Psyned klikgarantie
Altijd een psycholoog die bij jou past

Psyned klikgarantie

We besteden veel aandacht aan het matchen van jou en je klacht(en) met de behandelaar die hierbij past. Vaak is die match in één keer gemaakt, maar het kan ook zijn dat je bij het intakegesprek toch niet die klik voelt. Wij begrijpen dat dit lastig is, want je bespreekt vaak persoonlijke en kwetsbare dingen en dan is het belangrijk dat jij je vertrouwd voelt bij de behandelaar. Met andere woorden, de therapeutische relatie moet goed zijn. Daarnaast beïnvloedt de klik die jij ervaart de kwaliteit van jouw behandeling. Neem in die situatie daarom altijd contact met ons.

We willen dat jij de best passende zorg krijgt en helpen je om de juiste psycholoog te vinden. De kosten van je eerste intakegesprek bij de nieuwe behandelaar nemen wij op ons. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd een psycholoog krijgt die bij je past. Bel naar 085 – 4014 720 of stuur ons een bericht, wij helpen je graag.

Geen klik met een psycholoog?

Ervaar jij toch niet de klik die nodig is voor een goede behandeling? Neem dan contact met ons. Wij helpen je om de juiste psycholoog te vinden.

  • Persoonlijk advies
  • Geen wachtlijst
  • Direct een afspraak
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog