Skip to content
Psyned

Klantcase – bedrijfsarts Boekema

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen? Dit hangt af van jouw behoeften. De ene werkgever komt naar ons toe omdat een werknemer is uitgevallen met psychische klachten en nu hulp nodig heeft. Een andere werkgever zoekt preventieve ondersteuning voor haar medewerkers om uitval te voorkomen. Iedere organisatie heeft haar eigen verhaal en reden om voor ons te kiezen. Lees hieronder het verhaal en de ervaring van bedrijfsarts Albert Boekema die onder andere heeft gewerkt voor het UWV.

Boekema was betrokken bij de uitvoering van de ziektewet. In het bijzonder was hij gericht op de doelgroep van zieke klanten zonder werkgever. Deze doelgroep is relatief kwetsbaar en complex. In de loop der tijd hebben wij een duurzame relatie met hem opgebouwd en hielpen wij meerdere van zijn klanten aan de juiste hulp. Hij vertelt graag over de start van deze samenwerking. “Ik had een klant van mij doorverwezen naar een psycholoog die bij jullie aangesloten bleek te zijn. Dat is de eerste keer dat ik over Psyned hoorde. Zij vroeg mij of de administratie via Psyned kon lopen omdat dat voor haar, maar ook voor ons voordelen zou hebben. Dit is ook gebleken.”, aldus Boekema die voor grote organisaties, zoals het UWV voordelen ziet in het samenwerken met Psyned.

De voordelen van Psyned

“Het eerste voordeel is dat het contact en de facturering direct via Psyned loopt. Dit biedt administratieve voordelen. Hierdoor win je als organisatie tijd. Ook omdat je niet steeds de werkwijze van jouw organisatie opnieuw hoeft uit te leggen. Daarnaast is het ook fijn dat je een vast aanspreekpunt hebt. Je weet bij wie je terecht kunt wanneer iets niet loopt zoals van te voren bedacht.”

Naast de tijd die er bespaard wordt, is het voor de klanten die de voormalig bedrijfsarts zag ook fijn dat wij hen konden koppelen aan een psycholoog in de buurt. “Mijn klanten zijn vaak minvermogend. Sommige van hen hebben geen auto of kunnen reiskosten niet betalen. Dan is het fijn dat de psycholoog voor hen goed te bereiken is.”

Tevens zag Boekema onze snelheid als een voordeel. “Ook is het een groot voordeel dat er bij Psyned geen wachtlijsten zijn. Als ik naar Psyned doorverwijs, weet ik dacht ik de lange wachtlijsten van de GGZ kan omzeilen.”

Passende hulp voor veel verschillende klachten

“Daarnaast weten jullie een goede match te maken tussen een cliënt en een psycholoog. De klachten waar klanten last van hebben zijn vaak heel divers en gestapeld. Daarom is het belangrijk dat er bij jullie psychologen met veel verschillende expertises zijn aangesloten. Hierdoor wisten jullie iemand vaak snel aan een passende behandelaar te koppelen. En was het toch geen goede match? Dan wisten jullie snel een andere psycholoog te vinden. Dat is een ander voordeel van jullie grote groep psychologen; wanneer je met een individuele psycholoog samenwerkt moet je zelf weer op zoek naar een nieuwe psycholoog als de klik ontbreekt.

Zou Boekema Psyned aanraden?

Omdat Boekema nu gepensioneerd is, is deze samenwerking geëindigd, maar we kijken er met een goed gevoel op terug en hebben contact met zijn collega om de samenwerking voort te kunnen zetten. “Al met al ben ik zeer tevreden over de ondersteuning die Psyned heeft geboden. Er werd steeds adequaat gehandeld en als er ergens een knelpunt was werd er telkens een passende oplossing gevonden.”

Wil jij weten hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen? Mail dan naar [email protected] of bel naar 085 4019 223 voor een persoonlijk advies. Wij helpen jou en jouw medewerkers graag.

Waar wacht je op?

Snel de juiste hulp voor jouw medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel 085-4019223 of plan hieronder een kennismaking in:

Waar wacht je op?

Snel de juiste hulp voor jouw medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 085-4019223 of plan een kennismaking in:

Psyned