Skip to content
Psyned

Klantcase – Kale Jakhals Producties

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen? Dit hangt af van jouw behoeften. De ene werkgever komt naar ons toe omdat een werknemer is uitgevallen met psychische klachten en nu hulp nodig heeft. Een andere werkgever zoekt preventieve ondersteuning voor haar medewerkers om uitval te voorkomen. Iedere organisatie heeft haar eigen verhaal en reden om voor ons te kiezen. Lees hieronder het verhaal en de ervaring van Kale Jakhals Producties.

Kale Jakhals Producties is een televisieproductiebedrijf. Wij hebben een aantal van hun medewerkers psychische ondersteuning geboden tijdens de productie van twee van hun programma’s. Medewerkers gaven aan tegen bepaalde dingen aan te lopen en hadden behoefte aan ondersteuning. Normaal werken ze bij Kale Jakhals Producties in kleine teams en bieden ze zelf begeleiding en handvatten aan medewerkers. Doordat bij deze producties de teams groter waren kon de organisatie de medewerkers niet zelf de gewenste hulp bieden. Daarom heeft Kale Jakhals Producties ons ingeschakeld om hun medewerkers te ondersteunen.

Kale Jakhals productie

Behandelingen die bijdragen aan (persoonlijke) ontwikkeling

Werknemers krijgen bij het maken van een programma veel voor hun kiezen, bijvoorbeeld wanneer ze te maken krijgen met gevoelige onderwerpen. Daarom is de juiste begeleiding belangrijk. “Het doel was om te zorgen dat medewerkers zelfverzekerder met hun taken voor het programma aan de slag zouden gaan.”, aldus een medewerker van Kale Jakhals Producties.

Wij hebben aan meerdere werknemers ondersteuning geboden, maar twee medewerkers zijn langer bij ons in behandeling geweest: “Ze hebben tijdens de behandeltrajecten belangrijke dingen geleerd die zij kunnen gebruiken bij hun huidige en toekomstige werkzaamheden. Daarnaast gaven zij aan dat de sessies ook hebben bijgedragen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Kortom, de medewerkers hebben de sessies als zeer positief ervaren en er veel van geleerd.”

Zou Kale Jakhals Producties Psyned aanraden?

“Ik zou Psyned aanraden aan andere organisaties die op zoek zijn naar psychische ondersteuning voor hun medewerkers, mits de medewerkers hier zelf voor openstaan. Dit is belangrijk om de behandeling te laten slagen. Bij ons verloopt de samenwerking goed. Er is snel gehandeld door Psyned, er kon snel een afspraak worden gemaakt voor de medewerkers en ze zijn goed geholpen. Zij zijn tevreden en wij daarom als werkgever ook.”

Het is fijn om te lezen dat Kale Jakhals Producties de samenwerking, net als wij, waardeert. Momenteel is Kale Jakhals Producties een nieuw programma aan het maken. Ook bij dit programma zullen wij hen weer ondersteunen. Wil jij weten hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen? Mail dan naar [email protected] of bel naar 085 4019 223 voor een persoonlijk advies. Wij helpen jou en jouw medewerkers graag.

Waar wacht je op?

Snel de juiste hulp voor jouw medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel 085-4019223 of plan hieronder een kennismaking in:

Waar wacht je op?

Snel de juiste hulp voor jouw medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 085-4019223 of plan een kennismaking in:

Psyned