Skip to content
Psyned

Onze aanpak voor een gezondere werkomgeving 

Organisaties die investeren in de mentale gezondheid van hun medewerkers en het verminderen van psychisch verzuim, daar kunnen veel werkgevers een voorbeeld aan nemen. Wij geloven namelijk dat werk een essentieel onderdeel is van mentaal herstel. Daarom moedigen wij jou als werkgever aan om actief betrokken te blijven bij de behandeling van je werknemers. Dat versnelt de re-integratie en je medewerkers zijn zo sneller weer gezond aan het werk. 

Onze werkwijze: 

 1. 1

  Persoonlijke kennismaking

  Laten we elkaar eerst beter leren kennen. Vertel ons jouw doelen en verwachtingen, en wij passen onze dienstverlening daarop aan.

 2. 2

  Snelle onboarding

  Na de kennismaking zorgen we voor een soepele implementatie van onze diensten. We bespreken het aanmeldproces en je krijgt toegang tot ons gebruiksvriendelijke werkgeversportaal.

 3. 3

  Directe start van de samenwerking

  Zodra we van start gaan, meld je jouw medewerkers eenvoudig aan via het werkgeversportaal. Hier volg je ook de voortgang van de behandeling.

Snel geregeld, beter geholpen! Dat is ons motto. 

De voordelen van een samenwerking 

 • Direct persoonlijk advies. Binnen 24 uur na de aanmelding van een medewerker neemt ons verwijsteam contact op voor een persoonlijk adviesgesprek. Samen met jouw medewerker zoeken we naar de juiste psycholoog en behandeling passend bij de hulpvraag. 
 • Start behandeling binnen 5 werkdagen. Na het adviesgesprek start binnen 5 werkdagen het behandeltraject bij een van de professionals uit ons netwerk van 300 psychologen. Dit kan online therapie zijn of op locatie. Tijdens het intakegesprek stelt de psycholoog een behandelplan op. Dit is ook hét moment om te bepalen of er een wederzijds ‘klik’ is die belangrijk is voor het succes van de behandeling. 
 • Transparante verslaglegging aan de bedrijfsarts. Als de medewerker verzuimt, brengen wij na 5 behandelsessies verslag uit aan de bedrijfsarts om de re-integratie te ondersteunen. 
 • Ruime ervaring en expertise. Onze psychologen zijn universitair geschoold, hebben minimaal 4 jaar behandelervaring en zijn aangesloten bij het NIP. Zij behandelen alle veelvoorkomende klachten, zoals depressie, angst, slaapproblemen, relatieproblemen, rouw en trauma.  
 • Onafhankelijke zorg. Onze psychologen gebruiken wetenschappelijk bewezen behandelmethoden waaronder CGT, ACT, schematherapie, COMET en EMDR. Maar bovenal leveren zij maatwerk en stemmen ze de behandeling af op wat jouw medewerker nodig heeft. 

Snel de juiste hulp voor jouw medewerkers 

Nog voordat de arbodienst of bedrijfsarts eraan te pas komt, kan jouw medewerker bij ons aan de slag. En ook als deze partijen al wel betrokken zijn, hoef je niet te wachten tot er een probleemanalyse is gemaakt. Administratie en langdurige dossiervorming nemen kostbare tijd in beslag. Terwijl: hoe eerder iemand hulp krijgt, hoe sneller en beter diegene vaak geholpen is. Laat je medewerker daarom direct beginnen met de behandeling. Wij kunnen vandaag nog een traject starten met re-integratie als doel. Dreigt een medewerker uit te vallen? Dan kunnen wij op korte termijn coaching regelen om uitval te voorkomen. 

Waar wacht je op?

Snel de juiste hulp voor jouw medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel 085-4019223 of plan hieronder een kennismaking in:

Waar wacht je op?

Snel de juiste hulp voor jouw medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 085-4019223 of plan een kennismaking in:

Psyned