Psyned Select

Ben jij een basispsycholoog met een ondernemershart? Het Psyned Select tweejarig werk-leertraject begeleidt jou stapsgewijs bij het opbouwen van een bloeiende praktijk als vrijgevestigd psycholoog.

Met behulp van onder meer intervisie, supervisie en interne opleidingen focus je tijdens dit traject op het verder ontwikkelen van je therapeutische vaardigheden, bedrijfsvaardigheden en het opbouwen van een netwerk. Dit kun je direct in jouw praktijk toepassen. Tegelijk kun je rekenen op extra toestroom van cliënten via Psyned. En ook al voer jij je praktijk zelfstandig, je staat er niet alleen voor. Want met het buddysysteem en vangnet is er altijd iemand met wie je kunt sparren.

Lees hieronder meer over de inhoud van het Psyned Select werk-leertraject, over wat het jou kan brengen en hoe je je kunt aanmelden voor het programma.

Meer weten over Psyned Select?

Neem dan contact met ons op of kom gerust langs voor een kop koffie. We leggen graag uit hoe we te werk gaan en wat we voor jou kunnen betekenen. En dan kan je meteen ons hele team ontmoeten!

  • Geen wachtlijst
  • 200+ psychologen
  • 150 locaties en online
  • 30.000 behandelingen p.j.
Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog