Onze behandelaars in Zwolle krijgen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op basis van 53 cliëntervaringen.

Onze behandelaars

Op zoek naar een psycholoog in Zwolle? In Zwolle hebben we 4 psychologen die je graag helpen, met ieder zijn specialisaties.

Meest gestelde vragen

Je werkgever kan vaak je psycholoog vergoeden, helemaal als de problemen de kwaliteit van je werk in de weg zitten. Vanuit de basisverzekering is geen vergoeding, maar soms wel vanuit je aanvullend pakket.

Ja, bij Psyned werken we niet met een wachtlijst. In wachten geloven wij niet zo. Daarom kun je vaak binnen een week al terecht voor je eerste afspraak en is de kans een stuk kleiner dat je klachten verergeren.

Psycholoog Zwolle

Loop je tegen een (beginnende) burn-out aan? Heb je last van stress, vermoeidheid of denk je dat je overspannen bent? Of wil je werken aan een onverwerkt trauma? Dan kun je voor deze, en meer, psychische klachten terecht bij onze psychologen in Zwolle.

Onze psychologen in Zwolle zitten met hun praktijk op verschillende locaties. Bijvoorbeeld Diezerpoort, Kamerpoort-Veerallee en Wipstrik. Allemaal locaties die goed te bereiken zijn met openbaar vervoer, de auto of de fiets.

We vinden het belangrijk dat je psycholoog in Zwolle goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Dit betekent dat de psycholoog kijkt naar wat jij nodig hebt en welke behandelvorm daarbij aansluit. En dit kan van alles zijn. Denk aan: cognitieve gedragstherapie, mindfulness, ACT of bijvoorbeeld EMDR.

EMDR Zwolle

Oorspronkelijk is EMDR bedoelt voor de verwerking van trauma of PTSS. Maar tegenwoordig kun je EMDR veel breder inzetten en kan het je helpen bij onder andere een negatief zelfbeeld, angstklachten of een depressie. In Zwolle hebben we vier psychologen die jou kunnen behandelen met EMDR. Het is ook belangrijk dat je een psycholoog kiest waar je een klik mee voelt en ook waarvan je zeker weet dat hij of zij erin gespecialiseerd is jou te helpen met EMDR. Bij onze psychologen in Zwolle kun je ervan uitgaan dat dit goed zit. Voordat zij zich aansluiten bij Psyned, moeten ze voldoen aan verschillende kwaliteitseisen.

In Zwolle hebben we drie psychologen die gespecialiseerd zijn in het behandelen met EMDR. Bij Liesbeth Venema, Yara van Gendt en Arjan Oosterwijk. Door te klikken op hun namen kom je terecht op hun profielen en eventueel een keuze maken. Maar we snappen ook dat je dit niet meteen weet. Daarom kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verwijsteam. In een gratis adviesgesprek denken zij graag met jou mee en kunnen jou inplannen bij een psycholoog die het meest bij jou en je situatie aansluit. Alleen dan geloven wij dat de behandeling het meest effectief is.

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in Zwolle? Vind hier onze relatietherapeuten in Zwolle.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek