Relatietherapie Doetinchem - Carla van Meurs
Carla van Meurs
Carla van Meurs

Relatietherapie Doetinchem

Begeleiding bij echtscheiding geeft je de ruimte tot rust, zorgzaamheid en aandacht te komen in een moeilijke periode in jullie leven. Het helpt je richting te hervinden, nieuw perspectief. 

Scheidingsbegeleiding bij Relatietherapie Doetinchem 

Een van de moeilijkste periodes uit je leven

Een echtscheiding is een moeilijke, complexe periode. Soms hoogoplopende emoties, verwarring, onduidelijkheid en onzekerheid bepalen jullie omgang met elkaar. Waar het jullie de afgelopen tijd niet lukte tot elkaar te komen, is communicatie nu bijna onmogelijk. En toch is het belangrijk dit goed te doen.

Als jullie kinderen hebben, maar zeker ook als jullie geen kinderen hebben

Als jullie samen kinderen hebben, kun je hen beter helpen in dit proces als jullie het doorlopen met respect en zorg. Maar ook als er geen kinderen zijn: jullie relatie was waardevol, heeft alles betekend voor jullie allebei. Het heeft je bepaald, je hebt het dierbaarste, kwetsbaarste en intiemste samen gedeeld. Het was alles dat je was.

Nu het voorbij is, is ook de afsluiting deel van jullie relatie. Voor jezelf, voor elkaar en voor alles wat jullie waren… sluit het af met de aandacht die jullie relatie waard is geweest.

Op een waardige respectvolle manier uit elkaar gaan

Nu jullie uit elkaar gaan, verandert jullie hele wereld. Naast een wervelwind van emoties, wil je tot een respectvolle afsluiting komen. In veel gevallen zijn de partners helemaal niet meer op hetzelfde emotionele spoor. De een wil liefst snel door met het nieuwe leven, de ander worstelt nog met vragen, pijn, boosheid, vertwijfeling en hoop misschien.

Ik help jullie, ieder afzonderlijk of samen, tot afronding te komen. Waarbij jullie allebei een vorm van berusting vinden, duidelijkheid, en manieren om met vertrouwen weer verder te kunnen. Om je eigen leven weer op te pakken en datgene te doen wat voor jou en de eventuele kinderen goed is.

Geef jezelf de ruimte

Begeleiding bij echtscheiding geeft je de ruimte tot rust, zorgzaamheid en aandacht te komen in een moeilijke periode in jullie leven. Het helpt je richting te hervinden, nieuw perspectief. Het helpt je bij de begeleiding van je kinderen. Het helpt je een stapje verder op weg naar een nieuw leven.

Verder kunnen

Bij afsluiten van de behandeling kun je makkelijker tot rust komen, blijf je beter bij jezelf en heb je meer zicht op wat belangrijk voor je is en hoe je verder wilt. Je kunt met meer zekerheid richting geven aan je leven. Je kunt tot afsluiting komen.

En je kunt na verloop van tijd terugkijken om een waardevolle relatie die op een respectvolle, misschien zelfs liefdevolle manier tot einde kwam.

Contact

Heb je nog vragen over relatietherapie of over relatietherapeuten in Doetinchem? Bel of mail naar Relatietherapie Doetinchem ter attentie van Carla van Meurs. Ik leer jullie graag kennen!

Carla van Meurs

Ampsen 77
7006 JK Doetinchem


085 - 4014720
secretariaat@psyned.nl

Contactgegevens van Carla van Meurs

De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak.

Je kunt het Psyned secretariaat breiken van ma t/m do tussen 08.30 en 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Buiten de openingstijden kun je een voicemailbericht achterlaten, dan bellen we je terug!

Bel met de praktijkassistent en maak een afspraak: 085-4014720


Stuur een bericht


Routebeschrijving naar mijn praktijk Therapie Doetinchem

Bekijk de routebeschrijving naar mijn praktijk in Doetinchem.

Carla van Meurs
Ampsen 77
7006 JK Doetinchem