Werkgevers
Re-integratie en coaching

Werkgevers

 

Snel en gezond weer aan het werk

Wanneer een werknemer is uitgevallen of dreigt uit te vallen, wilt u deze goed en snel weer op weg helpen. Voor de gezondheid van de werknemer en voor de organisatie.

Wij helpen uw medewerker op korte termijn. Onze 200+ psychologen in heel Nederland werken zonder (lange) wachtlijsten en ons psychologisch verwijsteam plant direct een afspraak in bij de meest geschikte psycholoog voor de betreffende hulpvraag. We stellen de persoon centraal en onze behandelingen en trajecten zijn altijd op maat. Zodat uw werknemer efficiënt geholpen wordt en snel weer gezond aan het werk kan.

We kunnen vandaag nog een traject starten. Om uw medewerker te begeleiden bij re-integratie of juist coaching te bieden om eventueel uitval voor te zijn. Lees hieronder meer over onze werkwijze.

WAAROM PSYNED?

DIRECT HULP EN ADVIES
GEEN WACHTLIJST
BEHANDELING OP MAAT
LAGE ADMINISTRATIEDRUK

Bel ons: 085-4014720

Of zoek zelf je psycholoog!

Bekijk hier welke psychologen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn:


Meer over Werkgevers

Werkwijze

Uw medewerker kan nog voordat de arbodienst of bedrijfsarts eraan te pas komt bij ons aan de slag. Maar ook als deze partijen al betrokken zijn ten behoeve van re-integratie, hoeft u niet te wachten tot er een probleemanalyse is gemaakt over de medewerker. Vaak zien we dat dit namelijk het moment is waarbij bedrijven tegen een muur aanlopen. Veel administratie en langdurige dossiervorming neemt kostbare tijd in beslag. Daarbij wordt er veelal doorverwezen naar huisartsen die op hun beurt doorverwijzen naar een GZ-Psycholoog met lange wachtlijsten. Een eerste intake en vervolgafspraken kunnen zomaar weken of maanden later pas plaatsvinden.

Vandaag starten

Wij kunnen vandaag nog een traject starten. Met re-integratie als doel, maar ook het voorkomen van uitval middels coaching. Omdat we werken met zelfstandige psychologen in de onvergoede zorg is een verwijsbrief van de arts niet nodig en kunnen wij direct een afspraak maken voor uw werknemer. Met als bijkomend voordeel lage administratiedruk en snel helderheid over de financiële afwikkeling.

Kosten

Na het intakegesprek stelt de behandelend psycholoog een behandelplan op en maakt een inschatting van het aantal sessies dat nodig is. Dit koppelen wij aan u terug en op basis daarvan ontvangt u een offerte voor het volledige traject.

Contact

Bent u als werkgever geïnteresseerd in wat wij voor uw medewerkers kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via werkgevers@psyned.nl of 085 303 72 71

Klachten en behandelingen

Klachten

Uw medewerker kan bij ons terecht voor verschillende klachten. Voor specifiek werkgerelateerde klachten, maar ook voor klachten van diepliggendere aard. Bijvoorbeeld bij het ervaren van angst en paniek, het neigen naar een depressie of burn-out of een complexe thuissituatie. Soms zijn er bepaalde klachten, maar weet de werknemer niet wat er exact aan de hand is.

Ons psychologisch verwijsteam kan dit bij een eerste telefonische intake inschatten en adviseren over welke aanpak het beste zal werken. Op basis hiervan zoeken zij een geschikte psycholoog die hierin gespecialiseerd is, aansluitend op de wensen van de cliënt. Dit kan bij uw medewerker in de buurt zijn, of een online psycholoog die uw medewerker op afstand kan behandelen middels video-belsessies.

Behandelingen

Ieder mens is anders. Daarom is ook vrijwel iedere behandeling uniek en op maat gemaakt. Want wat voor de een werkt, werkt voor een ander misschien helemaal niet. Een aantal behandelmethoden wordt echter vaak (al dan niet in combinatie met elkaar) ingezet bij veel voorkomende klachten en vraagstukken:

Advies

Wilt u weten wat wij specifiek voor uw medewerker kunnen betekenen? Bel ons dan gerust op 085 303 72 71, we bespreken graag de mogelijkheden.