Psycholoog De Bilt

Psycholoog in De Bilt

Zoek je een psycholoog in De Bilt? Onze psycholoog Ingrid Hofman helpt je graag verder op weg. Ze kan je onder andere ondersteunen bij klachten zoals chronische pijn, faalangst en rouwverwerking. Door je steeds te richten op wat er niet goed gaat ga je je niet beter voelen volgens Ingrid, daarom werkt ze veel met positieve psychologie. Zo kijken jullie samen naar je kwaliteiten, leer je omgaan met zaken waar je geen invloed op hebt en achterhaal je wat jij belangrijk vindt.

Volg je liever een online behandeling? Geen probleem. Bij Psyned staan ruim 200 psychologen voor je klaar waarmee je via een beveiligde omgeving kan videobellen. Zo hoef je niet lang te reizen naar een psycholoog in De Bilt. Je volgt de behandeling op locatie naar keuze. Dit kan gewoon vanaf de bank zijn of tussen afspraken door. In sommige gevallen is het ook mogelijk om een behandeling te volgen buiten kantoortijden om.

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste hulp? Of weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan kunnen wij je helpen. Plan een gratis adviesgesprek in met ons psychologisch verwijsteam. In een gesprek van vijftien minuten nemen we de tijd om je zorgvraag te bespreken. Daarnaast is er genoeg ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van het gesprek kijkt het verwijsteam wie jou het beste kan helpen. Hierbij kijken ze naar de ervaring en specialisatie van de psycholoog. Natuurlijk worden jouw wensen en behoeftes ook meegenomen. Als je het fijn vindt kan het verwijsteam meteen een intakegesprek plannen met de psycholoog in De Bilt of omgeving.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek