Internet therapie met je eigen online psycholoog

Online Psychologe

online psycholoog

Mandy van Rossum
"Door het bieden van handvatten, kennis en ondersteuning hoop ik te bewerkstelligen dat een cliënt meer vertrouwen krijgt in zichzelf."
Lees meer over mij

Online Therapie

Je wilt liever niet naar een psycholoog
Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je niet naar een psycholoog kunt of wilt. Misschien kun je lastig het huis uit, misschien past het niet in je dagschema. Of misschien vind je het net even een te grote stap. In dergelijke gevallen kan Internet Therapie uitkomst bieden. internet therapie
Internet Therapie
Internet Therapie biedt psychologische hulp vanuit je vertrouwde omgeving. Je hoeft geen afspraak te maken voor een intakegesprek of periodieke gesprekken bij een psychologenpraktijk. Dit heeft meerdere voordelen. Zo hoef je bijvoorbeeld geen vrij te vragen aan je werkgever en heb je geen reistijd. Maar het grootste voordeel van Internet Therapie is dat je vanuit je eigen omgeving aan de slag gaat met jezelf.

Klachten
Je kunt met de volgende klachten terecht bij Internet Therapie: 

Begeleiding door een ervaren psycholoog
Met online therapie krijg je inzicht in waar je klachten vandaan komen en wat je er aan moet doen. Je wordt hierbij begeleid door je eigen ervaren online psycholoog. Er is geen wachtlijst dus je kunt direct beginnen.

Alle psychologen van Internet Therapie zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Ook hebben zij ruime ervaring in het behandelen van cliënten. Wil je meer weten over de online psychologen van Internet Therapie? Ze stellen zich hier aan je voor.Gratis intake en behandelplan

Als je je aanmeldt voor Internet Therapie ontvang je eerst enkele vragenlijsten. Hier zit onder andere een algemene en een stemmingsvragenlijst bij. Als je meer specifieke klachten hebt kunnen er nog extra vragenlijsten toegevoegd worden. Met het invullen van de vragenlijsten ben je ongeveer tussen de 5 en 20 minuten bezig.

Aan de hand van je aanmelding en ingevulde vragenlijsten wordt vervolgens een behandelplan opgesteld. In dit behandelplan staat de uitkomst van de vragenlijsten, het te volgen traject en een inschatting van het aantal benodigde sessies. Ook worden de kosten genoemd. Dit intaketraject is gratis en vrijblijvend. Pas na ontvangst van het behandelplan bepaal je of je bij Internet Therapie in behandeling wil.

Behandeling
Meestal zijn er 5 a 6 online sessies nodig. De behandeling heeft een duidelijke structuur. De eerste sessies zijn bedoeld om inzicht te verwerven in je gedachtepatronen. Je zult al snel merken dat je hier zelf invloed op kan uitoefenen en hier op een positievere manier mee om kan gaan. In latere sessies werken we aan het aanpakken van je gedachten naar meer helpende, positieve gedachten.

Dit doen we bijvoorbeeld via het bijhouden van gedachteschema's en andere huiswerkopdrachten. Huiswerk is namelijk een belangrijk onderdeel van de therapie en zorgt ervoor dat je ook in je vrije tijd bezig blijft met het werken aan en het verbeteren van je klachten.

Tarieven
Een sessie kost € 58,00. Gemiddeld heb je 5 sessies nodig, waardoor de totale kosten uitkomen op € 290,00. Je kunt kiezen of je per sessie of in een keer wilt betalen. De factuur of facturen ontvang je per mail, waarna je het bedrag over kunt maken. Je ontvangt dus nooit post van Internet Therapie.

Contact
Wil je meer weten over Internet Therapie of je aanmelden? Ga dan naar de website Internet Therapie of bel naar 085 - 4014720.


© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.