Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Ayeh Dohkt

Relatietherapeut

Tijdens een periode waarin mijn partner en ik kort achter elkaar allebei onze moeder verloren, besloten we samen het avontuur op te zoeken. Een half jaar lang trokken we met een zelfvoorzienende camper door Europa. Vlak daarna beviel ik van ons eerste kind. Deze ervaringen hebben me veel inzichten gegeven die ik nu meeneem in mijn relatietherapie. Ik werd me bewust van onze eigen verwachtingspatronen en van wat het leven met een relatie kan doen. Soms is het ontzettend zwaar, maar als koppel mag je altijd keuzes maken – zelfs als die op dat moment onmogelijk lijken.

Ik spreek deze talen:

Engels Flagge
Nederlands Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Rustig

Observerend

Analyserend

Psycholoog Amsterdam

Ik help je graag terug te komen bij wie je bent. Of, nog beter: wie je wil zijn.

Relatietherapie bij Psyned

Ik vind het belangrijk dat jullie je bij mij op je gemak voelen. Zo kan ik aanvoelen wat jullie als koppel nodig hebben en hebben jullie de ruimte om te vertellen wat er gaande is in jullie relatie. Dat begint al in ons kennismakingsgesprek: ik wil graag weten wat jullie verwachtingen zijn en wat jullie belangrijk vinden in onze sessies als relatietherapeut. Alleen als we open zijn naar elkaar, kunnen we tot mooie resultaten komen. Ook tussendoor staan we regelmatig stil bij jullie doelen en check ik of jullie je nog steeds goed voelen bij de aanpak.

In mijn praktijk als relatietherapeut maak ik gebruik van effectief bewezen behandelvormen voor relatiebegeleiding. Dit is vaak een combinatie van relatiecounseling en emotioneel gerichte therapie. Uiteraard pas ik de therapie aan op jullie behoeften en dynamiek als koppel. Ik kijk naar het totaalplaatje van jullie relatie, niet alleen naar een specifieke klacht. Zo zorgen we samen dat jullie je ook op de lange termijn als partners goed blijven voelen in jullie relatie.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 ervaringen

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

NIP

VGCT

Wat kost een afspraak?

De kosten van een afspraak bij een psycholoog kunnen verschillen per therapievorm en duur van de afspraak. Onze psychologen stellen aan de hand van jouw verhaal een maatwerk behandeling op en samen bespreken jullie hoeveel sessies je ongeveer nodig hebt om je doelen te bereiken. Een standaard therapiesessie is 135 euro. Bekijk hier alle tarieven.

Contactgegevens

online

Past Ayeh bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: