Skip to content
Psyned

Onze dienstverlening

We zijn er voor je mensen als het nodig is. Met passende ondersteuning voor jouw medewerkers bij lichte en zware problematiek. Wij denken graag persoonlijk met jou en je werknemers mee en bieden altijd zorg op maat. Van een volledig behandeltraject tot een eenmalig consult of doe onze gratis preventietool Balanskompas: samen kijken we waar jouw medewerkers en jouw organisatie het meeste behoefte aan hebben. Ook voor advies over psychische klachten en verzuim kun je bij ons terecht. Door tijdig de juiste ondersteuning te bieden, houd jij je werknemers mentaal gezond en zorg je goed voor je mensen.

Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing. Lees hieronder meer over de soorten diensten die wij aanbieden.

Behandeltraject

Voor werknemers die zijn uitgevallen of dreigen uit te vallen en gebaat zijn bij een op een gesprekken, starten we direct een op maat gemaakt behandeltraject bij een van onze 300 psychologen.

Preventietool | Balanskompas

Met de Psyned Balanskompas heb je snel inzicht en advies over hoe het écht gaat met je mensen. Signaleren we klachten of aandachtspunten? Dan is de juiste zorg dichtbij. Zo houd jij je mensen vitaal en voorkom je uitval door psychische klachten.


Het inplannen van de afspraak ging snel en makkelijk, daar was de medewerker blij mee. Het zorgde ervoor dat zij zich echt gehoord voelde, juist in de kwetsbare situatie waar ze op dat moment in zat.

Madelon, DDF People

Waar wacht je op?

Snel de juiste hulp voor jouw medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 085-4019223 of plan hieronder een kennismaking in:

Waar wacht je op?

Snel de juiste hulp voor jouw medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 085-4019223 of plan een kennismaking in:

Psyned