Psyned Select

Ben jij een basispsycholoog met een ondernemershart? Het Psyned Select tweejarig werk-leertraject begeleidt jou stapsgewijs bij het opbouwen van een bloeiende praktijk als vrijgevestigd basispsycholoog. Met dit programma willen wij jou een alternatief bieden voor de opleiding tot GZ-psycholoog en richten wij ons op onverzekerde zorg.

Inhoudelijk besteden we veel aandacht aan burn-out, rouw- en verliesverwerking en relatieproblematiek. Daarnaast besteden we in de opleiding aandacht aan ondernemerschap en de therapeutische relatie.

Met behulp van onder meer intervisie, supervisie, leertherapie en interne opleidingen focus je tijdens dit traject jouw ontwikkeling als psycholoog en ondernemer. Tegelijkertijd kun je rekenen op extra toestroom van cliënten via Psyned. En ook al voer jij je praktijk zelfstandig, je staat er niet alleen voor: Met het buddysysteem en vangnet is er altijd iemand met wie je kunt sparren.

Lees hieronder meer over de inhoud van het Psyned Select werk-leertraject, over wat het jou kan brengen en hoe je je kunt aanmelden voor het programma.

Meer weten over Psyned Select?

Neem dan contact met ons op of kom gerust langs voor een kop koffie. We leggen graag uit hoe we te werk gaan en wat we voor jou kunnen betekenen. En dan kan je meteen ons hele team ontmoeten!

  • Geen wachtlijst
  • 250+ psychologen
  • 150 locaties en online
  • 30.000 behandelingen p.j.
Bel: 085-4014720 Bel: 085-4014720