Skip to content
Psyned

Hoi, ik ben Hans Otto

Relatietherapeut in Lelystad

De één zegt dit, de ander dat. Vaak luisteren jullie niet eens naar elkaar. Of… je hoort wat je wilt horen en kwetst de ander. Vandaar dat het steeds vaker stil is. Vandaar dat jullie steeds vaker elkaar helemaal uit de weg gaan. Je ligt wakker van het feit dat jullie eigenlijk zoveel met elkaar moeten bespreken. Ook al draait het waarschijnlijk toch altijd op hetzelfde uit. En het lijkt wel dat, hoe harder je probeert, hoe zwaarder het gaat. Misschien is dit niet iets dat jullie alleen kunnen oplossen.

Ik spreek deze talen:

Nederlands
Engels Flagge

Cliënten beschrijven me als:

Rustig

Betrokken

Ruimdenkend

Intuïtief

Hartelijk

Voorkomen is beter dan genezen

Relatietherapie bij Psyned

Stellen komen samen met Relatietherapie Lelystad

Leren elkaar te verstaan en te dragen

‘Jullie’ zijn het probleem niet. Het zit niet bij de één of de ander. Je kunt niet zeggen: “Oh, het komt allemaal door mij, nu snap ik het, wacht ik verander even dit en dat en hopsa klaar.” Nee. Het ligt niet bij jou. En ook niet bij de ander. Het zit hem in jullie contact. Elke keer dat jullie praten, gebeurt er hetzelfde. Elk gesprek heeft een vast patroon. Samen onderzoeken we dat patroon. Je leert waar je altijd dezelfde reactie geeft. Je leert dat te doorbreken. Je leert elkaar er bij te helpen. Met oefeningen en aandacht krijgen jullie grip op het gesprek en doorbreken zo de negatieve spiraal. Als jullie weer tot echt gesprek kunnen komen, kunnen we samen tot verdieping komen.

De kwetsbaarheid heeft kracht

Je zult merken dat dan ook onze gesprekken verdiepen. Je kunt je meer en meer laten zien. Je kunt beter luisteren en ziet ook de ander weer beter. Alsof jullie elkaar weer ontmoeten. Je deelt je gevoelens die je zelf ook nog niet helemaal begrijpt. Je durft weer samen onzeker te zijn. Je hoeft niet meer op je hoede te zijn, sterker nog, je voelt je weer een beetje gedragen. Door dit te delen, uit te spreken en ruimte te maken voor elkaar, groeit jullie relatie. Je kent elkaar beter, ook de dingen waar je zelf niet trots op bent. Dat gedeeld, gezien en geaccepteerd te hebben, geeft jullie relatie stevige grond.

Zelf weer verder

Tegen het einde van de behandeling zul je merken dat je het weer zelf wilt doen. Hoewel jullie nog een weg te gaan hebben, hebben jullie het gevoel het weer zelf te kunnen. Er is weer vertrouwen, er is weer hoop, er is weer een ‘wij’ om aan te werken.

Wat zeggen mijn cliënten?

In totaal geven mijn cliënten me 4.4 uit 5 sterren op basis van 5 ervaringen

"De rust die Hans uitstraalt en meeneemt in zijn behandelingen en zijn handvatten helpen je tussen de sessies ook verder."

Anoniem

"Hans Otto dankjewel dat je adequaat reageerde en ertoe bij hebt gedragen dat de ogen van mijn echtgenoot werden geopend."

Anoniem

"Hans zijn rust en toegankelijkheid helpen goed met mijn verhaal doen. Hierdoor heb ik de kracht in mezelf kunnen terugvinden. "

Anoniem

Ik vond het fijn hoe hij mij mijn verhaal liet doen en trucjes had om mijn woede onder controle te houden.

Anoniem

Toen ik voor het eerst bij Hans kwam zat ik in een ontzettend diep dal. Ik voelde me erg onzeker en twijfelde over alles. Onder andere dankzij de mindfulnes oefeningen van Hans kon ik weer milder naar mezelf kijken.

Marleen

Mijn behandelvormen:

Aangesloten bij:

Psyned

NIP

Contactgegevens

Nieuwe Waterweg 57
8226NE Lelystad

Past Hans bij mij?

We vinden het belangrijk dat jullie snel de juiste hulp krijgen. Daarom besteden wij er veel aandacht aan om jullie te koppelen aan een relatietherapeut die bij jullie hulpvraag past.

 1. 1

  Plan jouw gratis adviesgesprek

  Een behandeling begint met een persoonlijk gesprek van ± 15 minuten met ons psychologisch verwijsteam. Dezelfde dag nog, als dat uitkomt.

 2. 2

  Krijg persoonlijk advies

  In het adviesgesprek luisteren we naar jullie verhaal en hulpvraag. We bespreken jullie voorkeuren, er is ruimte voor (praktische) vragen en we adviseren welke relatietherapeut jullie goed en snel kan helpen.

 3. 3

  Start therapie

  Wil je direct aan de slag? Wij beheren de agenda's van onze relatietherapeuten en kunnen meteen de eerste afspraak inplannen. Meestal kunnen jullie al binnen een week terecht. Dat lucht op.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor relatietherapie?

Relatietherapie is bij mij per sessie van 75 minuten 235 euro. Wil je liever een afspraak buiten kantoortijd? Dan reken ik 255 euro per afspraak. Je betaalt per afspraak.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren? Dat is kosteloos als je dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Zeg je te laat af, dan moeten we de kosten in rekening brengen.

Is er een vergoeding voor relatietherapie?

Voor relatietherapie krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekering en meestal wordt dit ook niet door je werkgever vergoed.

Wat is Psyned's Klikgarantie?

Ondanks dat we je met zorg en aandacht matchen, kan het zijn dat je geen klik voelt met je psycholoog. We weten dat vertrouwen de basis is voor een goede behandeling en daarom bieden wij Klikgarantie. Ervaar jij toch niet de klik met je psycholoog die nodig is voor een goede behandeling? Dan helpen wij jou bij het vinden van een psycholoog die wel bij jou past en betalen wij het intakegesprek bij de nieuwe psycholoog. Neem hiervoor contact met ons op.

Waar wacht je op?

Krijg direct de juiste hulp. Bel 085-4014720 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of plan hier je adviesgesprek: