Psycholoog Roermond

Psycholoog in Roermond

Heb je last van angsten, slaap je slecht of heb je een negatief zelfbeeld? Onze ervaren psycholoog in Roermond Bert Schmitz kan je verder helpen. Met zijn 31 jaar werkervaring vinden jullie snel de juiste aanpak voor jouw klacht. Behandelvormen die Bert veel gebruikt zijn cognitieve gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en positieve psychologie.

Past therapie niet zo makkelijk in je schema? Niet getreurd, bij Psyned kan je ook online therapie volgen. Zo hoef je niet naar een psycholoog in Roermond op locatie. Je volgt een behandeling waar en wanneer jij dat wilt. Gewoon vanaf de bank of tussen afspraken door. Daarnaast zijn de online sessies flexibel in te delen. Zo is het ook mogelijk om na kantoortijden een behandeling te volgen.

Staat jouw ideale psycholoog in Roermond er niet tussen? Ons verwijsteam helpt je graag verder bij het vinden van passende hulp. Plan een gratis adviesgesprek in. Dit is een gesprek van vijftien minuten waarin we de tijd nemen om jouw hulpvraag te bespreken. Daarnaast is er ook genoeg tijd om vragen te stellen. En alleen als jij dat wilt zoeken we een psycholoog die bij jouw past.

Hulp of advies nodig?

Blijf niet met je klachten lopen en bel met ons voor advies via 085-4014720 of plan hieronder je adviesgesprek in.

  1. Persoonlijk advies
  2. Geen wachtlijst, direct starten
  3. Vrijblijvend intakegesprek
Plan jouw gratis adviesgesprek