Skip to content
Psyned

Klantcases

Vitale medewerkers zijn de drijvende kracht van een organisatie. Als er iets met jouw medewerkers is wil je natuurlijk goed voor hen zorgen en bij psychische klachten de juiste ondersteuning bieden. Waarom zou je juist voor Psyned kiezen als het daarom gaat?

Persoonlijk contact, kwaliteit, passende oplossingen en professionaliteit staan bij ons centraal. Ook vinden wij het belangrijk om een goede, fijne en vooral vertrouwde relatie te hebben met de organisatie waar we mee samenwerken. Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen? Dit hangt af van jouw behoeften. Iedere organisatie heeft haar eigen verhaal en reden om voor ons te kiezen. Lees op deze pagina hoe wij organisaties ondersteunen, hoe andere organisaties het samenwerken met ons ervaren en waarom zij kiezen voor Psyned.

Ontdek hoe wij organisaties helpen

Hoe wij Kale Jakhals producties ondersteunen

Tijdens de productie van verschillende programma’s van Kale Jakhals Producties hebben wij hun medewerkers psychische ondersteuning geboden. De behandeltrajecten zorgden voor tevreden medewerkers en een tevreden werkgever.

Hoe wij Albert Boekema passende hulp bieden

Albert Boekema zocht hulp voor zieke klanten zonder werkgever. Een kwetsbare groep, dus extra fijn dat wij ze snel konden helpen met de juiste behandelaren.

Hoe wij uitval bij ESET voorkomen

Albert Boekema zocht hulp voor zieke klanten zonder werkgever. Een kwetsbare groep, dus extra fijn dat wij ze snel konden helpen met de juiste behandelaren.

Hoe wij Driezorg snelle hulp bieden

De medewerkers van Driezorg hadden het tijdens de Coronapandemie zwaar. Nu Driezorg aangesloten is bij Psyned krijgen de medewerkers de ondersteuning die ze nodig hadden.

Team IKO fysiek én mentaal fit

“Goed met mentale klachten kunnen omgaan is een basisvoorwaarde voor succes. Het is daarom fijn dat een gespecialiseerde en passende psycholoog ons team kan helpen. Zo kunnen we elk mentaal obstakel wegnemen of nog liever voorkomen.”

Waar wacht je op?

Snel de juiste hulp voor jouw medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel 085-4019223 of plan hieronder een kennismaking in:

Waar wacht je op?

Snel de juiste hulp voor jouw medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 085-4019223 of plan een kennismaking in:

Psyned