Werkwijze

Uw medewerker kan nog voordat de arbodienst of bedrijfsarts eraan te pas komt bij ons aan de slag. Maar ook als deze partijen al betrokken zijn ten behoeve van re-integratie, hoeft u niet te wachten tot er een probleemanalyse is gemaakt over de medewerker. Vaak zien we dat dit namelijk het moment is waarbij bedrijven tegen een muur aanlopen. Veel administratie en langdurige dossiervorming neemt kostbare tijd in beslag. Daarbij wordt er veelal doorverwezen naar huisartsen die op hun beurt doorverwijzen naar een GZ-Psycholoog met lange wachtlijsten. Een eerste intake en vervolgafspraken kunnen zomaar weken of maanden later pas plaatsvinden.

Vandaag starten

Wij kunnen vandaag nog een traject starten. Met re-integratie als doel, maar ook het voorkomen van uitval middels coaching. Omdat we werken met zelfstandige psychologen in de onvergoede zorg is een verwijsbrief van de arts niet nodig en kunnen wij direct een afspraak maken voor uw werknemer. Met als bijkomend voordeel lage administratiedruk en snel helderheid over de financiële afwikkeling.

Kosten

Na het intakegesprek stelt de behandelend psycholoog een behandelplan op en maakt een inschatting van het aantal sessies dat nodig is. Dit koppelen wij aan u terug en op basis daarvan ontvangt u een offerte voor het volledige traject.

Contact

Bent u als werkgever geïnteresseerd in wat wij voor uw medewerkers kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 085 303 72 71.

Re-integratie of coaching voor uw werknemer?

Start vandaag nog een traject en help uw werknemer snel en gezond weer aan het werk te gaan. Lees hier meer over onze werkwijze of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

  • Geen wachtlijst
  • 200+ psychologen
  • 150 locaties en online
  • 30.000 behandelingen p.j.
Bel: 085-4014720
Zoek een psycholoog