Klachten en behandelingen

Uw medewerker kan bij ons terecht voor verschillende klachten. Voor specifiek werkgerelateerde klachten, maar ook voor klachten van diepliggendere aard. Bijvoorbeeld bij het ervaren van angst en paniek, het neigen naar een depressie of burn-out of een complexe thuissituatie. Soms zijn er bepaalde klachten, maar weet de werknemer niet wat er exact aan de hand is.

Ons psychologisch verwijsteam kan dit bij een eerste telefonische intake inschatten en adviseren over welke aanpak het beste zal werken. Op basis hiervan zoeken zij een geschikte psycholoog die hierin gespecialiseerd is, aansluitend op de wensen van de cliënt. Dit kan bij uw medewerker in de buurt zijn, of een online psycholoog die uw medewerker op afstand kan behandelen middels video – bel sessies.

Behandelingen

Ieder mens is anders. Daarom is ook vrijwel iedere behandeling uniek en op maat gemaakt. Want wat voor de een werkt, werkt voor een ander misschien helemaal niet. Een aantal behandelmethoden wordt echter vaak (al dan niet in combinatie met elkaar) ingezet bij veel voorkomende klachten en vraagstukken:

Advies

Wilt u weten wat wij specifiek voor uw medewerker kunnen betekenen? Bel ons dan gerust op 085 303 72 71, we bespreken graag de mogelijkheden.

Re-integratie of coaching voor uw werknemer?

Start vandaag nog een traject en help uw werknemer snel en gezond weer aan het werk te gaan. Lees hier meer over onze werkwijze of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

  • Geen wachtlijst
  • 200+ psychologen
  • 150 locaties en online
  • 30.000 behandelingen p.j.
Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog