Waarom aansluiten bij Psyned?

Ben jij zelfstandig psycholoog en wil je meer en beter passende cliënten? Of heb je hulp nodig bij het professionaliseren van jouw praktijk? Bij Psyned zorgen wij voor de cliënteninstroom en houden ons bezig met jouw administratie en online marketing. Zo kan jij je bezighouden met waar je goed in bent en wat je leuk vind om te doen: mensen helpen. Zo werken we samen de wachtlijsten in de GGZ weg.

Wij helpen je om een goedlopende praktijk te voeren. Wanneer je je bij ons aansluit dan:

  • Heb je ervaren en deskundige praktijkassistenten
  • Bereik je meer en passende cliënten
  • Sta je op het zeer goed gevonden Psyned.nl
  • Besteed je de facturatie van jouw cliënten aan ons uit
  • Krijg je toegang tot verschillende workshops en opleidingen

Waarom Psyned?

Wij hebben maar één doel: de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken. Als landelijke onafhankelijke zorgaanbieder zetten we ons hier dagelijks voor in. We weten namelijk dat het beter kan. Door te werken zonder wachtlijst verlagen we de drempel naar geestelijke gezondheidszorg. We zorgen ervoor dat de persoon geholpen wordt door de juiste psycholoog, passend bij de persoon en de hulpvraag: bij ons krijgt iedereen een behandeling op maat.

Psyned is in 2009 opgericht en sindsdien flink gegroeid. Zo werken we inmiddels samen met 300 behandelaars en hebben zij in 2020 ruim 47.000 behandelingen gedaan op 150 locaties door heel Nederland. Om de kwaliteit van onze zorg hoog te houden organiseren we voor onze behandelaars het hele jaar door diversie workshops, supervisie en intervisie. Zo houden we de vakkennis op peil, kunnen we van elkaar leren en kunnen we samen steeds meer mensen beter helpen.

Interesse?

Wil jij je aansluiten bij Psyned of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar onze relatie- en communicatiemedewerker Evi Wierenga via zorgaanbieder@psyned.nl met daarin een korte omschrijving van wie je bent, wat jouw specialisme is en waar je praktiserend bent. Voor vragen kan je Evi ook van maandag t/m vrijdag op 06-11507829 bereiken.

Liever in loondienst?

Hoewel de meeste van onze behandelaars op ZZP-basis zijn aangesloten is het in sommige gevallen ook mogelijk om in loondienst te komen. Neem contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.

  • Vast maandelijks loon
  • Veiligheid van een werkgever
  • Klachtenregeling via Psyned
  • Locatie gehuurd door Psyned
  • Geen eigen beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Bel: 085-4018274 Bel: 085-4018274
Zoek een psycholoog