indiv.).

Goed om te weten!
   Therapie is ook mogelijk via videobellen


Psycholoog in Maarn

Online psychologen

Nieuwste cliëntervaring in Maarn

Silvia heeft mij begeleid tijdens een pittige burn-out. Ze heeft mij daar op een hele goede diepgaande manier doorheen geloodst. Omdat ik al eerder psychische klachten had gehad, was het voor mij belangrijk om haar volledig te kunnen vertrouwen. Ik heb Silvia ervaren als een zeer zorgvuldige, deskundige behandelaar. Zij heeft een hele warme persoonlijkheid en zij zorgde ervoor dat ik me ondanks mijn angsten echt op mijn gemak voelde met haar aanpak. Zij werkt niet alleen met praten met ook met bijvoorbeeld lichaamsgerichte oefeningen waardoor ik bij kanten van mijzelf kon komen waar ik met praten alleen niet verder mee kwam. Ik ben nu weer volledig aan het werk en heel dankbaar voor dit proces.

- Anoniem
over Silvia Thelen
Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons. We kunnen je adviseren en plannen wanneer gewenst direct een afspraak voor je in bij een psycholoog die bij je past.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog