Onze dienstverlening

We zijn er voor je mensen als het nodig is. Met passende ondersteuning voor jouw medewerkers bij lichte en zware problematiek. Wij denken graag persoonlijk met jou en je werknemers mee en bieden altijd zorg op maat. Van een volledig behandeltraject tot een eenmalig consult en van onze gratis preventietool Balanskompas tot de inzet van E-health: samen kijken we waar jouw medewerkers en jouw organisatie het meeste behoefte aan hebben. Ook voor advies over psychische klachten en verzuim kun je bij ons terecht. Door tijdig de juiste ondersteuning te bieden, houd jij je werknemers mentaal gezond en zorg je goed voor je mensen.

Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing. Lees hieronder meer over de soorten diensten die wij aanbieden.

Britt

Neem contact op met Britt

"Ik denk graag mee over de best passende hulp voor jouw medewerkers."

Bel: 085-3030268 Bel: 085-3030268 Plan een afspraak
Behandeltraject

Voor werknemers die zijn uitgevallen of dreigen uit te vallen en gebaat zijn bij één op één gesprekken, starten we direct een op maat gemaakt behandeltraject bij één van onze 270 psychologen.

“Het inplannen van de afspraak ging snel en makkelijk, daar was de medewerker blij mee. Het zorgde ervoor dat zij zich echt gehoord voelde, juist in de kwetsbare situatie waar ze op dat moment in zat.” - Madelon van DDF People

 • Wij nemen contact op met de werknemer.
 • Telefonische triage voor bepalen hulpvraag en kiezen behandelaar.
 • 10 behandelingen is in 90% van de gevallen genoeg.

Meer informatie
Eenmalig consult

Snelle hulp voor psychische klachten? Onze snelle service garandeert binnen 4 uur een eenmalige afspraak bij één van onze 270 psychologen, op locatie of via videobellen. Het consult biedt directe ondersteuning en concrete handvatten voor jouw werknemer.

 • Korte telefonische intake.
 • Jouw medewerker kan weer snel op weg
 • Meer behandelingen mogelijk wanneer gewenst.

Meer informatie
Preventietool Psyned Balanskompas

Met de Psyned Balanskompas heb je snel inzicht en advies over hoe het écht gaat met je mensen. Bied alleen ondersteuning als het nodig is. Zo houd jij je mensen vitaal en voorkom je uitval door psychische klachten.

 • Ingevuld binnen 15 minuten.
 • Uitgebreide rapportage en uitslagen per domein.
 • Bied alleen ondersteuning als het nodig is.

Meer informatie
E-health

Zelf aan de slag en mentaal sterker worden met één van de 44 programma’s van Gezondeboel. Werk onder meer aan stressvermindering, overspanningsklachten, het verbeteren van veerkracht, slechte gewoontes, planning en structuur en terugvalpreventie.

 • Motiverende video’s, opdrachten en videotherapeuten.
 • Één traject duurt gemiddeld 4 tot 8 weken.
 • Verminder klachten en voorkom een terugval.

Meer informatie

Wat vinden anderen van onze diensten?

Wij worden door onze cliënten gemiddeld met een 8,8 beoordeeld. Daarnaast vertellen de DDF People en productiebedrijf Kale Jakhals over hun goede ervaringen met Psyned.

Hoe wij DDF People helpen

DDF People klopte bij ons aan toen één van hun werknemers aangaf hulp nodig te hebben. “De medewerker is goed geholpen. Het inplannen van de afspraak ging snel en makkelijk, daar was de medewerker blij mee.”

Lees verder

Hoe wij Kale Jakhals Producties ondersteunen

Kale Jakhals Producties maakt tv-programma's waar medewerkers soms veel te verwerken krijgen. “Er is snel gehandeld door Psyned, er kon snel een afspraak worden gemaakt voor de medewerkers en ze zijn goed geholpen ...”

Lees verder

Wat cliënten van ons vinden


Prettig gesprek

"Vandaag heel prettig gesprek met Lotte gehad. Afspraak binnen twee dagen, super tof. Bedankt"

Zuanna


Vriendelijk en klantgericht

"Vriendelijk en klantgericht. Direct en snel afspraak kunnen maken."

Jana


Snelle reactie

"Snelle service. Binnen 5 minuten na aanmelding via werkgever gebeld voor een afspraak. Vriendelijke medewerkster. "

Erie