Cliënt ervaringen Psycholoog Rotterdam - Sandra van Scheijndel

Sandra van Scheijndel Relatietherapie
Heb je een vraag voor ons?

Wij helpen je deskundig en snel met een goede psycholoog bij jou in de buurt die bij jouw klacht past.

Bel: 085 40 14 720

 

 

Deel dit profiel

Cliënt ervaringen Sandra van Scheijndel

Hieronder kun je de ervaringen van cliënten lezen. Wil je zelf je ervaringen delen, vul dan het formulier onderop de pagina in.

 • Suzan

   "Door onze gesprekken krijg ik mijn hoofd weer op orde. Daardoor ontstaat weer ruimte voor nieuwe energie, dat merk ik elke keer."

 • Simon

  "Ik heb steeds uitgekeken naar de persoonlijke gesprekken die wij hadden, ondanks dat ze soms lastig voor me waren. Het praten over en uiten van gevoelens vind ik moeilijk. Door onze gesprekken lukt het me steeds beter, en daardoor is de relatie met mijn vriendin ook verbeterd.
  Jij hebt mij de aanzet gegeven om mijn leven anders in te richten."

 • Patrick

  "Mijn gesprekken met Sandra waren in het begin erg confronterend voor mij. Maar door haar open benadering heb je naderhand niet het gevoel dat je in therapie bent geweest, maar bij een vriendin op bezoek. Door de laagdrempelige aanpak en soms een flinke dosis humor weet ze je vaak wel te raken of een boodschap mee te geven."

 • Nienke

  "Jouw gesprekken zijn praktisch en realistisch met een vleugje humor, waardoor ik weer teruggebracht word tot de kern, mijn kern!"

 • Johan

  "Sandra is praktisch, gericht op het hier en nu, en heeft bijzondere humor waarmee ze reflecteert. Ze is scherp en gedreven, maar ze laat jou steeds de keus of het vrijblijvend is. Ik heb al heel veel aan haar gehad."

Je eigen ervaring delen?

Wil je je ervaring met deze psycholoog delen? Vul dan onderstaand formulier in.© 2017 - PsyNed - Psychologen Nederland - Alle rechten voorbehouden.