Blog

Wij bieden jou


Direct zoeken

Vind eenvoudig een Psycholoog of Therapeut bij jou in de buurt.

Deel, Like en Volg ons!

Facebook Linkedin Google+ Twitter
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Psyned Blog

Brainspotting

11-03-2016 door: Marjanne Kruyswijk

Vergeten herinneringen, pijnlijke gebeurtenissen en traumatische ervaringen kunnen zorgen voor blokkades. Brainspotting is een effectieve methode om deze blokkades op te heffen. 

Lees verder


Weg met Keuzestress, word een Satisficer

09-03-2016 door: Susan Dechering

Wat is keuzestress? Waarom hebben veel mensen er last van? En hoe maak je keuzes zonder stress? Susan Dechering geeft antwoord en vertelt je hoe je beter keuzes kunt maken.

Lees verder


Trap niet in de val van de gezondheidsrage

02-03-2016 door: Redactie Psyned: Myrel

Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Gezond eten en voldoende lichaamsbeweging is daar een wezenlijk onderdeel van. Maar wat als je hierin doorslaat en te gezond gaat leven? 

Lees verder


Reizen met Files

26-02-2016 door: Redactie Psyned: Anoeska

Files. Je wil ze het liefst vermijden. Toch kunnen ze ook als positief ervaren worden: ze maken je flexibel en geven je een les mee. Het gaat immers niet alleen om de bestemming, maar ook om de reis zelf.

Lees verder


Liefdevolle Aandacht in Intieme Relaties

23-02-2016 door: Ramo de Boer

In deze blog wil ik je meenemen in een reflectie over de functie van aandacht en de invloed ervan op de kwaliteit van onze intieme relaties. Het is een wat langere blog geworden, maar zeker de moeite waard als het onderwerp je interesse heeft! Je zult als je leest zien dat de theorie en praktijk van toepassing is op al onze relaties, sociaal en werk, maar in het bijzonder op onze intieme relaties.

Lees verder© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.