Skip to content
Psyned

Onze werkwijze

Bij Psyned helpen we cliënten aan snelle en passende zorg. Zonder wachtlijst. We koppelen onze cliënten aan de hand van de klacht, hulpvraag, locatie en persoonlijke voorkeur aan een van onze psychologen.

We vinden het belangrijk dat cliënten snel de juiste hulp krijgen. Directe behandeling kan tenslotte helpen om ergere klachten te voorkomen. Daarom kan de cliënt altijd binnen een werkdag een vrijblijvend adviesgesprek inplannen bij ons verwijsteam.

Het verwijsteam

Ons verwijsteam bestaat uit psychologen en psychologen in opleiding. Tijdens een adviesgesprek van ongeveer 15 minuten luistert een van onze verwijzers naar de cliënt, denkt mee en geeft advies. Op basis van de klacht, hulpvraag, locatie en persoonlijke voorkeur koppelt de verwijzer de cliënt aan een van onze 300 behandelaars.

Daarbij bespreekt de verwijzer ook:

  • De kosten van de behandeling;
  • Eventuele vergoeding;
  • Jouw werkwijze;
  • Hoe jij kan helpen bij de klacht.

Dit zorgt ervoor dat jij een gemotiveerde en goed geïnformeerde cliënt op de eerste afspraak krijgt, en zo komt de cliënt op een later moment niet voor verrassingen te staan.

Ons verwijsteam is niet alleen het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten, maar ook voor onze psychologen. Je kan hen vijf dagen per week bereiken, van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Klikgarantie

Wij geloven in het belang van de klik tussen cliënt en psycholoog. Ervaren jullie toch niet de klik die nodig is voor een goede behandeling? Dan kan de cliënt aanspraak maken op onze Klikgarantie. Een van onze verwijzers helpt de cliënt bij het vinden van een nieuwe behandelaar. Jij krijgt de intake uitbetaalt, en wij betalen voor de cliënt de intake bij de nieuwe behandelaar.

Kwaliteit

Iets wat hoog bij ons in het vaandel staat, is de kwaliteit van de zorg die we leveren. Daarom hebben al onze psychologen een master in de psychologie en zijn zij aangesloten bij een of meerdere erkende beroepsvereniging(en). Ook verwachten we dat je als behandelaar supervisie volgt en je vakkennis op peil houdt door het volgen van opleidingen.

Aan het einde van een behandeltraject krijgt de cliënt altijd de gelegenheid om de behandeling en behandelaar te beoordelen. Zo monitoren we de kwaliteit van de geleverde zorg.

Onvergoede zorg

Bij Psyned werken we anders dan de reguliere ggz. We hebben geen contracten met zorgverzekeraars. Daardoor hoeft de cliënt niet weken – dan wel maandenlang – op een wachtlijst te staan. Ook betekent dit vrijheid in de behandeling. Geen strikte protocollen, maar een behandeling op maat.

Vergoeding via de werkgever

Werkgevers willen steeds meer investeren in de mentale gezondheid van hun werknemers. Ook zij zien het voordeel van direct de juiste hulp. Daarom werken veel organisaties met ons samen en nemen zij de kosten van het behandeltraject op zich.

Neem het heft in eigen handen

Wacht niet en neem gelijk contact met ons op! Je kan ons bereiken op 085-4018274 of neem contact op via:

Neem het heft in eigen handen

Wacht niet en neem gelijk contact met ons op! Je kan ons bereiken op 085-4018274 of neem contact op via:

Psyned